TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שלום!! אני חדש פה :)
Pages (2): [1] 2 »
שלום!! אני חדש פה :)
שלום שמי הוא יונתן ארבל אני מכפ"ס
אני חדש בתחום הטראנסים מקווה שאני יסתדר פה כמו שצריך
הטראנסים המועדפים עליי הם בסגנון טראנסים יותר רגועים ושקטים.. אני פה בזכות חבר יקר
"Segev" לכל מי שמכיר וזהו בעצם.. אני מאחל לכולנו שנה טובה

ברוך הבא גבר גבר
אני אליאור...ואני...
הינה אחד החברים שהצלחתי להחזיר בתשובה ממוזיקה שחורה
לאט לאט אני עובד גם על החברים האחרים חחח הוא משדי חמד לא כפר סבא
מהמושב שלי אז עם לא אכפת למי שאחראי על המפה שאין לי מוסג מי זה הוא איתי 
ברוך הבא אחשלו 
אני אורן
התמכרות נעימה 
ברוך בואך
"איך אני אוהב כשישראלים מכלילים את כל ז'אנרי המוזיקה האלקטרונית לתוך הגדרה אחת - "טראנסים

צעיר מסכן מה אתה רוצה ממנו
חכה תן לו יום יומיים שנה שנתיים הוא יכנס לקטע
| quote: |
| Originally posted by fusi ברוך בואך "איך אני אוהב כשישראלים מכלילים את כל ז'אנרי המוזיקה האלקטרונית לתוך הגדרה אחת - "טראנסים |
| Originally posted by Scorchio צעיר מסכן מה אתה רוצה ממנו חכה תן לו יום יומיים שנה שנתיים הוא יכנס לקטע |
| Originally posted by YonatanArbel סליחה שאני יהודי... חחח מזה ההתנשאות המגעילה הזאת? |
הייייייייייה אני סיסי או בתרגום חופשי אבישג, ברוך הבא!
| דונט וורי..... אנחנו נעשה ממש תותח במוסיקה אלקטרונית |
| Originally posted by princess cc כןןןןןןןן כמו שעשו ממני! אני גם חשבתי כמוך והיום אני תותחית על במוסיקה אלקטרונית... טוף אם להיות כנה לא ממש תותחית אבל לפחות יודעת את ההבדל בין הז'אנרים השונים, טוף לפחות חלקם... נו מה הסתבכתי פה? זהו! וולקאם מותק! |

| Originally posted by HyPeRSoNiC מי יודע.... אולי בקרוב אני אלמד אותך גם לתקלט |
| Originally posted by princess cc אני חושבת שיצא לי לתקלט פעם... נתתי כמה קיקים זה נחשב? |
| סליחה שאני יהודי... חחח מזה ההתנשאות המגעילה הזאת? |

הקטע של היהודי היה בצחוק כמובן... ולא אני לא מתייחס למוזיקה כאל חטיף במבה שקניתי במכולת של שלום ב 3.60 אלא.. כאל אומנות ואני מעריך את זה תאמין לי...
פשוט אני אומר שלא צריך להגיד "היי תיראו אותו איך הוא קורא לזה"
... ואחריי הכל לא באתי מהפורום של
BU
אלא רק באתי ללמוד ממכם כי לחבר שלי
"segev"
אין כבר כח ללמד אותי 
| Originally posted by YonatanArbel הקטע של היהודי היה בצחוק כמובן... ולא אני לא מתייחס למוזיקה כאל חטיף במבה שקניתי במכולת של שלום ב 3.60 אלא.. כאל אומנות ואני מעריך את זה תאמין לי... פשוט אני אומר שלא צריך להגיד "היי תיראו אותו איך הוא קורא לזה" ... ואחריי הכל לא באתי מהפורום של BU אלא רק באתי ללמוד ממכם כי לחבר שלי "segev" אין כבר כח ללמד אותי |
| Originally posted by YonatanArbel הקטע של היהודי היה בצחוק כמובן... ולא אני לא מתייחס למוזיקה כאל חטיף במבה שקניתי במכולת של שלום ב 3.60 אלא.. כאל אומנות ואני מעריך את זה תאמין לי... פשוט אני אומר שלא צריך להגיד "היי תיראו אותו איך הוא קורא לזה" ... ואחריי הכל לא באתי מהפורום של BU אלא רק באתי ללמוד ממכם כי לחבר שלי "segev" אין כבר כח ללמד אותי |
| Originally posted by Sm0keMachine בגלל זה אתה tranceaddict in training |
כולם מתחילים צעירים 
סיסי וקיקים ??? את יכולה לפרט
בהצלחה עם ה"טראנסים" ארבל-מן
אגב - כל מי שער בשעה כזאת ואין לו מה לעשות ... יכול לשמוע בשידור מ- 102 את שמואל פלאש שהתחיל משעה 00:00 6 שעות של אלקטרו מטורף !!!
להאזנה לחץ כאן---> Shmuel Flash @ 'SO'
| סיסי וקיקים ??? את יכולה לפרט |
| אגב - כל מי שער בשעה כזאת ואין לו מה לעשות ... יכול לשמוע בשידור מ- 102 את שמואל פלאש שהתחיל משעה 00:00 6 שעות של אלקטרו מטורף !!! |
וולקם אחינו ברוכים הבאים לממלכה המופלא של המלך בבר
יש פה אחלה אנשים, אחלה מוסיקה, אחלה אווירה....
אל תדאג יותר מדי כולם מתחילים כ
n00bs
או פשוט כאנשים בלי שמץ במוסיקה, אבל אתה לומד לזרום ומבין מטעויות....
ואם מישו מציק לך או מפריע, תדע שתמיד אתה יכול לפנות אל
DjChook
הלו הוא חן.....
חבל שהוא בצבא כל הזמן ובחיים לא יעזור לך גם אם תבקש... אבל לא נורא
סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
לא מצחיק
Welcome 
ברוך הבא איש
תהנה פה כמה שיותר
אני אלעד:]
ואם יש בעיה אני ישמח לעזור (חוץ מבעיות מין) תהנה
ברוך הבא אח שלי