TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- עדשות...
Pages (2): [1] 2 »
עדשות...
אמ...כן נושא קצת שטותי אבל עדיין..
היום הלכתי לעשות עדשות..
עכשיו גיליתי שהמספר שלי בעיניים גדל בכל עין ברבע מספר..
בקטנה...זה לא מפריע לי כ"כ, הבעיה היא שאני צריך לכל עין עדשה שונה..
עברתי את זה..
שמו לי עדשות, התרגלתי אליהם אחרי איזה חצי שעה והרגשתי סבבה..
אח"כ בערך שעתיים ניסיתי להוריד את העדשות..
ופשוט לא הצלחתי
להכניס אותם, שזה בתאכל"ס החלק היותר קשה לפי מה שכולם אומרים - הצלחתי אחרי 2 נסיונות..
ובסופו של דבר אחרי כל הנסיונות העיניים שלי כבר היו ממש ממש אדומות והחלטתי להפסיק להיום, ואני חוזר יום שלישי הבא עוד פעם לנסות..
סתם רציתי לשתף אותכם 
אם למישהו פה גם יש עדשות או טיפים או אנאערף..שפכו את הלב 
אני מת לעדשות
אבל לא מסוגל להכניס אותן
יש לי עדשות
באמת מה שמבאס בעדשות זה בהתחלה שאתה לא מנוסה להרכיב אותן
אז אתה צריך לקום חצי שעה מוקדם יותר בבוקר
אבל חפיף בסוף לומדים
ודרך אגב לפי מה שהבנתי שימוש ממושך בעדשות בדרך כלל גורם לעלייה במספר ועלייה במקריי דלקות עיניים
זה בגלל שלא נכנס הרבה חמצן לעין מה גם שעם הזמן מתווצר לכלוך על העדשה
ויש גם דפוקים שמרכיבים את העדשות עם החומר חיטוי
(כל זה מתייחס לעדשות קבועות)
אהה לי יש כבר איזה שנתיים שלוש...נראה לי אני צריך להחליף
ו...כן בהתחלה זה דיי מעצבן אבל אתה תתרגל כבר וזה ילך לך ממש בקלות.
תיזהר לא לישון איתם זה מסוכן לאללה!
א שיהיה לך בהצלחה אחי אל תתייאש
יש לי כבר שנה וחצי נראה לי או שנתיים
אחי אל תדאג אתה תתרגל מהר מאד
אחרי כמה חודשים אתה כבר תשים על הנסיון הראשון ותסתדר גם בלי מראה
אל תשפשף יותר מדי את העיניים ותמיד תידאג שיהיה לך חומר בבצפר
קרה לי פעמיים ששיפשפתי את העין בבצר ויצאה לי אחת אבל החזרתי מהר...
מזל טוב תחדש אחי :]
סעעעעעמק
לכולם יש רק לי אין
גם לי אין 
ואליאור.. לך לאופטימטריסת
אם העין שלך נהיית אדומה
אולי אתה צריך סוג אחר.. עדשה יותר נושמת או משהו
תבדוק את זה
עוד לא קניתי..
הבעיה היא שלא רציתי לקחת סיכון..
אחותי היום תיתן לי עדשות יומיות שאני שוב אנסה כמה פעמים..
הקטע שהעין שלי הייתה אדומה זה בגלל שאחרי שעתיים של נסיונות להוציא לא הצלחתי...זה לא בגלל העדשה..
בדיקת עיניים שם עשיתי ולהרכיב עדשות אני יכול וזה בסדר..
בכל מקרה נקווה שעם העדשות הנסיוניות היום או מחר אני אצליח להוציא...
ואז אפילו יום ראשון אני אלך לקנות...
בינתיים אני אקנה כנראה יומיות לחודש הראשון...
תודה 
אההה ההתחלה עם העדשות זה באמת סיוט..
גם אני בתחלה לא הצלחתי להוציא אותם והיה לי בלאגן עם זה..שרטתי את העין שלי כמה פעמים... ממש לא נעים..הרבה בכי.. 
פשוט בהתחלה קשה להתרגל לזה שלא צריך לפחוד לגעת בעין...
אבל תוך כמה חודשים זה יהיה ממש קלי קלות.
