TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מה הכניס אותכם לטראנס?
Pages (3): [1] 2 3 »
מה הכניס אותכם לטראנס?
סתם מענין לדעת - מה גרם לכם להיכנס חזק לקטע...
להיות
tranceaddict
?
אני התחלתי נדמה לי ב 96 לשמוע את רוברט מיילס וקניתי אז את הדיסק שלו ומאז אני מכור - הורדות,וידאוים,דיסקים וכאלה...
מה גרם לכם לאהוב את הענין...
?
אני זוכר יום אחד נכנסתי לאיזה אתר
התחלתי להוריד פול טראנסים....
פתאום שמעתי את
Aquagen - Party alarm
חטפתי חום!!, נדלקתי ישר.. איכשהו הגעתי פה לאתר
ואז נכנסתי חזק לקטע של הטראנס
הדבר הכי טוב שקרה לי
חחחחח
אני לא זוכר בדיוק מתי זה ואל תצחקו, אבל הכול התחיל מהדיסק הראשון של אייל ברקן בחופש גדול כלשהו...
אחרי זה שירים מהדיסק מיסטר דיג'י 4 ו5...
משם היתה לי תקופה שפלה של שירים כמו קוויקסיבר ו 666...
משם עברתי ל
ATB ו Dreamland 2000
אחרי זה הגיעו אני חושב שירי החופש הגדול שאחרי זה...
עם שירים נוסטלגים מקלאבברס גייד לאיביזה
angelic - it's my turn
conductor and the cowboy - feeling this way
taiko - die blechtrommel
golden scan - sunrise
וכו...
משם הגעתי לפה שהושפעתי רבות בדרך מטיאסטו וכעט ממרקו וי...

אני תמיד הייתי חזק בקטע של מוזיקה קיצבית, לא היה משנה לי ממש מה זה כל עוד יש לזה ביט מהיר
עד שלפני חצי שנה שנה ככה, התחלתי להיכנס עמוק יותר לטראנס להכיר את כל הסוגים
מה שהכי קירב אותי לטראנס זה הסט של jugje jules ב qontact
זה עשה לי משהו
ועכשיו אני כבר מכור לגמרי
| quote: |
| Originally posted by ripcurl אני תמיד הייתי חזק בקטע של מוזיקה קיצבית, לא היה משנה לי ממש מה זה כל עוד יש לזה ביט מהיר עד שלפני חצי שנה שנה ככה, התחלתי להיכנס עמוק יותר לטראנס להכיר את כל הסוגים מה שהכי קירב אותי לטראנס זה הסט של jugje jules ב qontact זה עשה לי משהו ועכשיו אני כבר מכור לגמרי |
| Originally posted by DJ-Energy סט ענק אח שלי פשוט ענק!!! הסט הכי טוב ששמעתי מ Judge Jules אחרי הסט הזה כל מה ששמעתי ממנו זה House ו Slow cheesy trance |
מה שהכניס אותי לטראנס זה המסיבות
והכוסיות במסיבות 
נקודה סוף פסוק עם שורוק באמצע!
תמיד אהבתי מוזיקה אלקטרונית
אבל רק בסביבות 1998 התחלתי להוריד דברים מהאינטרנט- ואז ישר נדלקתי
אני זוכר שהיה ב
MTV
את הפרסומת של
Innercity
והיה ברקע את
Signus X- The orange theme
אני זוכר איך זה היה מוקלט אצלי בווידאו רק כדי לשמוע את הרקע

| Originally posted by DJ-Energy סט ענק אח שלי פשוט ענק!!! הסט הכי טוב ששמעתי מ Judge Jules אחרי הסט הזה כל מה ששמעתי ממנו זה House ו Slow cheesy trance |
| Originally posted by luckystrike קצת מוזר שאתה אומר את זה אמרת לי שהטראק החדש של ANGELIC שאתה מת עליו ושהוא פצצה ומי שעומד מאחורי אנג'ליק זה JUDGE JULES & MATT DAREY ... |
| Originally posted by DJ-Energy מה הקשר אח שלי? לא אמרתי שהמוזיקה שהוא כותב\מפיק היא חרא אני מדבר יותר על הסטים שלו פחוד טראנס הוא שם ויותר האוס כמו הסט הזה שהוא עשה בבית קפה באיביזה.. |
מאז שהייתי בן 9-10 אחותי כל היום שמעה מוזיקה אלקטרונית.. אז פעם אחת נכנסתי לחדר שלה בשביל משהו ושמעתי את
Paul Van Dyk - For an Angel
ואהבתי אותו, אז שאלתי אותה איזה מוזיקה זה והיא ענתה לי טראנס.. אז הלכתי וקניתי איזה 3 דיסקים של טראנס והורדתי כמויות של שירים ומאז אני מכור.
| Originally posted by luckystrike דבר ראשון לא אמרת שאתה מדבר על הלייב סטים שלו דבר שני באמת תוריד את הסט בהומלאנד סט חמוד לאללה - רק האיכות שלו בקרשים דבר שלישי - לא שמעתי את הסט באיביזה הוא ממש גרוע? |

| Originally posted by DJ-Energy חחחח, הייתי בצ'ט כולם רצו להעיף לו מכות להומו עם החצוצרה |

