TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מדהים מה שקורא בסיצנה שלנו
Pages (4): [1] 2 3 4 »
מדהים מה שקורא בסיצנה שלנו
תראו את רשימת הדיג'ייס שיבקרו אותנו בחודש הבא
פרי קורסטן
פול אוקנפולד
פול ואן דייק
סירקוליישן
פאנק דיוו'יד
דני הוואלס
פרנסואה קיי
מזכיר לי את התקופה של שנת 99/00
איזה כיף זה, האומן 17 בכלל שיחקו אותה
רק שימשיך ככה
נקווה רק שזה ימשיך כך, ולא רק משהו פעם ב כמה שנים
אולי נראה את גבריאל ודרסדן עוד השנה
בארץ הקודש 
נכון הכול טוב ויפה זה חגיגה לעיניים לראות את האומנים האלו בארץ
עכשיו בואו לא נאבד את המציאות כי זה לא יקרה שזה יהפוך למשהו קבוע
במדינה המזויינת הזאת הראפ והדנס והגועל שולט
רק שתבינו עד כמה אני יתן לכם דוגמה מועדון האולטרסאונד יום שישי ערב ראש השנה
מי האורחים שלהם ?
"היהודים"
כן כן אתם לא חולמים ומה המצחיק פה שהמקום היה מלא כמעל 1200 איש
ולא היה מקום לזוז
אז אם הגענו לשלב שהיהודים מופיעים ערב חג במועדון עם קהל גדול וכולם הולכים לראות אותם מצבנו רע!!!!
עוד דוגמה
טרנס פסיכודלי
היום הוא תופס מקום גדול בסצינה אומנים כמו
אסטריקס . סאב 6ץ
וכל הגועל האלו שחוץ מבאסליין לא מרגשים בשום טראק
ושהטרנס הפסיכודלי כבר לא מה שהיה לפני 6 7 שנים
כיום זה צליל צורם
לעומת זאת שיש מוסיקה כזאת מיוחדת שמעבירה בל צמרמורות בגוף
וכל מיני רגשות שונים
אז אף מועדון לא מוכן לקבל אותה ותאמינו לי שאני יודע על מה אני מדבר
אני יסכם את דברי מצב הסצינה על סף מוות!!!
| quote: |
| Originally posted by Star נכון הכול טוב ויפה זה חגיגה לעיניים לראות את האומנים האלו בארץ עכשיו בואו לא נאבד את המציאות כי זה לא יקרה שזה יהפוך למשהו קבוע במדינה המזויינת הזאת הראפ והדנס והגועל שולט רק שתבינו עד כמה אני יתן לכם דוגמה מועדון האולטרסאונד יום שישי ערב ראש השנה מי האורחים שלהם ? "היהודים" כן כן אתם לא חולמים ומה המצחיק פה שהמקום היה מלא כמעל 1200 איש ולא היה מקום לזוז אז אם הגענו לשלב שהיהודים מופיעים ערב חג במועדון עם קהל גדול וכולם הולכים לראות אותם מצבנו רע!!!! עוד דוגמה טרנס פסיכודלי היום הוא תופס מקום גדול בסצינה אומנים כמו אסטריקס . סאב 6ץ וכל הגועל האלו שחוץ מבאסליין לא מרגשים בשום טראק ושהטרנס הפסיכודלי כבר לא מה שהיה לפני 6 7 שנים כיום זה צליל צורם לעומת זאת שיש מוסיקה כזאת מיוחדת שמעבירה בל צמרמורות בגוף וכל מיני רגשות שונים אז אף מועדון לא מוכן לקבל אותה ותאמינו לי שאני יודע על מה אני מדבר אני יסכם את דברי מצב הסצינה על סף מוות!!! |
דוגרי מסכים עם שגיא...
דבר ראשון sub6 זה אחלה בחלה
אני כנראה הולך לראות אותם באומן 17 בחיפה בסוכות..