עדיין עדשות זה כאב ראש..כל פעם להוריד אותם לפני השינה (שזה קשה מאוד שחוזרים שיכורים ממסיבה) וללכת לים איתן..ולפחוד עליהן כל הזמן...
ושמעו..לישון פעם בכמה זמן עם עדשות זה לא כזההה דבר מסוכן...זה קרה לי כמה וכמה פעמים ואני עדיין חי ואני לא עיוור 
| quote: |
| Originally posted by MaMaMiA תיזהר לא לישון איתם זה מסוכן לאללה! |
| Originally posted by Tarantula מה שמזכיר לי את הפעם הראשונה שישנתי עם עדשות, קמתי אחרי 5 שעות הכול היה לי מעורפל בעינים, חשבתי אני שזהההו אני לא אראה יותר בחיים אבל זה עבר... והאמת היא שיוצא לי לפעמים לישון עם עדשות ובינתים הכול בסדר.. |
| Originally posted by -CosmicFire- ואני לא ממליץ לך לקחת יומיות לפעם ראשונה כי עד שאתה תתרגל עדיף לקחת לחודש אבל רצוף :} |
| Originally posted by Eitan E אני דווקא לא מסכים איתך עדיף שיתחיל עם יומיות כדי שהוא יתרגל איתם בהתחלה שיראה אם בכלל זה יתאים כי יש כאלה שזה לא נוח להם ומפתחים דלקות ,טחורים ובלאגנים- עירבבתי שמחה בשמחה מה גם יש את ההיגיון הכספי שאם הוא יאבד את העדשות או תיקרע עדשה אז ניחא כי יש לו עוד למשך חודש וגם המחיר לא גבוה ממש ככה אני עשיתי |
| Originally posted by -CosmicFire- ומה הקשר טחורים זה לא בתחת?! |
איווה, אני ילד מעודש
הצלחתי להוציא פחות או יותר היום..
מתקשה עכשיו קצת להתרגל למחשב ולהכל..
וכמובן יותר קשה להתרגל להיות בלי משקפיים [ סוף סוף
]
יאללה...לקחתי בינתיים יומיות לחודש הראשון, נקווה שהכל ילך חלק
זה תמיד מעצבן ומגרה את העיניים בהתחלה. אתה תתרגל לזה לגמרי תוך חודש. אני במצב שזה בכלל לא מפריע לי כבר, אני שם ומוריד בלי מראה תוך 2 שניות וזהו...
בנוגע לסוג של העדשות שאתה לוקח... אני וכל מי שאני מכיר משתמשים בחודשיות... בגדול יומיות הכי כיף ובריא והכל כי אתה מחליף כל יום, אבל זה יוצא יקר חבל"ז. חודשיות זה עדיין סבבה, שנתיות (רגילות) היה לי בהתחלה ואחרי שעברה שנה נמאס לי מהם והתחלתי לקנות חודשיות.
בנוגע לעדשות שנופלות ונקרעות וכו' וכו', זה לא קורה לך אלא אם אתה לא מנקה כמו שצריך, או שם אותם הפוך, או שאתה הולך איתן יותר מדי זמן והעיניים שלך עייפות, או שאתה פשוט טמבל.
אני משתמש בעדשות בערך 5 שנים ובחיים לא נפלה לי עדשה. אז אני לא יודע על מה אנשים מדברים, עדשה נופלת? עדשה נקרעת? מה זה לעזאזל, אתם בטוחים שאתם שמים את העדשות שלכם בעיניים ולא במקום אחר?
