TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פול אוקנפולד מגיע לארץ לשתי הופעות בחודש הבא
Pages (3): [1] 2 3 »
פול אוקנפולד מגיע לארץ לשתי הופעות בחודש הבא
בתאריך 05/10/04
הוא יופיע באילת
ושלושה ימים אח"כ ב8 לחודש הוא יופיע בחוף טנטורה
במסגרת אותו שבוע יתקיים ב8 לחודש מצעד האהבה, כנראה שגם אוקי יהיה על המשאית של האומן, אני זוכר את אוקנפולד ביום העצמאות לפני מספר שנים ואני בטוח שהוא לא ירצה לזכור את אותה המסיבה המושמצת, מאז עבר המון זמן, אוקנפולד התחיל לנגן טראנס בסיגנון של ארמין ואני בטוח שהוא יוכיח שהוא עדיין נחשב אחד הגדולים
אני בטוח יהיה שם
יפה יפה אוקנפולד תותח
הסגנון של ארמין היה הסגנון של אוקנפולד מאז ומתמיד, ויש לי סטים שלו מלפני כמה שנים שיוכיחו את זה.
הוא שינה סגנון כי כנראה נמאס לו מהמיין סטרים והוא רצה לנסות משהו חדש....
אבל לפני כן הוא תמיד היה מספר אחת בעולם, ולדעתי, עכשיו שהוא חזר לסגנון המקורי שלו, הוא יחזור לשם מהר מאוד.
אני מקווה לפחות......
בכל מקרה, איפה זה חוף טנטורה? אני אנסה לארגן קבוצת תמיכה ולבוא 
ובמצעד האהבה..... אני רוצה להגיע לשם.... מישהו מגיע?
טאנטורה זה חוף דור/נחשולים זה בצפון ליד עתלית
| quote: |
| Originally posted by DJ Alex E. טאנטורה זה חוף דור/נחשולים זה בצפון ליד עתלית |
| Originally posted by DJ Alex E. טאנטורה זה חוף דור/נחשולים זה בצפון ליד עתלית |
אבוא גם אבוא לשמוע את אוקנפולד שפירק אותי בקרים @ אמנזיה, איביזה לפני חודש
אגב - אוקנפולד וארמין ממש לא זהים או דומים בסגנונם. אוקנפולד מנגן טראנס אופורי עם קולות של כלי נגינה רבים (פסנתרים וכ"ו) וזמרות אופרה מלוות (הכל כמובן בדר"כ ולא תמיד), ואילו ארמין מנגן טראנס מלודי ווקאלי ולעיתים טראנס פרוגרסיב
אבל עזבו אותכם מקטנות, הם שונים האחד מהשני איך שלא נסתכל על זה ובשורה התחתונה שניהם תותחים

ירון, יש משהו במה שאתה אומר, זה אחד הסיבות אגב שהתאהבתי באוקנפולד עוד בזמן הגלובאל בניו יורק, התיאור שלך לסיגנון שהוא מנגן זה בדיוק מה שאני אוהב, בעצם אתה יודע את זה
בכל אופן, ארמין ואוקנפולד מנגנים הרבה קטעים דומים, יוצא ככה אבל בגדול יש הבדל בסיגנון שלהם, העיקר שאנחנו אוהבים את זה
שבת שלום
נגיע לאיזה אוקנפולד אחד!
ההבדל הגדול שבין ארמין לאוקנפולד הוא שאוקנפולד לא מעדכן את הפלייליסט של הסטים שלו בתדירות שארמין מעדכן!
הסט שתשמעו באילת יהיה אותו סט שהוא בטח ניגן באיביזה לפני חצי שנה!
אבל עדיין זה דיג'יי שנחשב אגדה בסצנה...פשוט הוא קצת היזדקן... 
אני רק לא מבין מה הוא יעשה באילת באמצע השבוע ועוד בחודש אוקטובר
אין שם כלב בזמן הזה
מי יבוא למסיבה הזאת?
אוף עוד הפעם בסוף העולם?
למה עברתי למרכז תגידו?
סמעק שנה הבאה אני בצפון!
האמת שעפ"י "דאנס דפרטמנט" הוא לא מי יודע מה שווה שנבזבז עליו כסף.
| Originally posted by princess cc אוף עוד הפעם בסוף העולם? למה עברתי למרכז תגידו? סמעק שנה הבאה אני בצפון! |
ממתין לפרטים נוספים...
יש שמועות שגם במצעד הוא ינגן!
(מדגיש, שמועות!)
מי בכלל הולך לנגן במצעד האהבה ?
פשוט חלום מה שקורה פה
אחרי איביזה אתה פשוט לא יכול ללכת למסיבות רגילות
רק למסיבות שDJS
גדולים
אני בכל מסיבה כזאת 100 אחוז
ושמישהו ינסה לעצור אותיייייייייייייי
| Originally posted by Sniper טנטורה זה לי זיכרון |
| Originally posted by DJ Alex E. גאון! ואיפה זה עתלית וחוף דור?ליד באר שבע? |
| Originally posted by HyPeRSoNiC אז ממי, יש מצעד האהבה |
| Originally posted by Sniper עתלית זה קצת יותר בצפון חמדמד:] זיכרון זה יחסית בצפון של המרכז... בא נגיד שאם אני נוסע מנתניה לזכרון זה גג חצי שעה נסיעה לעתלית יש את השעה וחצי |
| Originally posted by DjNumShum נתניה לעתלית זה שעה וחצי? נתניה לעתלית זה 35 דקות ולא דקה יותר ואולי אפלו פחות תלוי איך אתה נוסע |
| Originally posted by markfeldman האמת שעפ"י "דאנס דפרטמנט" הוא לא מי יודע מה שווה שנבזבז עליו כסף. |
| Originally posted by Sniper אחי! בתור בן אדם שמתגורר בנתניה אז אני קצת יודע נסיעה לזיכרון מנתניה זה איזה רבע שעה בלחץ עתלית זה לפחות שעה.. בתנאי כביש סבירים אם ת'נוסע על 120 אתה תגיע תוך 35 דקות |