TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תודה לכולם :)
Pages (2): [1] 2 »
תודה לכולם :)
מקווה עם הזמן אלמד להכיר פה את כולם יותר טוב!!!!!!
סבבה ממי..אבל חבל לפתוח על זה טרד...
היית יכולה לכתוב את זה בטרד של ההיכרות...
חחחח אופססס
בטעות פתחתי חדש התבלבלתי... חח לא יקרה שוב מצטערת !
Re: חחחח אופססס
| quote: |
Originally posted by GallaxY בטעות פתחתי חדש התבלבלתי... חח לא יקרה שוב מצטערת ! |
Re: Re: חחחח אופססס
| Originally posted by yaman כול עוד את בחורה זה בסדר |
מה תודה? תפשטי!
סתם נו...
וולקאם גליוש!!!!!!!
אבל על מה תודה באמת??????????
ויאמן תרגיע אה? אל תקלקל לי ת'ילדה!
הוא לא קילקל שום דבררררר...
חחחח תודה על קבלת הפנים 
שמתי לב שאתם לא רגילים יש בחורות בפורום 
Re: הוא לא קילקל שום דבררררר...
Originally posted by GallaxY חחחח תודה על קבלת הפנים ![]() שמתי לב שאתם לא רגילים יש בחורות בפורום |
לא נורא אני בטוחה
שיש כאן אנשים אחלהה
חוץמיזה זה כיף, תמיד קיבלתי תגובות כאלה בכל פורום שבאתי אליו חח 
הייתה פה רק כוּס אחת עד שבאת....ואפילו היא נשואה!
לצערנו!

| Originally posted by Shahar הייתה פה רק כוּס אחת עד שבאת....ואפילו היא נשואה! לצערנו! |
| Originally posted by HyPeRSoNiC שחר!?!?!? איך אתה מדבר!? לא מתאים לך ועוד מול הגברת? ועוד מול 2!? לא יפה..... אחחחחחחחח איזה מצחיק זה לראות אותכם מזילים ריר על כל הבחורות שבאות לפה...... מוזר, הנוער של היום |
| Originally posted by Shahar חחחחחחחחחחח מפרגן לסיסוש!!!! מה רע |

| חחחחחחחחחחח מפרגן לסיסוש!!!! מה רע |
| למה אתה לא באיי סי קיו יא קקה!?!?!?!? |
בונא אני רואה יש פה בנות
בנות זאוהבות טרנס
ועוד איכותי
נדיר
i like it (-:
| Originally posted by princess cc לא רוצה להלשין אבל הוא על אינביסיבול אורן מ'מצב עיניים? הכל טוב? |

| Originally posted by HyPeRSoNiC ואללה הכל טוב מה איתך אחותי? שומעת? יש מסיבה טובה ביום חמישי בגני התערוכה..... אינפקטד, סקאזי, אסטריקס, ועוד פינוקים יהיו שם ![]() רוצה ללכת? יהיו לי עוד פרטים מחר ואגב, תודה על הטיפ |
סיסי יא חרטטנית! איזה אנויזיבלללל!
וגם אני שמעתי על אינפקטד מי שרוצה הנחה של 20 שקל שיגיד 
| Originally posted by Shahar סיסי יא חרטטנית! איזה אנויזיבלללל! וגם אני שמעתי על אינפקטד מי שרוצה הנחה של 20 שקל שיגיד |
| Originally posted by dan_yarok!! בונא אני רואה יש פה בנות בנות זאוהבות טרנס ועוד איכותי נדיר i like it (-: |
| Originally posted by Vortex_SA זה לא כזה נדיר... יש לי שתי ידידות שכל פעם שאני נוסע איתם באוטו הם מזהות את הטראקים שאני שם... origene - sanctuary white room deepsky - talk like a stranger וכו'... וזה די מצחיק לראות אתכם משתוללים פה |
| Originally posted by HyPeRSoNiC יש לי גם ידידה שמשוגעת על אלקטרוני!!! כל דבר שאני משמיע לה, היא ממש אוהבת! אולי אני אביא אותה לפה...... |
הם לא מדברות על זה... מדי פעם שואלות אותי דברים אבל לא רציני... הם יותר מדברות על דברים של בנות... ועל "שגיא די עם הנרגילההההההה הזאתתתתתת"...
| Originally posted by Vortex_SA אני יגיד לך מה הבעיה... גם אם הם יתחברו לפה ויגידו שלום הם לא ישתתפו בדיונים וזה אז זה נראה לי חסר טעם בכלל... כאילו בסדר זה פורום של אוהבי מוזיקה... אבל שאל אוהבי מוזיקה שאוהבים לדבר על זה גם הם לא מדברות על זה... מדי פעם שואלות אותי דברים אבל לא רציני... הם יותר מדברות על דברים של בנות... ועל "שגיא די עם הנרגילההההההה הזאתתתתתת"... |
| Originally posted by yaman ואללה תמיד יש חדשים שאומרים שלום וזהו |
| Originally posted by princess cc ויש את סיסי שמזיינת ת'שכל |