TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ישראל-שוויץ
ישראל-שוויץ
אז ככה
בסך הכל משחק מאד חלש של הנבחרת לדעתי
דוידוביץ' נתן כמה הצלות טובו.סך הכל הוא היה סביר
הבעיה היתה בעיקר בצד ההגנתי
בנאדו שיחק טוב אבל גרשון היה על הפרצוף ועשה אינסוף חורים בהגנה וגם בן-חיים לא היה במיטבו ולא סגר מספיק.
בכלל זה היה טעות לעלות עם 3 בלמים. הלו?גרנט?צא מהבונקר!אפילו שלמה שרף אמר
אפק היה לא רע בצד ההתקפי ותמך כמה פעמים טוב בהתקפה אבל בהגנה הוא עשה הרבה מאד חורים מצד ימין.
קייסי היה לא מורגש כמעט.די עשה את העבודה ההגנתית באגף אבל בכלל לא תמך בהתקפה ולא הוציא את הנבחרת קדימה כמו אפק וזה בלט.
עידן טל נתן עוד משחק טוב גם בהתקפה וגם בהגנה ויחד עם באדיר היה היחיד שלחץ במרכז המגרש וסגר חורים.
עד עכשיו לא הבנתי למה גרנט שם את גזל. אפילו במכבי הוא לא מקבל דקות ובצדק. אז גרנט בא להיות חכמולוג ולשים אותו בנבחרת?קטע לא מתאים.
לדעתי זנדברג היה יכול להועיל הרבה יותר.
בניון היה מלך.אין מה להגיד.בכל מקום על המגרש הוא פשוט נצץ.איזה הברקות יש לו.איזה כדורי עומק.ואיזה גולים!ושלא תחשבו שהגול השני היה יותר קל מהראשון. מבחינה טכנית הוא היה אפילו יותר קשה. בקיצור עבודה גדולה של יוסי.
נימני בכלל לא הורגש.עד עכשיו אני לא בטוח אם הוא בכלל שיחק.
אה בעצם הוא נתן איזה מסירה לאפק על הקו שכמעט הביאה לגול.אולי...
בלילי היה טוב.הרבה תנועה בלי כדור הרבה כניסות טובות רק חבל שהוא לא הצליח לסיים אותן ברשת.
לדעתי זה היה הטעות של המשחק להחליף אותו ולהכניס את גולן שבכלל לא היה מורגש. מי ששם לב,מהרגע שבלילי יצא,יצא גם כל העוקץ והמהירות מהתקפת הנבחרת שגם ככה לא היתה בשיאה ההתקפי.
געגועים געגועים לברקוביץ'...
מישהו צריך לבוא וללמד סוףסוף את הנבחרת איך להניע כדור בהתקפה בלי שכל המשחק יבנה סביב שחקן אחד. וכן גם לא יזיק להם ללמוד ללחוץ קצת ולהיכנס לאטרף לאיזה 10 דקות במקום לתפוס רדיוס של 5 מטר מכל שחקן.
מה קרה?כולא שוויץ.אז יש להם בנקים.אז יש להם וולוו.זה לא סיבה לפחד!
הפעם אני מבטיח לא לריב 
בכל מקרה משחק בינוני של נבחרת ישראל...
כמו תמיד, אופייני לישראלים, כל הכדורים אחורנה להגנה ברגע שיש טיפה לחצן על השחקן...
אין חשיבה למסור קדימה, רק אחורה ולהעיף כדור לטיזו...
בניון, מלך...כל מילה שלך אלכס זהב...
גם אני חושב שזו הייתה טעות להוציא את בלילי, לפחות בשלב הזה של המשחק שהם עוד צריכים את הקצת טיפה עוקץ שנשארה לו ואת הטיפה כוח בשביל להכניס עוד גול ולצאת מנצחים.
כמו שהזכרת, גזל נימני ואפק לא הורגשו בכלל..
עומר גולן את האמת עשה את העבודה שהוא יכל לעשות, לא נתנו לו יותר מידי הזדמנויות
גרשון עם חורים בהגנה מידי פעם, ובונקר די מבאס...
