TranceAddict Forums

TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תרד הסליחות

Posted by DJ Alex E. on Sep-21-2004 20:34:

Love Poundin' Sensation תרד הסליחות

כמו שאתם יודעים,יום כיפור בפתח
וזה זמן טוב לבקש סליחה
אז סליחה מכל חברי הפורום אם אי פעם פגעתי בכם או עצבנתי אתכם או לא יודע מה
מה שזה לא יהיה,סליחה
ויש כמה אנשים שאני צריך לבקש מהם סליחה מיוחדת:
קודם כל מאורן,שאני מודה שמפוסט התגובה הראשון שהוא כתב להודעה שלי התחלתי לשנוא אותו,אבל אחרי שדיברנו מסתבר שהוא גבר גבר ואין לי שום בעיה איתו
מסטיבי שאני נוהג לעצבן אותו בהערות הקצת גזעניות שלי חחח
מאלי הדרקון השחור שהרבה פעמים לא יוצא לי לשמוע את התוכנית שלו והוא בטח כבר התייאש מלשלוח לי הודעות לגבי התוכנית חחח אבל כשיוצא לי אני תמיד שמח לשמוע
מאלי המאמבה השחורה חחח שהתעצבנתי עליו באייסיקיו (אבל הוא התחיל!הוא כל הזמן קורא לי נעל חחח) אז סליחה על העצבים
ממוש כמובן שעיצבן אותי ואני אותו בלי סוף ועשיתי איתו כסאח לא קטן בפורום בעיקר בתרד על ההפסד של מכבי בליגת אלופות חחחח אז סליחה על כל מה שהלך שם
מבני היאמאן שלנו שנהגתי לקרוא לו ערס חחח
מסטאר החסוי שהייתי משגע אותו בצ'אט של רדיו חיפה בעיקר בקשר לטראקליסטים חחח
עומר מנהריה,אני יודע שאתה לא נכנס הרבה לפורום הזה אבל למקרה שתראה את ההודעה אז סליחה גם ממך
סורי אם שכחתי מישהו אבל בכל מקרה אם פגעתי במישהו אז סליחה!
ואחרון חביב סליחה מחן המוד שכולנו מעבידים אותו שעות נוספות ואני מבקש סליחה בשם כולם על הביקורות והשיגועים השנה

שתהיה לכולנו שנה טובה ומוצלחת בעזרת השם

Posted by YuVaL on Sep-21-2004 20:47:

טוב... אני יודע שאני חייב להרבה אנשים התנצלות... עברה עלי שנה של קריזות לא נורמליות...

אז קודם כל אני רוצה להגיד לכולם שאני מצטער אם פגעתי בכם... תסלחו לי, לא יודע בזמן האחרון אני עצבני כל הזמןן...

קודם כל לקוב, שאני יודע שלפעמים אני יכול להיות מעצבן, אבל בסופו של דבר זה רק לטובתך אחי...

מטל... שהתעצבנתי עליו על הטרד שהוא פתח על נישואין, באמת שזה היה שטותי, אז אני מצטער על זה אחי מקווה שתסלח לי...

לשגיא, מצטער שלא שלחתי ת'טראק שלך לגיטלמן, אבל אתה רואה שהכל יצא לטובה בסוף... לפחות אתה לא הפסדת כסף על תקליטים

אז באמת חבר'ה, כל בנאדם שפגעתי בא ושכחתי לרשום אותו, באמת שאני מצטער ושתהיה לכולנו שנה טובה נטולת קריזות ומרובה במוסיקה איכותית!

Posted by taltul on Sep-21-2004 21:02:

וואי הרשימה שלי ארוכה...
עצבנתי פה המון אנשים לדעתי...

פשוט סלחו לי חבר'ה לא התכוונתי אבל באמת שלא...

