TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאאאאאאאאמן טקס הכוסיות של השנה
יאאאאאאאאמן טקס הכוסיות של השנה
טוב עוד טרד שלא קשור לעולם אבל הברחי וחיוני מאוד
עכשיו בערוץ 2 יש טקס נער ונערת השנה
אין הרבה מה להוסיף חוץ מזה שיש שם כוסיות ללקק את האצבעות
יאמממיייי
איזה כוסיות!!!!!
תודה
לפי מה שהבנתי יש שם אחת ניצן ריגמנט
מקריית אתא..
למדה איתי ביסודי
ובשיכבה שלי בחטיבה..וגם עכשיו בתיכון 
אליאור אחי אני סומך עליך בקשר לטלפונים... :}
פשש ראסמי פצצות
עכשיו מראים את מיה בוסקילה הקוף עם שדיים הזאת
| quote: |
| Originally posted by -CosmicFire- אליאור אחי אני סומך עליך בקשר לטלפונים... :} פשש ראסמי פצצות עכשיו מראים את מיה בוסקילה הקוף עם שדיים הזאת |
מאיה בוסקילה תאמין לי מכסים לה את הפנים היא מושלמת
| Originally posted by FederalBI מאיה בוסקילה תאמין לי מכסים לה את הפנים היא מושלמת |
מה ההיגיון להיות נושך כריות
מאכזב הורים
אוחז כיורים
רץ הפוך בשדות תירס
מרגיש חרא ביום טוב
אוחז קרני מזבח
מפליץ קוטג'
כשיש כאלה כוסיות בארץ 
| Originally posted by eXeTik מה ההיגיון להיות נושך כריות מאכזב הורים אוחז כיורים רץ הפוך בשדות תירס מרגיש חרא ביום טוב אוחז קרני מזבח מפליץ קוטג' כשיש כאלה כוסיות בארץ |
| Originally posted by eXeTik מה ההיגיון להיות נושך כריות מאכזב הורים אוחז כיורים רץ הפוך בשדות תירס אוחז קרני מזבח מפליץ קוטג' כשיש כאלה כוסיות בארץ |
| Originally posted by eXeTik מה ההיגיון להיות נושך כריות מאכזב הורים אוחז כיורים רץ הפוך בשדות תירס מרגיש חרא ביום טוב אוחז קרני מזבח מפליץ קוטג' כשיש כאלה כוסיות בארץ |
| Originally posted by §chop¥ ...שכחת מרמה בדמקה |
| Originally posted by §chop¥ ...שכחת מרמה בדמקה |
קושר שרוכים בעמידה
מלקט פרחים
אוחז משקופים
בוחש בשוקו
נשנש
וכן הלאה וכן הלאה..
חחחחח חזק גיל
צריך לפתוח תרד שירכז את כל היציאות האלה
יאמאן,בתור האחראי לפתיחת התרדים הלא קשורים,אני מטיל עליך את המשימה

| Originally posted by Gil Shwarts קושר שרוכים בעמידה מלקט פרחים אוחז משקופים בוחש בשוקו נשנש וכן הלאה וכן הלאה.. |
| Originally posted by DJ Alex E. חחחחח חזק גיל צריך לפתוח תרד שירכז את כל היציאות האלה יאמאן,בתור האחראי לפתיחת התרדים הלא קשורים,אני מטיל עליך את המשימה |