אבל אין לי יותר מידי תלונות על ההגנה..
דוידוב'יץ עשה מה שכל שוער צריך לעשות - עמד בשער הכי טוב שהוא יכול..
נקווה לניצחונות במשחקים הבאים..
הפעם לא נתתי לך סיבות לריב הא אחי חחחח אפילו הסכמת איתי על כמה דברים
טוב יש מצב שפשוט הפעם הייתי קצת יותר מתון בביקורת שלי אחרי הפעם שעברה 
לפי דעתי זה היה פשוט ביזיון היום...
תראו
זה בסך הכל שוייץ.. למה בדיוק צריך לעלות מולם עם 3 בלמים?!
זה פשוט מגעיל גרנט פשוט פחדן ומפחד להמר קצת.
אז מילא עלה עם 3 בלמים הקטע העצוב הוא שעם 3 בלמים קיבלנו 2 גולים במחצית..
מישהו פה לא שמתי לב כתב למעלה שאפק לא הורגש וזה בכלל לא נכון לפי דעתי הוא היה אחד השחקנים החשובים בהתקפה. הכל הלך מאגף ימין או על ידי איזה הברקה של בניון מהאמצע. אפק שיחק מצוין לפי דעתי...
עוד שחקן שהיה על הפרצוף הוא גרשון שפשוט עשו לו בית ספר שם והגול השני הוא 100 אחוז באשמתו...
סך הכל עם יכולת כזו קשה לי להאמין שהנבחרת יכולה לסיים שניה...
לדעתי צריך להתמקד בענפים שאנחנו טובים בהם...
תחשבו כמה כסף הולך לכדורגל הישראלי ואין שום תפוקה.
לא עדיף לתעל את הכסף הזה לכדורסל ולטניס? יש לנו שחקנים פשוט מדהימים בטניס שלא זוכים למספיק חשיפה בתקשורת.
תגידו לי למי אכפת מבניון בעולם? שחקן טוב בסטנדרטים ישראליים, אבל בעולם אוכלים אותו בלי מלח.
במקום זה, לדעתי, בוא נתמקד בלהביא כבוד בטניס. לא חבל? כמה אפשר כדורגל, פשוט לא הקטע שלנו, אנחנו לא טובים, בואו נשלים עם זה 
סתם דעה שלי. אני גם אהבתי כדורגל עד שהבנתי שפשוט אין טעם.
שוויץ זאת נבחרת חזקה ולדעתי ישראל השיגה תוצאה טובה...
בניון הזה מלך...צמרמורות הוא עושה לי איזה כשרון
כמעט בכיתי אני לא צוחק
לפי דעתי משחק טוב מינוס
כל המרכז שיחקו טוב
אפק ובניון אין מילים בכלל
לפי דעתי אפק היה מאד מורגש ועשה מה שצריך
על ההגנה אני אפילו לא רוצה לדבר
גועל נפש 3בלמים ועוד גולים כאלה :[
בלילי שיחק טוב אבל היו מצבים שפשוט עמד כמו עגלה ולא זז
למרות שהיו גם כאלה שלא
חבל שהוא לא הצליח לסיים כלום...
גזל נתן כמה הברקות שהיו במקום
אתם קוטלים אותו ככה
אבל תחשבו שאפילו במכבי הוא לא משחק
הוא שחקן ספסל שבא לנבחרת
פעם ראשונה שלו במעמד כזה ובכלל במשחק חשוב
הוא נתן מה שיכל
רק חסר לי את ברקוביץ שישחק עם יוסי והמרכז טס קדימה
quote: Originally posted by Rising
שוויץ זאת נבחרת חזקה ולדעתי ישראל השיגה תוצאה טובה...
בניון הזה מלך...צמרמורות הוא עושה לי איזה כשרון
כמעט בכיתי אני לא צוחק
זה הקטע אחי - שוויץ היא מהנבחרות החלשות ביותר בעולם הכדורגל... תאכלס ישראל גם לא מי יודע מה אז יסחית הן כן באותה רמה...
