TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מכמונות מהירות...
Pages (2): [1] 2 »
מכמונות מהירות...
אתמול נסעתי לי לתומי באוטו, הייתי בחולון, עכשיו על הצד של הדרך, על המדרכה היתה מכונית סתם כזה, אני עובר לידה ופתאום אני רואה פלאש... ונסעתי מעל המהירות, שבעים שמונים ככה בכביש של שישים... עכשיו שאלתי חברים וזה ואמרו לי שאין מצב שמצלמה מסנוורת ממש ושזה לא יכול להיות שיש מצלמות מהירות בעיר... וגם הסתכלתי במשטרה והם לא אומרים שיש מצלמות בעיר... קיצר, מישהו יודע במה מדובר? זה לא רק אני ראיתי פלאשים באותו יום... גם חבר שלי שנסע בלי קשר לירושלים...
נראה לי זה היה עב"מ
יכול להיות שזה סוג של תעלול מלוכלך חחח, שמעתי הרבה סיפורים מחברים שהיו מצלמים מכוניות על כבישים מהירים עם פלאשים ואז רואים איך הנהג מתחיל להתחרפן.

אם האוטו היה אקורד חדשה, או טויוטה קארינה לבנה אז כנראה צולמת...
יש מלא מכמונות מהירות בעיר (על ניידות סמויות)
בכל מקרה, אם הייתה עד 20 קמ"ש מעל המותר אז זה רק 250 שקל
| quote: |
| Originally posted by Q-PiXeL אם האוטו היה אקורד חדשה, או טויוטה קארינה לבנה אז כנראה צולמת... יש מלא מכמונות מהירות בעיר (על ניידות סמויות) בכל מקרה, אם הייתה עד 20 קמ"ש מעל המותר אז זה רק 250 שקל |
זאת הייתה ניידת סמויה כנראה שיש לה מצלמה במספר
ועוד איך יש מצלמות מהירות בתוך העיר
חבר שלי קרה לו אותו מקרה בדיוק לפני שבועיים...
בכל מקרה, מה שזה לא היה, אתה תדע רק בעוד 2-3 שבועות אם תקבל מכתב ממשטרת התנועה 
שגיא הפושע =]
זאת הייתה ניידת סמויה. כבר מעל לחודש שהמשטרה עובדת עם מצלמה מיוחדת שהגיע מארה"ב.
המינוס הוא שיש פלאש. לא תמיד רואים אותו אבל בגלל ששמת לב אני מניח כמה שניות לפני אז בידיוק התבוננת על הניידת ובום זה הכה בך
אם אתה אומר שנסעת 10-20 קמ"ש מעל המותר אז זה בחפיף
אם זה 10 אז אל תדאג. חבל יהיה להם על הבול ועל המעטפה.
אם זה 20 מעל אז אתה תקבל כנס בסביבות ה-200 שקל
בחפיף ...
הבורות מדהימה אותי
שמעו אתם מתבלבלים פה בגדול
יש מספר מכשירים לתפוס על מהירות
אחת מהן היא מצלמה
מצלמה נמצאת באופן קבוע בצידי הדרך (על עמוד) והיא מצלמת מי שנוסע מהר
במיוחד זה יתפוס בזמן שהכביש ריק משום שאם היה לידך עוד מכונית אז אי אפשר להוכיח מי מהמכוניות נסע במהירות הגבוהה
כמו כן צריך לציין שיש הרבה מצלמות דמה כלומר סתם עמודים שאין בהם מצלמות אלא הם רק להתרעה
עכשיו במידה וצולמת אתה יכול לקבל את הדו"ח גם 10 חודשים אחרי... נדמה לי שזה עד שנה אחרי
בכל אופן במידה וזה קרה תבקש לראות את הצילום עצמו ואז תוכל לבחון אם יש דרך לבטל את זה
מכשיר שני זה אקדח לייזר
אותו יחזיק שוטר עם ניידת
במידה והשוטר תפס אותך באקדח במהירות מופרזת הוא חייב לעצור אותך
אם לא אז אין לך מה לדאוג
ממה שאתה מספר אין לך מה לדאוג.....