Posted by Segev on Sep-21-2004 21:07:

ואללה אני לא חושב שפגעתי פה במישהו אבל בכל זאת עם כן אני מבקש סליחה

Posted by skelz on Sep-21-2004 21:09:

הממ.. לא ידוע לי שיצא לי לגרום למישו לשנוא אותי כי לא רבתי עם אף אחד במשך שהותי פה.. ואם כן אני מצטער
סליחה!

גמר חתימה טובה לכולכם אחים!

Posted by Elior on Sep-22-2004 06:08:

סלחו לי חברה..
אני יודע שרבתי פה \ עיצבנתי פה הרבה אנשים..
ועזבו, צריך ללכת לבצפר אז אין זמן לפרט..

קיצר צום קל וגמר חתימה טובה...
וסליחה לכל מי שפגעתי בו

Posted by GLoBaL-MUZiK on Sep-22-2004 06:56:

Satan (eek!)

לא ניראה שעיצבנתי פה הרבה אנשים כי דוגרי אני כמעט לא נמצא פה אבל היו לי כמה תגובות מפגרות לטרדים שאנשים פתחו ואם עיצבנתי או גרמתי אי נוחות למישהו פה אז אני מצטער מכל הלב, אני יודע שכל הזמן התלוננתי על זה שבכוונה לא נותנים להאוס במה ואני יודע שזה יכול לעצבן אנשים אז אני מבטיח להפסיק עם זה, ואני מצטער על כל התגובות השטותיות שכתבתי שהמלל שלהם לא היה קשור לנושא, אם שכחתי משהו אתם יכולים להזכיר לי ואני יתנצל עליו גם

אהההה כן וסליחה מיוחדת לעודד דרורי, אני יודע שכל הזמן אני יורד עליך ומתנהג אליך חרא וכל זה, אבל תאמין לי שמאחורי כל זה אני ממש מעריך אותך גם כבן אדם וגם כיוצר מכושר, אז עשה לי טובה ועל תיקח ללב כל מה שאני אומר כי אני יכול להיות די מטומטמם לפעמים, אז אני מקווה שתוכל לסלוח לי ואני מבטיח לך שאני ישדל להפסיק עם החרא הזה

Posted by DJ Alex E. on Sep-22-2004 13:10:

יאלה יאלה אנשים לבקש סליחות אל תתביישו!
תפתחו השנה דף חדש!
ואל שכחו שאפילו אם אתם צמים והולכים לתפילות זה מכפר רק על העבירות בין האדם למקום אבל עם חטאתם לחבריכם זה לא מכופר עד שמבקשים מהם סליחה אז יאלה לא להתבייש

Posted by Rising on Sep-22-2004 13:34:

קודם כל .. רעיון יפה לפתיחת הודעה כזו.
וכל הכבוד שכל סליחה נאמרה באופן אישי ולא כללי כי רק לסליחה כזאת יש טעם למחילה לפי דעתי - שזה בעצם על מה שיום כיפור מתבסס אם הבנאדם לא סולח אז חבל על הזמן

אז סליחה מאלכס על העקיצות שהייתי נותן לך בהודעות.. לא ידעתי שזה יגיע עד כדי שנאה

סליחה מטל שמההתחלה הטובה שהייתה ביננו זה נהפך ונהיה מכוער
והיו ביננו וויכוחים סתמיים.

בעקרון סגרנו לפני אבל זאת הזדמנות נוספת להגיד סליחה.

אני חושב שלא היו מקרים שפגעתי במישהו כי אני תמיד זוכר ומנסה לתקן אם קרה משהו.

אוהב את כולכם המון!
וגמר חתימה טובה לכולם!

Posted by princess cc on Sep-22-2004 16:40:

לא נראה לי שפגעתי פה במישהו ,בכל זאת אנ'לא מכירה הרבה כאן ובכל זאת:
יש כמה שאני רוצה לבקש מהם סליחה:
מאליקו שאני מציקה לו כל הזמן ואין לי מושג איך הוא עדיין סובל אותי
מירון שסובל את כל המצבי רוח שלי
מצח על זה שירדתי עליו על הכאבי גב
מגיל שצריך לבקש ממני אישור על התמונות
ואם שכחתי מישהו אז סליחה!