אבל אינה כמובן נבחרת חזקה כמו שאמרת - פשוט עוד פעם יחסית לישראל אולי היא נראת חזקה...
לא ראיתי את כל המשחק אבל התוצאה 2:2 היא די מתאימה למשחק בין 2 נבחרות החלשות כמו ישראל ושוויץ...
| quote: |
| Originally posted by taltul זה הקטע אחי - שוויץ היא מהנבחרות החלשות ביותר בעולם הכדורגל... תאכלס ישראל גם לא מי יודע מה אז יסחית הן כן באותה רמה... אבל אינה כמובן נבחרת חזקה כמו שאמרת - פשוט עוד פעם יחסית לישראל אולי היא נראת חזקה... לא ראיתי את כל המשחק אבל התוצאה 2:2 היא די מתאימה למשחק בין 2 נבחרות החלשות כמו ישראל ושוויץ... |
עכשיו רק נישאר לקחת את בניון למכון וייצמן ולשכפל אותו 11 פעמים ותהיה לנו קבוצה טובה

כמה דברים...
קודם כל אתם ממהרים לתקוף את גרנט על זה שהוא משחק עם 3 בלמים וזאת טעות ענקית..כי אתם רואים את זה כבונקר..
אבל!!
אתם לא מבינים שזה שיטת משחק מאוד אופיינית ... ככה יותר קל למגנים לתקוף.. ולדעת שיש מי שסוגר אחריהם...
אבל מה שכן..כשמשחקים עם 3 בלמים צריך ששלושתם יהיו טובים .. בטוח לא כמו שגרשון שיחק....
לדעתי גרנט עשה כמה טעויות...אם הוא החליט על נבחרת צעירה בלי ברקוביץ רביבו וכל שאר החבר'ה .. אז איפה נמני קשור?...אה שכחתי אתמול הוא עלה מהנוער ההבטחה של המחר...איזה דפוק זה...
וגזל?!? בתור אוהד של חיפה .. אני לא מבין מה הוא עושה במשחק שכזה..!
| Originally posted by ronsh לדעתי גרנט עשה כמה טעויות...אם הוא החליט על נבחרת צעירה בלי ברקוביץ רביבו וכל שאר החבר'ה .. אז איפה נמני קשור?...אה שכחתי אתמול הוא עלה מהנוער ההבטחה של המחר...איזה דפוק זה... וגזל?!? בתור אוהד של חיפה .. אני לא מבין מה הוא עושה במשחק שכזה..! |
| Originally posted by Rising רביבו פרש. וגרנט פינה את ברקוביץ' לטובת בניון כי את גדולת בניון אי אפשר לראות שברקוביץ' בהרכב.. עכשיו שבניון מרגיש שהוא מנהיג את הנבחרת היכולות שלי מתחזקות... ונמני עדיין נחשב לאחד השחקנים הטובים בארץ...! |
| Originally posted by ronsh קשה לי להסכים איתך אחי... נימני אולי נחשב לשחקן גדול (אולי אולי אולי)...אבל הנבחרת כולה צעירה והוא לא מתאים... |
אני חושב שיש הבדל עצום בין מה שבנאדו תורם לנבחרת לבין מה שנמני תורם
אחי יש מספיק קשרים באמצע שיכולים להחליף את נימני בכושר וביכולת שלו היום... הוא כבר מזמן לא מה שהיה פעם...
וביטחון וניסיון? נימני לא יביא את זה בזה שהוא ישחק בנבחרת
הנבחרת זה לא בית"ר
קודם כל אתם ממהרים לתקוף את גרנט על זה שהוא משחק עם 3 בלמים וזאת טעות ענקית..כי אתם רואים את זה כבונקר.. אבל!! אתם לא מבינים שזה שיטת משחק מאוד אופיינית ... ככה יותר קל למגנים לתקוף |
לדעתי גרנט עשה כמה טעויות...אם הוא החליט על נבחרת צעירה בלי ברקוביץ רביבו וכל שאר החבר'ה |