כמו שכבר אמרו- או שזאת הייתה ניידת סמוייה או שסתם מישהו סתלבט עליך עם הפלאש
יש מצב שזה היה ניידת....
לפני חודשיים ככה נסענו בתל ברוך בדרך מחוף הצוק ובדרך בכביש ריק כזה ראינו בצד בחושך מכונית עם שוטר שמחזיק תמצלמה...לא ידענו אם צילמו אותנו או לא אז ביררנו ואמרו לנו שיש מצלמות עם פלאש ויש מצלמות בלי פלאש
בקיצור אם ראית פלאש יש מצב שזה ניידת...
אבל אם עברת ב 10 קמ"ש תמהירות המותרת לא יעשו לך כלום כי כל עוד עברת ב 10% מהמותרת הם לא יכולים להתלונן עליך בגלל שלמכשירים שלהם יש סטיות של 10%....
אז אל תפחד
איך שיהודה ברקן עושה
חייך אכלת אותה *
אתה הולך לקבל קנס כספי לתיבת הדואר שלך.
*שלחנו את מושון מחופש לעץ באצמע איילון עם ממל"ז עליו

| Originally posted by yahel222 הבורות מדהימה אותי שמעו אתם מתבלבלים פה בגדול יש מספר מכשירים לתפוס על מהירות אחת מהן היא מצלמה מצלמה נמצאת באופן קבוע בצידי הדרך (על עמוד) והיא מצלמת מי שנוסע מהר במיוחד זה יתפוס בזמן שהכביש ריק משום שאם היה לידך עוד מכונית אז אי אפשר להוכיח מי מהמכוניות נסע במהירות הגבוהה כמו כן צריך לציין שיש הרבה מצלמות דמה כלומר סתם עמודים שאין בהם מצלמות אלא הם רק להתרעה עכשיו במידה וצולמת אתה יכול לקבל את הדו"ח גם 10 חודשים אחרי... נדמה לי שזה עד שנה אחרי בכל אופן במידה וזה קרה תבקש לראות את הצילום עצמו ואז תוכל לבחון אם יש דרך לבטל את זה מכשיר שני זה אקדח לייזר אותו יחזיק שוטר עם ניידת במידה והשוטר תפס אותך באקדח במהירות מופרזת הוא חייב לעצור אותך אם לא אז אין לך מה לדאוג ממה שאתה מספר אין לך מה לדאוג..... |
טוב זה היה בכביש עם 3 נתיבים בערך לאותו כיוון, והיה עמוס... וגם זה בא מכיוון הגג של המכונית וזה היתה מכונית שחורה כזאת לא ראיתי איזה (נראה לי יותר חשוב להסתכל על הכביש באותו רגע, מוזר שכמוני...)... ונסעתי 80 ככה או יותר, שזה כבר שלילה... אבל נתתם לי פה המון תשובות, מצד אחד, אין מצלמות בעיר בלה בלה, מצד שני יש סמויות וזה... וגם אתמול ראיתי פלאש (שצילמו מישהו אחר) וזה היה וואחד פלאש, כל הכביש היה מואר, והפלאש שאני ראיתי היה כמו של מצלמה ביתית כזאת... מישהו יכול לתת לי תשובה מוסמכת ולא דברים שהוא שמע מחברים? כי את זה גם אני יכול 
| Originally posted by Vortex_SA טוב זה היה בכביש עם 3 נתיבים בערך לאותו כיוון, והיה עמוס... וגם זה בא מכיוון הגג של המכונית וזה היתה מכונית שחורה כזאת לא ראיתי איזה (נראה לי יותר חשוב להסתכל על הכביש באותו רגע, מוזר שכמוני...)... ונסעתי 80 ככה או יותר, שזה כבר שלילה... אבל נתתם לי פה המון תשובות, מצד אחד, אין מצלמות בעיר בלה בלה, מצד שני יש סמויות וזה... וגם אתמול ראיתי פלאש (שצילמו מישהו אחר) וזה היה וואחד פלאש, כל הכביש היה מואר, והפלאש שאני ראיתי היה כמו של מצלמה ביתית כזאת... מישהו יכול לתת לי תשובה מוסמכת ולא דברים שהוא שמע מחברים? כי את זה גם אני יכול |
