TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- בעיות מהירות
בעיות מהירות
טוב אז ככה לפני כמה ימים התחלתי לקבל מהירות ממש נמוכה מאיזה סייט של בן אדם עם מהירות up 80
משהו כמו 10 קיי לשניה אז הלכתי לחפש מאיצים וכל מיני שטויות כאלה למרות שלא האמנתי שזה יכול באמת להיות אפקטיבי אבל לא היה לי מה להפסיד אז מצאתי את התוכנה
accelerate 2k3
והפלא הפלא היא באמת האיצה לי את המהירות באיזה 20 קי יותר
אז ככה סתם בא לי להמליץ לכם למרות שהיא רק ל 15 יום אבל אני עוד ימצא דרך לעקוף את זה 
דיברתי עם חבר שלי שעובד באחת הספקיות אינטרנט בארץ, הוא הסביר לי שזה שטויות- לכל אחד יש את הרוחב פס שלו ואב המהירות שלו שזה בעצם הפינג... הפינג נקבע ממהירות התקשורת בין הספק שלך לבין הנקודה השנייה- דבר שגם יכול להיות מושפע מהתשתית שיש לך בבית מעבר לספק
ובגלל זה אף תוכנה לא תוכל באמת לזרז לך את האינטרנט
מה שכן- הרבה מהתוכנות האלה פשוט מוסיפות לך
kb/s
לכל תוכנה שאתה מוריד דרכה
Re: בעיות מהירות
| quote: |
| Originally posted by Segev טוב אז ככה לפני כמה ימים התחלתי לקבל מהירות ממש נמוכה מאיזה סייט של בן אדם עם מהירות up 80 משהו כמו 10 קיי לשניה אז הלכתי לחפש מאיצים וכל מיני שטויות כאלה למרות שלא האמנתי שזה יכול באמת להיות אפקטיבי אבל לא היה לי מה להפסיד אז מצאתי את התוכנה accelerate 2k3 והפלא הפלא היא באמת האיצה לי את המהירות באיזה 20 קי יותר אז ככה סתם בא לי להמליץ לכם למרות שהיא רק ל 15 יום אבל אני עוד ימצא דרך לעקוף את זה |
דבר איתי באייסיקיו אני יתן לך פתרון
תעשו סריקה לספייוור...יכול בהחלט לעזור.
להרבה אנשים בזמן האחרון...
בעיקר בספק בזק, קרה גם לי..
פשוט האינטנט נהיה איטי בטירוף, אתרים מחו"ל לרוב...
זה לא קורה תמיד..
לפעמים זה רץ חלק...לפעמים לא..
בכל מקרה מאיצים לא באמת מאיצים..
לפני שנה שהיה לי חיבור חצי מגה..
הורדתי בתוכנה Go!Zilla
על 400kbps
אין ממש מצב שאפשר להוריד ככה..
פשוט זה "מוסיף" לבד...
טוב דיברתי עם נציג של בזק וגם עם עוד איזה 5 חבר'ה שלכולם יש אותה בעיה
זה מוריד איטי תחת מאתרים מחו"ל.. הבעיה היא אצל בזק
ידעתי שזה נזק האלה אני חושב שאני עובר
אבל בנתיים זה באמת שיפר לי את המהירות אז לא יודע מה אמרו לכם כל מיני נציגים אני משתמש ב
flashfxp
ואני מוריד עכשיו עם המאיץ באיזה 20 קיי יותר
רשום שזה משנה את ההגדרות של המודם וכל מיני שטויות
אני יודע שבזק משדרגים או משהו כזה...
קיבלתי על זה מייל לא מזמן
בעיקרון גם אצלי האינטרנט עבד ממש לאט, עשה לי את המוות!!
אבל בשבוע וחצי האחרון אני מוריד על מהיריות גבוהות יחסית
גם לי היה בעיית מהירות עד לא מזמן, עד שהתקשרתי לספק איטרנט ונידהמתי לגלות שהם שידרגו את המערכת ו"שכחו" לספר לי על זה, אחרי יומיים קיבלתי מכתב מסודר עם ההגדרות החדשות והכל חסר להיות נורמלי, אני לא יודע מי הספקית אינטרנט שלכם אבל תמיד טוב להתקשר ולבדוק אם יש בעיה אצלם, על תחפשו את הבעיות אצלכם, כמו שאמרו פה תמיד כדי לעשות חיפוש על ספאייוור כי רוב ספאייוור גוזל מהירות מהפס שלכם בלי שתידעו, הוא פשוט מתחבר לאינטרנט מתי שאתם מתחברים ועושה עם המהירות כל מיני דברים לא חינוכיים, בקשר ליובל, לפעמים יש עומס בשעות היום בעיקר בצהריים עד בערך 5 ככה ולפעמים עד הלילה, ברור שתקבל מהירויות גבוהות מאוד בלילה (2-6 בבוקר) אבל גם 50-60 קיי לשנייה זה סבבה לגמרי
ואם נמאס לכם מהמהירות פשוט תעשו לעצמכם
FXP
תפתחו שרת פרטי על המחשב ותתנו לו גישה לביצוע
FXP
גם בעלי חיבור איטי יחסית יכולים לקבל את הקבצים על מהירויות גבוהות
וגם לפי דעתי כל התוכנות האצה למינהם לא עושות כלום אלא רק אשליה, יש תוכנות שעושות את החיבור יותר יציב, זה כן אבל להגביר מהירות??? נו באמת
תראה בקשר לזה שהמהירות שלך לא תעבור את מה שהיא באמת אמורה להות זה נכון בחיים זה לא יקרה שהמהירות שלי פתאום תהייה 300 ולא 200
אבל במקרים שהמהירות שלי הייתה 10-20 אחרי שהתקנתי את התוכנה אני פתאום מוריד על 40-50 אבל זה היה ספציפי על אפטיפי של בן אדם כי מבדיקות שעשיתי עם הספקית קבלתי 190 קיי לשניה מהאתר שלהם ככה שאני מקבל את המהירות המגיע לי מאתרים רגילים