כן כן אתם יכולים לצחוק אבל מי שהכניס אותי לטראנס היה לא אחר מאשר
Holymen
מה לעשות הדיסק שלו
Nitch O Not
פשוט עשה לי את זה.
אל תבינו אותי לא נכון אני כבר לא שומע ניצחונות אבל הסגנון הזה הוא שהכניס אותי לטראנס
| Originally posted by nesher כן כן אתם יכולים לצחוק אבל מי שהכניס אותי לטראנס היה לא אחר מאשר Holymen מה לעשות הדיסק שלו Nitch O Not פשוט עשה לי את זה. אל תבינו אותי לא נכון אני כבר לא שומע ניצחונות אבל הסגנון הזה הוא שהכניס אותי לטראנס |

| Originally posted by ripcurl שמע אחי אני לא יודע מה איתך אבל אני לי אף פעם לא נמאס מהניצחונות האלה! ![]() בדוגרי אין משהו יותר כייף מלשבת עם בבית שאתה משועמם ולשמוע כמה ניצחונות חמודים וגם במסיבות אני לפעמים שומע בסיום איזה טראק ניצחון אני פשוט נהנה |
| Originally posted by nesher ללללללאאאא, כבר ישן ונמאס, אבל מה שנכון באמת זה שנחמד לשמוע ולרקוד אותם בסוף המסיבות ובאפטר פרטיס איזה שתיים שלוש כאלה בסוף. במיוחד את Holymen - The Last Univers קטע ענק, אין זה קטע הניצחונות היחיד שאני עדיין יכול לשמוע. חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק |
| Originally posted by nesher ללללללאאאא, כבר ישן ונמאס, אבל מה שנכון באמת זה שנחמד לשמוע ולרקוד אותם בסוף המסיבות ובאפטר פרטיס איזה שתיים שלוש כאלה בסוף. במיוחד את Holymen - The Last Univers קטע ענק, אין זה קטע הניצחונות היחיד שאני עדיין יכול לשמוע. חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק |
אני ממש שונא לשמוע נצחונות במסיבות
אם אני שומע אני מתחיל להתבאס לאללה!!!!..
הטראק ניצחוני היחד השאני אוהב הוא
Holymen - The Last Universe (Live Mix)
זה פשוט טראק אדיררררררררררררר
זה תמיד מפוצץ את המקום

אוקיי חברה - מאז שהתחיל הט'רד הזה נוספו עוד מיליון חדשים ...
כל אחד - שפכו את הלב איך התחלתם להתמכר
ועוד משהוא איך הגעתם לפורום ?
על ההתמכרות כתבתי בפוסט הראשון , ובפורום אני חבר שנה וחצי
אבל באתר הזה אני כבר יותר משנתיים פשוט בהתחלה הוא היה
נורא קטן ולא ידעתי מה זה פורומים בכלל וסתם נכנסתי מדי פעם
וקראתי פוסטים וכאלה ורק אחרי יותר מחצי שנה נרשמתי ...
היו אז נראה לי משהוא כמו 1000 איש ...
לא יודע מה הכניס אותי בדיוק לטראנס....
מאז ומתמיד נמשכתי לשירים כמו של רוברט מיילס...
צ'ילדרן ופייבל שלטו לגמרי...
אחר כך הייתה לי את התקופה שלא הפסקתי לשמוע את טאלה - עולם בתוך עיניי (ברמיקס המצוין של שער קוסמי)
וזה עדיין מככב כאחד הטראקים האהובים עליי בכל הזמנים...
ואז הפסקתי והורדתי דברים אחרים... ואז חזרתי לטראנס ובענק והתחלתי רק להוריד טראנסים
בהתחלה זה היה מכל הבא ליד ואז זה הפך להיות יותר דברים ספציפיים כמו אפליפטינג והארד טראנס וכו...
| Originally posted by ripcurl בתקופה שהייתי הולך ל"באג" (דיסקוטק מיקומי בהרצליה) תמיד היו מסיימים עם הטראק הזה הייית משתגע!! |
אני רשום פה כבר בערך שנה
אני לא זוכר איך התחלתי לשמוע מוזיקה אלקטרונית
אבל הייתי מוריד בכל מיני אתרים כמו
shadow zone ז"ל
ובין השאר גם טראנסאדיקט
איזה פעם ששעמם לי רציתי לראות מה זה הפורמים האלה
ואז ראיתי שרשום
ISRAEL
נכנסתי וקראתי ונדמה לי שמשהו שם קישור לשרינג
אני אפילו זוכר שזה היה לטראק
minimalistix - close cover
ואז נרשמתי