TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חייל חימוש
חייל חימוש
חבר'ה אני בדילמה נוראית שובצתי לחייל חימוש ...אז התחלתי לשאול כמה אנשים מה הם חושבים על חימוש .........כל בנאדם ששאלתי אמר : חימוש זה חרא בחיים אל תלך לשם עדיף לשבת בכלא !!!
אז רציתי קצת לאסוף מידע אל חימוש ולהחליט מה לעשות ...אז אם מישהוא יודע משהוא על חימוש או איפה יכולים להציב אותי אז בבקשה תעזרו......אם זה עוזר : אני במקצועי חשמלי אלקטרונאי
תודה ....
איגור
אני לא יודע שיש פה מישהו בפורום שמשרת בחימוש ..אז אף אחד לא יכול לתת לך דעה מנסיונו האישי..
אבל לפי מה שמספרים..זה אחד החילות הכי גרועים שיש..
השאלה היא כזאת...עשית יג-יד לפני הצבא?
עניתי לך פה
http://www.tranceaddict.com/forums/...12&pagenumber=4
תרגיש חופשי לשאול שאלות...
אם עשית יג'-יד' אז אתה כמו אח שלי..
אח שלי הלך לחיל הים אחרי הלימודים והיה בסטי"לים כחשמלאי בספינה...
זה יכול להיות פתרון טוב בשבילך אני חושב..
| quote: |
| Originally posted by KrazyDJs אם עשית יג'-יד' אז אתה כמו אח שלי.. אח שלי הלך לחיל הים אחרי הלימודים והיה בסטי"לים כחשמלאי בספינה... זה יכול להיות פתרון טוב בשבילך אני חושב.. |
אחי, ממה שאני יודע חימוש זה מגעיל!!!!
חימושניק יכול להיות בכל בסיס צבאי החל מפיקודים אוגדות חטיבות גדודים וכל חור שיש בצה"ל
RUN FOR YOUR LIFE!!! חחח..לא באמת.. חיל החימוש..זה החיל הכי בלאי בצה"ל.. שולחים לשם בד"כ אנשים עם פרופיל גבוהה שלא הגיעו לקרבי..שזה גם..עתודאים כמוך חיל החימוש אחראיים על האחזקה של כל הכלי רכב/טנקים/נשקים של הצבא... שזה חרא.. יש בבה"ד 20,שזה הבסיס הדרכה של חימוש הרבהההה קורסים.. ש90% מהם זה חרא חבל על הזמן..כמו למשל: מכונאי נגמ"ש, חשמלאי טנקים, מתקן פנצ'רים, נשק, מתקן גנרטורים.. בקיצור מגעיל.. אבל! אפשר ליפול טוב משם..אם יש לך מזל.. אם אתה עושה קורס בוחן תחמושת/אופטיקאי ונופל בבסיס שכונתי שבו לא ממש צריכים כזה מקצוע..אתה יכול להסתדר! ואני דוגמא טובה לזה |
| Originally posted by Origin ואללה הבהרתה לי הרבה דברים עכשיו...ויש לי כמה שאלות אבל לפני אני יבהיר כמה דברים אלי......אני עשיתי י"ג ("עתודאי") לחשמל/אלקטרוניקה בטכלס לא אכפת לי להיקרע קצת מבחינה פיזית....הקטע הוא אם הבסיסים של חימוש הם איכותיים וכך גם האנשים...כי אני מעדיף לקרוע תחת אם אנשים טובים בבסיס טוב מאשר לא לעשות כלום בבסיס מסריח אם דפרים... |

בונאה אשכרה כל העתודאים הולכים לחימוש
אני יגיד לך בקצרה כמו שאמרו לי
חיל החימוש=כל הזין

אז תגידו לי בטכלס מה אתם מציעים לי לעשות ...כי לפי כל הטענות ממש לא כדי ליפול שם....לפחות אם אין לך מזל......אז לי אין מזל בגרוש....
אז מה להגיד בבקום ...שאני לא מתפנה ...או משהוא כזה...
???
אתה שמעת את מה שאני אמרתי
שמע בעצתי
| Originally posted by Origin אז תגידו לי בטכלס מה אתם מציעים לי לעשות ...כי לפי כל הטענות ממש לא כדי ליפול שם....לפחות אם אין לך מזל......אז לי אין מזל בגרוש.... אז מה להגיד בבקום ...שאני לא מתפנה ...או משהוא כזה... ??? |

אל תשמע פה למלכלכים למינהם.
אני בצבא כבר קרוב ל-6 שנים ואני יכול לומר לך שחיל חימוש הוא אחד החיילות היותר טובים מבין החילות העורפיים.
| Originally posted by markfeldman אל תשמע פה למלכלכים למינהם. אני בצבא כבר קרוב ל-6 שנים ואני יכול לומר לך שחיל חימוש הוא אחד החיילות היותר טובים מבין החילות העורפיים. |
| או כי למה ..? פרט ונמק |
טוב מארק אתה משרת בקריה אז לא יודע אם אפשר להתחשב בדעה שלך בנושא הזה..
תחשוב על החימושניקים שמתקנים עכשיו טנק באיזה חור בדרום הארץ...חיל החימוש לא דאג להם כל כך..
| טוב מארק אתה משרת בקריה אז לא יודע אם אפשר להתחשב בדעה שלך בנושא הזה.. תחשוב על החימושניקים שמתקנים עכשיו טנק באיזה חור בדרום הארץ...חיל החימוש לא דאג להם כל כך.. |
| Originally posted by markfeldman א. אני לא משרת בקריה. ב. מה זה משנה איפה החימושניק נמצא ? |
| אתה שמעת את מה שאני אמרתי |
טוב אנשים יקרים הגיע זמני לעזוב...היום ב 5 אני עוזב לחימוש המסתורי... אז להתראות חברה
אני יתגעגע אלכם
שיהיה בהצלחה!
| Originally posted by Origin טוב אנשים יקרים הגיע זמני לעזוב...היום ב 5 אני עוזב לחימוש המסתורי... אז להתראות חברה אני יתגעגע אלכם |