וראפ זה אחלה מוזיקה..
| Originally posted by Vortex_SA הכל טוב ויפה שאתה מביע את הדעה שלך שאני לא מסכים איתה בכלל... אבל אם אתה יכול לא לעצבן זה יהיה גם נחמד... סאב 6 הם אחד האומנים האהובים עליי ואני מנחש שלא שמעת כלום שלהם כי לרגש הם דווקא יודעים טוב מאוד, תהיה פעם במסיבה שלהם ותראה קהל של אלפיים איש שר את ra heya ותראה מה זה ריגוש... ומה כל כך רע ביהודים? אם הם מושכים כל כך הרבה אנשים כנראה שהם כן שווים משהו... ומה לעשות ראפ זו מוזיקה שכיף לרקוד אותה... |
הכול טוב ויפה שאתה מתעצבן
שתה מים ותרגע
כי לא לכלכתי אל אף אחד
זאת הדעה שלי מנסיון רב
תאמין או לא
ולא מהיום אני בעניין הזה
חפיף
שנה טובה לכולם
באמת יפה מאוד
| Originally posted by Star הכול טוב ויפה שאתה מתעצבן שתה מים ותרגע כי לא לכלכתי אל אף אחד זאת הדעה שלי מנסיון רב תאמין או לא ולא מהיום אני בעניין הזה חפיף שנה טובה לכולם |
ברור
סטאר אחי אני מבין אותך ב100% ...גם אני הגעתי בערב ראש השנה לאולטרה סאונד ולא ידעתי שיש שם יהודים ...ותכלס זה לא ממש הפריע לי כי אני יודע שאין מצב שיהיה משהוא שווה באולטרסאונד..כי הם לא יודעים לעשות מסיבות...חוץ מאיזה אומן פסיי פה ושם..שגם אותו הם מעלים רק באיזה 4 כשכלום כבר מתחילים להתפזר....
אני תכלס לא אוהב ראפ וגם לא ממש מתלהב מפסיי כי זה לא מרגש אותי..אבל אני לא מוחק אותם לגמריי ...יאני יש אנשים שנהנים מזה ושהיה להם בכיף...
אני מת ללכת לאחת המסיבות של פאריי או ארמין או מישהוא בסיגנון ..אבל זה לא מתאפשר לי בגלל הרבה סיבות ...אבל אני נשער אופטימי כי אני יודע שהסיגנון טופס וימשיך לטפוס...אז אחי הכל יהיה בסדר ...לא צריך למחוק סיגנונות

מדוע אתה ממהר להשפיל סגנונות מוזיקה שאתה לא אוהב? האם זה לא מה שכל מי שלא אוהב טראנס עושה?
ברצינות סטאר, מה שמעביר בך צמרמורת הוא לא מה שמעביר בי צמרמורת או בכל אחד אחר.
יש סיבה שהמוזיקה הזאת תופסת.
לדוגמא היהודים. הרבה אנשים מתחברים לסגנון המוזיקה, שעד כמה שאני אוהב את המוזיקה, אני יודע שהיא דיכאונית.
אני לא מתחבר עם המילים. יש כאלו שכן. ולא מעטים.
דבר שני לא הייתי רוצה לראות ביטויים כמו
לך תשתה מים ותרגע.
שגיא מסביר משהו בצורה הכי בוגרת בעולם, אין צורך לגלוש לפסים של ילדים בגן.
מה זה נותן? תחושת עליונות? אני בטוח שלא. לי זה נראה רע בפורום שאנחנו רבים.
לא הייתי מגזים ואומר שהסצינה על סף מוות.
אני חושב שהיא על סף פריצה.
שאולי יגיע היום שאנשים יבינו שיש האוס.
ויש טראנס.
נקווה שהיום יגיע בקרוב.
| Originally posted by MasterP מדוע אתה ממהר להשפיל סגנונות מוזיקה שאתה לא אוהב? האם זה לא מה שכל מי שלא אוהב טראנס עושה? ברצינות סטאר, מה שמעביר בך צמרמורת הוא לא מה שמעביר בי צמרמורת או בכל אחד אחר. יש סיבה שהמוזיקה הזאת תופסת. לדוגמא היהודים. הרבה אנשים מתחברים לסגנון המוזיקה, שעד כמה שאני אוהב את המוזיקה, אני יודע שהיא דיכאונית. אני לא מתחבר עם המילים. יש כאלו שכן. ולא מעטים. דבר שני לא הייתי רוצה לראות ביטויים כמו לך תשתה מים ותרגע. שגיא מסביר משהו בצורה הכי בוגרת בעולם, אין צורך לגלוש לפסים של ילדים בגן. מה זה נותן? תחושת עליונות? אני בטוח שלא. לי זה נראה רע בפורום שאנחנו רבים. לא הייתי מגזים ואומר שהסצינה על סף מוות. אני חושב שהיא על סף פריצה. שאולי יגיע היום שאנשים יבינו שיש האוס. ויש טראנס. נקווה שהיום יגיע בקרוב. |
...?לא שאני נגד או משהו - ההפך... השאלה מאיפה באה פתאום המוזה
לגמרי לא יודע אחי אבל אני ללא ספק אוהב את זה
החיים יפים, למה להרוס אותם עם שנאה.