| Originally posted by Eitan E אין קשר רשמתי טחורים כדי לגוון קצת ולעשות את הטרד יותר קומי חבל שאי אפשר לראות הבעות פנים של אנשים באינטרנט |
| Originally posted by MrBlond זה תמיד מעצבן ומגרה את העיניים בהתחלה. אתה תתרגל לזה לגמרי תוך חודש. אני במצב שזה בכלל לא מפריע לי כבר, אני שם ומוריד בלי מראה תוך 2 שניות וזהו... בנוגע לסוג של העדשות שאתה לוקח... אני וכל מי שאני מכיר משתמשים בחודשיות... בגדול יומיות הכי כיף ובריא והכל כי אתה מחליף כל יום, אבל זה יוצא יקר חבל"ז. חודשיות זה עדיין סבבה, שנתיות (רגילות) היה לי בהתחלה ואחרי שעברה שנה נמאס לי מהם והתחלתי לקנות חודשיות. בנוגע לעדשות שנופלות ונקרעות וכו' וכו', זה לא קורה לך אלא אם אתה לא מנקה כמו שצריך, או שם אותם הפוך, או שאתה הולך איתן יותר מדי זמן והעיניים שלך עייפות, או שאתה פשוט טמבל. אני משתמש בעדשות בערך 5 שנים ובחיים לא נפלה לי עדשה. אז אני לא יודע על מה אנשים מדברים, עדשה נופלת? עדשה נקרעת? מה זה לעזאזל, אתם בטוחים שאתם שמים את העדשות שלכם בעיניים ולא במקום אחר? |
כן, אלא אם היא מלוכלכת, או שאתה משפשף יותר מדי, או שאתה לובש אותה יותר מדי, או שהיא ישנה כבר אולי...
קיצר אם אתה עושה הכל כמו שצריך היא לא תצא.
סבבה, בינתיים אני יומיים איתה כל היום..
בצפר, בית, בחוץ וזה..
מסתדר..
די התרגלתי לשים אותם אני מניח..
רק בעיות יש לי בעין ימין להוריד \ לשים משום מה, אבל בקטנה...מסתדר עם זה..
הכי חשוב תשטוף ידיים לפני שאתה נוגע בעין שלך בכלל, ותעבוד מעל משטח נקי, לא מעל כיור, זה הרגל מטומטם, כי זה גם לא נקי אם העדשה נופלת וגם יש סיכוי שהיא תיפול לך לתוך הביוב 
לשמור על נקיון של 100 אחוז זה הכי חשוב, אל תזלזל, כי אם מתפתח לך זיהום או שאתה לובש אותה הרבה שעות ביום זה יגיע למצב שבכלל לא תוכל להשתמש בעדשות ותצטרך ללכת לרופא עיניים, וחבל...
גם לי יש עדשות....
ואפילו כמה שזה אירוני קרה לי אתמול שישנתי איתם
אבל זה לא אשמתי...
אני לא זוכר כלום ממה שקרה אתמול אחרי שנכנסתי לאוטו של חבר שלי שנסענו הביתה...
אני רק יודע שהיום בצהריים התעוררתי שהעדשות עדיין בעיניים שלי ואני רק עם תחתונים... וגם הפלאפון שלי היה על הרצפה... קיצר... מוזר הנוער של היום
בנוגע לטיפים...
יש לי לתת לך טיפ חשוב מאוד שזה לגזוז ציפורניים בידיים...
אם הציפורניים שלך ארוכות הם יכול לשרוט את העדשה וזה לא הכי בריא כמו שאתה בטח מבין
ותמיד מאז שהתחלתי לשים עדשות היה הרבה יותר קל להוציא אותן מאשר לשים...
אבל היום זה בדיוק שתי שניות לוקח לי 
| Originally posted by Hell_Copter קיצר... מוזר הנוער של היום |
| Originally posted by MrBlond . אני משתמש בעדשות בערך 5 שנים ובחיים לא נפלה לי עדשה. אז אני לא יודע על מה אנשים מדברים, עדשה נופלת? עדשה נקרעת? מה זה לעזאזל, אתם בטוחים שאתם שמים את העדשות שלכם בעיניים ולא במקום אחר? |
שאלה שאלה 
אח שלי אמר לי שכדאי להיות מקסימום 8 שעות ביום עם עדשות..
אני לרוב שאני מגיע הביתה מבצפר אני סתם נשאר בבית..
חלק מהימים יוצא החוצה..
בינתיים אני עם עדשות יומיות..
אז אני רוצה לשאול אם כדאי להוריד אותם ולזרוק שאני חוזר מבצפר
ולהיות עם משקפיים [ שבהם העדשה לא במספר הנכון ] כשאני במחשב \ טלוויזיה
או להשאיר את העדשות במחסנית אם ו.. יקרה מצב שאני אצא בערב באותו יום וזה..
ובכלל, כמה זמן כדאי להיות עם העדשות ביום..
בינתיים אני איתם מ7-8 בבוקר עד 10-11 שאני הולך לישון..