TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Germany
-- Accomodations
Accomodations
HI!!!!
I'm going on a coop workterm in Regensburg, for Siemens VDO.
DOes anyone know of any student apartments there?
DANKE!!!!
Dzien Dobry Panie Macieju
Ja nie jestem z Regensburg, ale napewno ktos tobie tutaj pomorze, hehe
CZESSSC PIOTRRRUS!!
Yea, I hope so,
Dzieki, zobaczymy, jak na razie to nie zabardzo mi idzie dogadac sie po Niemecku...Ale chyba jak tam po zyje przez pare miesecy to bede musial :P
hej piotro... nie wiedzialem ze umiesz mowic po polsku! 
@maciej: niestety nie moge ci pomoc... :-/
Regensburg based information server Rekiss (http://www.rekiss.de/ueberleben/uel_wohnen.php) has a few good links if you speak german.
| quote: |
| Originally posted by Maciej Dzieki, zobaczymy, jak na razie to nie zabardzo mi idzie dogadac sie po Niemecku...Ale chyba jak tam po zyje przez pare miesecy to bede musial :P |
| Originally posted by DJ NGE hej piotro... nie wiedzialem ze umiesz mowic po polsku! |
Jak dlugo juz mieszaksz w Germany?
zycz� m�c rozumiec co crap 
| Originally posted by Piotro Niemiecki nie jest trudny. Jak bedzies musial gadacz po niemiecku to sie bardzo szybko na uczys... Ja po Polsku juz nie umnie piszac |

hehe... a ja nie wiedzialem ze ty tez mowic po polsku! Jak dlugo juz mieszaksz w Germany? Ja musze wieczej piszac po polsku... wszystko zapomialem |

Hmmm...hab wohl gestern doch zuviel gesoffen...irgendwie sind hier alle Buchstaben so komisch verdreht...

| Originally posted by DJ NGE a jak u ciebie? jak dlugo juz w niemczech? |
No, ale bede chyba musial wieczej pisac po polsku. Hehe, spam po Polsku
| Originally posted by TomVetch Hmmm...hab wohl gestern doch zuviel gesoffen...irgendwie sind hier alle Buchstaben so komisch verdreht... |
L| quote: |
| Originally posted by Piotro Ja mieszkam od 1988 w Berline. Mialem 8 lat jak wyjechalem do Berlina. Mieszkam tam kolo Slupska, takie male gniazdo Na gadu gadu tez pare razy bylem, ale nie mam teraz czasu na to No, ale bede chyba musial wieczej pisac po polsku. Hehe, spam po Polsku |

Byt�w sie nazywa to gniazdo gdzie miskalem. Jestem ale nadal czesto tam.
nastepne duze miasto?
Slupks, 30 km od Bytowa
ist das geheimsprache? 
| Originally posted by Piotro Slupks, 30 km od Bytowa |
Man, you guys are going to have to teach me how to "szprechen deutsch" hehehehe
:P