אני פשוט מתיישב לכתוב, ונותן לכל המחשבות שלי להפוך למילים, לא עוצר כל מחשבה וכותב הכל. אולי זה זמני אולי זה לא.
בלי כל קשר, החיים טובים!
איזה שנאה מה אתה דפוק?
חחחחחחחחח
יווווו מה קורה לכם כל אחד נהיה צדיק חסיד
מי שלא נראה לו הדעה שלי יכול ורצוי שלא ללחוץ על המקשים
ומאסטר פי
אתה יוצר פה מריבותצ עם כל ההודעות שלך על שנאה וכאלו
ובלי קשר
יש לך קשר לשדרן המהולל דדי אלוני?
| Originally posted by Star איזה שנאה מה אתה דפוק? חחחחחחחחח יווווו מה קורה לכם כל אחד נהיה צדיק חסיד מי שלא נראה לו הדעה שלי יכול ורצוי שלא ללחוץ על המקשים ומאסטר פי אתה יוצר פה מריבותצ עם כל ההודעות שלך על שנאה וכאלו ובלי קשר יש לך קשר לשדרן המהולל דדי אלוני? |
נכון אני ילד קטן צודק
| Originally posted by MasterP לגמרי לא יודע אחי אבל אני ללא ספק אוהב את זה החיים יפים, למה להרוס אותם עם שנאה. אני פשוט מתיישב לכתוב, ונותן לכל המחשבות שלי להפוך למילים, לא עוצר כל מחשבה וכותב הכל. אולי זה זמני אולי זה לא. בלי כל קשר, החיים טובים! |
קודם כל נכון אוהבים פה ראפ ומנגנים ראפ סבבה אז תמיד תבוא למסיבות סביבות ה12 - 1 תראה איך אתה תמיד מגיע מתי שמתחיל הטראנס...
דבר שני פעם עידן גוטמן , רוברט גיטלמן, הלפרין ועופר ניסים לא היו מנגנים כל כך הרבה במסיבות בארץ
היום בכל חג אתה רואה אותם לפחות באיזה 5-6 מסיבות בערב חג או משהו כזה...
אז זה מוכיח שהסצנה כן מתפתחת
| Originally posted by MasterP מדוע אתה ממהר להשפיל סגנונות מוזיקה שאתה לא אוהב? האם זה לא מה שכל מי שלא אוהב טראנס עושה? ברצינות סטאר, מה שמעביר בך צמרמורת הוא לא מה שמעביר בי צמרמורת או בכל אחד אחר. יש סיבה שהמוזיקה הזאת תופסת. לדוגמא היהודים. הרבה אנשים מתחברים לסגנון המוזיקה, שעד כמה שאני אוהב את המוזיקה, אני יודע שהיא דיכאונית. אני לא מתחבר עם המילים. יש כאלו שכן. ולא מעטים. דבר שני לא הייתי רוצה לראות ביטויים כמו לך תשתה מים ותרגע. שגיא מסביר משהו בצורה הכי בוגרת בעולם, אין צורך לגלוש לפסים של ילדים בגן. מה זה נותן? תחושת עליונות? אני בטוח שלא. לי זה נראה רע בפורום שאנחנו רבים. לא הייתי מגזים ואומר שהסצינה על סף מוות. אני חושב שהיא על סף פריצה. שאולי יגיע היום שאנשים יבינו שיש האוס. ויש טראנס. נקווה שהיום יגיע בקרוב. |
איך אני אוהב את התרדים האלה...
אז ככה...
האמת?אני מסכים עם כולכם
קודם כל אני מסכים עם ידידי סטאר שהסצנה פשוט מתה
האמת?גם אותי מגעיל ללכת למסיבות ולשמוע כל פעם אותו דבר
וגם לדעתי מוסיקה שחורה ופסיכדלי זה משעמם ואני לא נהנה מזה בגרוש(כמה שאני מתאפק לא להגיד מילים כמו אתם יודעים מה כדי לא להעליב פה אף אחד חחח)
אבל!