Posted by yaman on Sep-22-2004 16:55:

חבר'ה

אני מתנצל בפני כול אחד ואחד כאן בפורום המצוין הזה ומבקש סליחה אם פגעתי בו

ממש מצטער

תודה יאמן

נ.ב

גמר חתימה טובה וצום קל

Posted by Vortex_SA on Sep-22-2004 17:03:

וואללה אני סולח לכולכם!!! איזה גבר אני חחח מוש אני מבקש סליחה שהתווכחתי איתך מזמן ואז עשית ברוגז עם הפורום... אמממ לא זוכר עוד מישהו שפגעתי בו... אם יש כזה שירים את ידו... ויוב זה בסדר אני כבר מסתדר לבד אני צריך לשלוח דמואים כבר...

Posted by oDrori on Sep-22-2004 17:40:

אהבתי ת'ט'רד חבר'ה

קודם כל, סליחה מכל מי שאני אשכח, מי שהתעצבן עליי מוזמן להפתח ואני מבטיח להתנצל.

אני מצטער שלא זכיתי לראות פה את כל החבר'ה שאני מכיר (ואלה שלא הספקתי להכיר) פרצוף אל פרצוף לפני סיום החופש... מקווה להזדמנויות נוספות.

וברק, באמת שמחמם לי את הלב שאתה כותב את זה אבל אני כבר למדתי להתמודד איתך כמו שאתה איתי ואתה יכול להמשיך בקריזים ותודה רבה באמת!

גמר חתימה טובה לכול כולם

Posted by Scorchio on Sep-24-2004 08:54:

גם אני מבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו למרות שלא נראה לי שאני עושה את הרבה אם בכלל...

הוקצור אני כבר מתחיל להשתעמם פחד מהמחשבה של יום כיפור
מה לעשות צריך לשמור...

אבישג אני כבר סלחתי לך בטרד המסיבות בטענה שקנית לנו שתייה אז ויתרתי לך

Posted by Hell_Copter on Sep-24-2004 10:07:

מצטער אם פגעתי פה במישהו אחר חוץ ממוש שעליו אני יודע שהוא מבואס עליי טילים (לפחות באנטרנט)
בכל זאת שראיתי אותו במסיבה בראש השנה אמרתי לו שנה טובה כמו גדול והוא הגיב אותו דבר

קיצר... צום קל חבר'ה וגמר חתימה טובה לכולם!!

Posted by DJ Alex E. on Sep-24-2004 13:37:

שמח שאהבתם את התרד אנשים
העיקר שאנשים פה לא יכעסו אחד על השני
אורן:אולי קצת הגזמתי זה לא היה בדיוק שנאה אבל לא היית בדיוק הבנאדם האהוב עלי אבל מה זה משנה העיקר שעכשיו הכל סבבה נכון?
טוב אז יום כיפור כבר עוד רגע פה נשארה עוד איזה שעה וחצי עוד מעט אני הולך לאכול מפסקת ואז לבית כנסת ועד אחרי יום כיפור אני לא אהיה בפורום אז שיהיה לכולכם צום קל וגמר חתימה טובה
והכי חשוב: רק מעשים טובים

Posted by Hell_Copter on Sep-25-2004 16:51:

quote:
Originally posted by guetag
אני רוצה לבקש סליחה מכולם שהמפה כבר לא מעודכנת...
הקובץ נמחק בטעות..אז כל מה שנשאר זאת המפה הנוכחית
Sorry Guys

יש מצב שיש לי את זה...
אני יברר בהזדמנות
מקסימום בסוכות אני יביא לך או משהו

Posted by Tarantula on Sep-25-2004 17:07:

טוב, השנה לא הייתי יותר מידי בפורום, אם בכלל, אז אני לא חושבת שמישהו הספיק להיפגע ממני
דבר אחד... מצטערת שלא הייתי פה יותר...

אז שתהיה לנו שנה טובה ומטריפה