| Originally posted by YuVaL קיצר, אתה תקבל שלילה . |
אמרתי לך שאגי להפסיק להיות נהג שודים 
| Originally posted by coby אמרתי לך שאגי להפסיק להיות נהג שודים |
| Originally posted by black mammmba איך שיהודה ברקן עושה חייך אכלת אותה * אתה הולך לקבל קנס כספי לתיבת הדואר שלך. *שלחנו את מושון מחופש לעץ באצמע איילון עם ממל"ז עליו |
| Originally posted by Vortex_SA טוב זה היה בכביש עם 3 נתיבים בערך לאותו כיוון, והיה עמוס... וגם זה בא מכיוון הגג של המכונית וזה היתה מכונית שחורה כזאת לא ראיתי איזה (נראה לי יותר חשוב להסתכל על הכביש באותו רגע, מוזר שכמוני...)... ונסעתי 80 ככה או יותר, שזה כבר שלילה... אבל נתתם לי פה המון תשובות, מצד אחד, אין מצלמות בעיר בלה בלה, מצד שני יש סמויות וזה... וגם אתמול ראיתי פלאש (שצילמו מישהו אחר) וזה היה וואחד פלאש, כל הכביש היה מואר, והפלאש שאני ראיתי היה כמו של מצלמה ביתית כזאת... מישהו יכול לתת לי תשובה מוסמכת ולא דברים שהוא שמע מחברים? כי את זה גם אני יכול |
| Originally posted by YuVaL קיצר, אתה תקבל שלילה . |
| Originally posted by Shahar עזוב אותך מחרטות שיגידו לך...חכה ותדע לבד אף אחד פה לא יגיד לך על בטוח.... ושלילה זה 30 יום.. קודם תעבור תאוריה |

| Originally posted by yahel222 הבורות מדהימה אותי שמעו אתם מתבלבלים פה בגדול יש מספר מכשירים לתפוס על מהירות אחת מהן היא מצלמה מצלמה נמצאת באופן קבוע בצידי הדרך (על עמוד) והיא מצלמת מי שנוסע מהר במיוחד זה יתפוס בזמן שהכביש ריק משום שאם היה לידך עוד מכונית אז אי אפשר להוכיח מי מהמכוניות נסע במהירות הגבוהה כמו כן צריך לציין שיש הרבה מצלמות דמה כלומר סתם עמודים שאין בהם מצלמות אלא הם רק להתרעה עכשיו במידה וצולמת אתה יכול לקבל את הדו"ח גם 10 חודשים אחרי... נדמה לי שזה עד שנה אחרי בכל אופן במידה וזה קרה תבקש לראות את הצילום עצמו ואז תוכל לבחון אם יש דרך לבטל את זה מכשיר שני זה אקדח לייזר אותו יחזיק שוטר עם ניידת במידה והשוטר תפס אותך באקדח במהירות מופרזת הוא חייב לעצור אותך אם לא אז אין לך מה לדאוג ממה שאתה מספר אין לך מה לדאוג..... |
| Originally posted by YuVaL אני יכול לעשות כבר עוד 3 וחצי חודשים אני זכאי לעשות טסט..... ![]() |
1) 1
2) אין לי מושג
3) All of the above
=)
| Originally posted by Vortex_SA איך הכי קל להפחיד סבתות? |