אני מקבל את זה שיש אנשים שאוהבים מוסיקה שחורה ופסיכדלי
האמת?במקום מסויים,בזמן מסויים,זה יכול להיות אפילו נחמד
אני לא שולל את זה
יש אפילו פה ושם דברים של מוסיקה שחורה שנאי אוהב
אבל זה לא מתקרב לקרסוליים של הטראנס והפרוגרסיב
וחבל לי שזה הסגנונות ששולטים בארץ בצורה בלתי מעורערת.זה באמת עצוב
ואני באמת מקווה שהשינוי יבוא בעזרת אנשים כמו גיטלמן וגוטמן וגיא פדרמן ידידינו היקר שהפך לזדידנט של הורטיגו ויחיל להרביץ שם מוסיקה איכותית מדי שבוע שאולי תחנך קצת את הקהל שלנו
כמו שאמרתי,אני לא שולל את שאר הסגנונות
אני פשוט רוצה שגם הטראנס והפרוגסיב יקבלו במה במועדונים
בנתיים אני אמשיך לסבול ראפ ופסיי במסיבות...
עד ליום שבו,כמו שנאמר מקודם,אנשים יבינו שיש האוס ויש טראנס 
Re: מדהים מה שקורא בסיצנה שלנו
| Originally posted by YO-I תראו את רשימת הדיג'ייס שיבקרו אותנו בחודש הבא פרי קורסטן פול אוקנפולד פול ואן דייק סירקוליישן פאנק דיוו'יד דני הוואלס פרנסואה קיי מזכיר לי את התקופה של שנת 99/00 איזה כיף זה, האומן 17 בכלל שיחקו אותה רק שימשיך ככה |
מוזיקה שחורה בזמן האחרון נישמעת לי יותר מחדשת וטובה מטראנס וזה לא בגלל שאני אוהב היפ-הופ יותר...לדעתי זה לגיטימי לא להיתלהב מטראנס עד כדי כך היום,שנה נוראית למוזיקה הזאת.(יחסית לשנים עברו)
| Originally posted by DJ Alex E. איך אני אוהב את התרדים האלה... אז ככה... האמת?אני מסכים עם כולכם קודם כל אני מסכים עם ידידי סטאר שהסצנה פשוט מתה האמת?גם אותי מגעיל ללכת למסיבות ולשמוע כל פעם אותו דבר וגם לדעתי מוסיקה שחורה ופסיכדלי זה משעמם ואני לא נהנה מזה בגרוש(כמה שאני מתאפק לא להגיד מילים כמו אתם יודעים מה כדי לא להעליב פה אף אחד חחח) אבל! אני מקבל את זה שיש אנשים שאוהבים מוסיקה שחורה ופסיכדלי האמת?במקום מסויים,בזמן מסויים,זה יכול להיות אפילו נחמד אני לא שולל את זה יש אפילו פה ושם דברים של מוסיקה שחורה שנאי אוהב אבל זה לא מתקרב לקרסוליים של הטראנס והפרוגרסיב וחבל לי שזה הסגנונות ששולטים בארץ בצורה בלתי מעורערת.זה באמת עצוב ואני באמת מקווה שהשינוי יבוא בעזרת אנשים כמו גיטלמן וגוטמן וגיא פדרמן ידידינו היקר שהפך לזדידנט של הורטיגו ויחיל להרביץ שם מוסיקה איכותית מדי שבוע שאולי תחנך קצת את הקהל שלנו כמו שאמרתי,אני לא שולל את שאר הסגנונות אני פשוט רוצה שגם הטראנס והפרוגסיב יקבלו במה במועדונים בנתיים אני אמשיך לסבול ראפ ופסיי במסיבות... עד ליום שבו,כמו שנאמר מקודם,אנשים יבינו שיש האוס ויש טראנס |
אני פשוט לא מצליח להבין אותכם
אני חושב שמה שקורה במסיבות היום, לפחות במסיבות "השרון" כל המועדונים שבגיל הזה הולכים אליהם... זה הכי טוב שיש
מתחילים עם קצת מוזיקה שחורה להרגיע את העיניינים, לתפוס ראש טוב עם אלכוהול ולהזיז את הגוף קצת בצורה מעגלית 
אפשר מי שרוצה גם להתחיל עם בחורות ולזרום קצת לכמה ריקודים צמודים
ואז נכנסים להיטי דאנס , וכל המועדון תופס אווירה
אח"כ נכנסים הלהיטים של המוזיקה השחורה ובכלל אנשים זורמים בטירוף וזזים כמו שצריך...
ואז נכנס הטראנס ואנשים מתפרקים.... ואז אפשר לעבור לפסיכודאלי או לאנשהו
וזה לרוב מה שקורה.. וואלה אני אוהב את זה