TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סוכות
Pages (2): [1] 2 »
סוכות
D.N.A&Oren Come Present>Miller Birthday
מכירה מוקדמת:
קפה ברווז בשנקין 17 ת"א
0504844445/0525444757
כרטיסים במכירה מוקדמת עד היום ב-24:00 80 ש"ח
המסיבה תהיה באיזור צומת גלילות כרבע שעה מתל אביב
תחת כיפת השמיים!
חוץ מזה בואו לא נשכח ת'מסיבה של נקסט מחר בקו מילניום
[אני אהיה שם
]
BTW
חג סוכות שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חשבתי תפתחי טרד על בניית סוכות ו 4 המינים
לא נורא....
| quote: |
| Originally posted by yaman חשבתי תפתחי טרד על בניית סוכות ו 4 המינים לא נורא.... |
סיסי סיסי סיסי..איפה היית בשיעורי חגים ? 
מחר יש עוד ערב חג...
| Originally posted by KrazyDJs סיסי סיסי סיסי..איפה היית בשיעורי חגים ? ![]() מחר יש עוד ערב חג... |
הסוכה אצלינטו בבית זה אסון
היא עשויה כולה מפלסטיק#@%@#$%
איפה הימים שביניתי עם אבי סוכה מעץ
אצלנו אין בכלל סוכה
| Originally posted by arik הסוכה אצלינטו בבית זה אסון היא עשויה כולה מפלסטיק#@%@#$% איפה הימים שביניתי עם אבי סוכה מעץ |
| Originally posted by KosmiK-G8 אמרתי לך שהיציאה שלך מהארון תשנה כמה דברים אבל תצטרך להתמודד עם זה אין מה לעשות תהיה חזק! |
לא יודע מה איתכם .. אבל מה שנכון לסוכה שלנו דפקו דו"ח..
וזה כי היא לא כשרה.
ולשכן שלי הבדואים דפקו את הסכך ... אחח סוכות . 
| Originally posted by Huge-A לא יודע מה איתכם .. אבל מה שנכון לסוכה שלנו דפקו דו"ח.. וזה כי היא לא כשרה. |
יש את המגזימים........
אני רואה תפס הקטע של הסוכה..
אז איפה אתם הלילה?
בסוכה? או במסיבה?

סיסי היום לא יושבים בסוכה ..
ומסיבה רק שישי שבת נכון לעכשיו ..
| Originally posted by Huge-A סיסי היום לא יושבים בסוכה .. ומסיבה רק שישי שבת נכון לעכשיו .. |
בינתיים רוב החברים לא רוצים ללכת לזה , אבל עדיין יש מצב
סתם בלאי..
שולח הודעות בפלא, כולם "ערב חג לא יוצאים"..
נשב בבית נשחק עם חבר שלי מנג'ר ברשת 
יאללה אני בדרך החוצה למסיבה של נקסט!
הלפרין סולו איזה כיףףףףףףףףף
כמעט כמו הסט שאלי נתן השבוע... סולו... אבל רק כמעט
יאללה ח'ברה תהנו!
סיייייייייייייייה ביייייייייייייייייייייייייייה
| Originally posted by Huge-A אני רואה תפס הקטע של הסוכה.. |
| Originally posted by KrazyDJs סתם בלאי.. שולח הודעות בפלא, כולם "ערב חג לא יוצאים".. ![]() נשב בבית נשחק עם חבר שלי מנג'ר ברשת |
| Originally posted by KosmiK-G8 הייתי כל כך אבל כל כך מכור למשחק הזה לפני כמה שנים בתכלס לפני הצבא הייתי מבלה לילות שלמים של ללכת לישון ב10 בבוקר רק כי הקבוצה שלי הצליחה טוב ולא רציתי לקטוע את הרצף בללכת לישון ווואיי איזה זכרונות.... אשכרה נוסטלגיה אמור לצאת סי אם 5 החודש... ידוע לך משהו? |

| Originally posted by KrazyDJs CM5 = ![]() FM 2005 = ![]() איידוס והמפתחים SIGames נפרדו השם הקודם נשאר עם איידוס השם החדש נהיה של אס איי גיימס ושל סגה... המשחק יוצא ב 5 לנובמבר.. בטא דמו יצא בסוף ספטמבר עוד מעט יוצא הדמו ה"מלא"... בתקווה שעד סוף אוקטובר זה ידלוף לרשת כמו שנה שעברה ונוכל להוריד לפני שזה מגיע לחנויות וכן...מנג'ר זה משחק ממכר..מכיתה ה' נראה לי אני משחק בו.. בכל מקרה מה שבאסה שחבר שלי דפק אותי ולא רוצה להמשיך עונה שלישית |
| Originally posted by KosmiK-G8 חחחחחחחחחחח קרעת אותו בטח |

| Originally posted by KrazyDJs תאמת לא.. ובסוף הוא רצה להמשיך ![]() אני פריס סת ג'רמן הוא ליון... דוגרי פעם ראשונה שאני נהנה ככה במנג'ר... |