TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- החורף הגיע
Pages (2): [1] 2 »
החורף הגיע
כן כן סוף סוף הוא הגיע
גששמים וקור אחושילנג עכשיו יתחילו
ואני אמצא את עצמי בשירותים קופץ בגלל הקור של האסלה
תכל'ס אין על הקור הירושלמי
יסכים איתי אורן
כמה אני שונא את החורף...
הלוואי וכל יום היה 40 מעלות חום ולא גשם ורוחות מגעילות
לא סובל ת'חורף..
גשם זה קאקי..
להתחיל להירטב בזמן שמחכים לאוטובוס בבוקר, איזה כיף :S
ועוד התחיל לרדת גשם היום אצלנו, כל הזיןןןןןן
| quote: |
| Originally posted by ronsh כמה אני שונא את החורף... הלוואי וכל יום היה 40 מעלות חום ולא גשם ורוחות מגעילות |
Re: החורף הגיע
| Originally posted by yaman כן כן סוף סוף הוא הגיע גששמים וקור אחושילנג עכשיו יתחילו ואני אמצא את עצמי בשירותים קופץ בגלל הקור של האסלה תכל'ס אין על הקור הירושלמי יסכים איתי אורן |
שונא חורף הכל אפל כזה בחוץ קר פחד וכולך מלא גשם!
והכי זין לזה לדרוך בתוך שלולית שכל הגרביים נרטבים לך!
יאקקקקקקקק גם אני שונאת ת'חורף!
קר וגשום והימים האפורים האלה מביאים לך ת'באסה של הלייף!
אוהבת קיץ... ים... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
| ואני אמצא את עצמי בשירותים קופץ בגלל הקור של האסלה |
| Originally posted by princess cc בבית הקודם היה לי מושב אסלה כמו כרית כזה ק-ט-ל-נ-י! והוא אף פעם לא קר, בחורף הוא נעים כזה.... מומלץ בחום! שחושבים על זה יש גם מושב אסלה מפרווה גם מחמם... במחשבה שניה יאקקקקקקקקקקקקקקקק מושב מפרווה איכסססססססס מה קורה אם אתה מפספס? ואנ'לא מדברת על נמבר 1 ברררררררררר רק המחשבה עושה לי צמרמורת... |
| Originally posted by KrazyDJs לא סובל ת'חורף.. גשם זה קאקי.. להתחיל להירטב בזמן שמחכים לאוטובוס בבוקר, איזה כיף :S ועוד התחיל לרדת גשם היום אצלנו, כל הזיןןןןןן |
אני רואה שאני די בודד במערכה פה חברים...
אני מעדיף תחורף
לכל עונה יש תדברים המבאסים שלה...
אבל חורף שולט עבורי
בראסמי אני אוהב את הקיץ יותר מאת החורף
אבל:
בחורף אין ג'וקים/יתושים מעצבנים
ואין את הלחות-לא מזיעים...
בכפר-סבא רק מלשבת בכיתה אני מזיעה
אני הולך בבוקר לבצפר 10-15דקות הליכה איטית אני מגיע מים (וזה ב7וחצי בבוקר)
אי אפשר ככה כל הזמן
ובמיוחד החום הורג אותי
כל הזמן חם לי
בחורף אני יושן עם בוקסר וסמיכה דקה
בקיץ אני יושן עם בוקסר בלי סמיכה ומזגן 16מעלות בחדר....
אני משהו מוזר כל הזמן חם לי
| Originally posted by -CosmicFire- בראסמי אני אוהב את הקיץ יותר מאת החורף אבל: בחורף אין ג'וקים/יתושים מעצבנים ואין את הלחות-לא מזיעים... בכפר-סבא רק מלשבת בכיתה אני מזיעה אני הולך בבוקר לבצפר 10-15דקות הליכה איטית אני מגיע מים (וזה ב7וחצי בבוקר) אי אפשר ככה כל הזמן ובמיוחד החום הורג אותי כל הזמן חם לי בחורף אני יושן עם בוקסר וסמיכה דקה בקיץ אני יושן עם בוקסר בלי סמיכה ומזגן 16מעלות בחדר.... אני משהו מוזר כל הזמן חם לי |

| Originally posted by taltul ...נ''ב: נראה לי הגיע זמן להכניס פנימה את האבוקדו שאני מגדל על החלון ![]() |
| Originally posted by taltul כל מה שאמרת תקף רק בישראל ועוד מדינות עם רמות לחות גבוהה... אילו לא הייתה הלחות הזאת באוויר היית רק נהנה מהקיץ... ...נ''ב: נראה לי הגיע זמן להכניס פנימה את האבוקדו שאני מגדל על החלון ![]() |
ואלה החורף שולט!!!!!
די נמאס כבר מהקיץ תמיד חםםםםםםםםםםם
ומילא היה חם 25-30 מעלות
אבל 30 מעלות עם לחות של 70-80 אחוז כמו בארץ
זה בערך כמו 40 מעלות
וזה פשוט מגעיל
יוצאים ל10 דקות בחוץ וכל הגוף זיעה
היו השנה ימים שאפילו בים היה מגעיל לשבת
אני זוכר ביוני יום חם במיוחד נכנסתי למים
שיצאתי עד שהגעתי למגבת כבר הספקתי להתייבש ולהתרטב מזיעה.....
זה מוגזם
בחורף כיף האוויר יותר נקי ובכלל זה לא שכזה קר בחורף
כולה 10-15 מעלות....
סבבה לגמרי
שונאת חורף, שונאת אררררררררררררררררררררררררררררר
אני חולה סמעק! כואב לי הגרון ואני מצוננת
אוףףףףףףףףףףףףףףףףף
שונאת ת'חורף! תמיד אני נהיית חולה!
מי היה נותן ביום היה שמש תמיד ובלילה גשם מבול זלעפות
וככה היה סדר בעולם!!
זה לא משנה מה תאמרו זה ברור שברגע שיגיע הקיץ אתם תאמרו שאתם אוהבים את החורף ברגע שיגיע החורף אתם תאמרו שאתם אוהבים את הקיץ ככה זה אצל כולם
אין על החורף הכי כיף יש חימום ריצה הולכים יחפים והיא חמה יום הולכים יום לא הולכים לבית ספר בגלל ש"קר" בחוץ ולא מזיעים כמו מניאקים
| Originally posted by Segev אין על החורף הכי כיף יש חימום ריצה הולכים יחפים והיא חמה יום הולכים יום לא הולכים לבית ספר בגלל ש"קר" בחוץ ולא מזיעים כמו מניאקים |
| Originally posted by KrazyDJs חימום ריצפה? ברור, אצלנו מרתיחים מים ושופכים על הרצפה כל חצי שעה... |
| Originally posted by yahel222 ואלה החורף שולט!!!!! די נמאס כבר מהקיץ תמיד חםםםםםםםםםםם ומילא היה חם 25-30 מעלות אבל 30 מעלות עם לחות של 70-80 אחוז כמו בארץ זה בערך כמו 40 מעלות וזה פשוט מגעיל יוצאים ל10 דקות בחוץ וכל הגוף זיעה היו השנה ימים שאפילו בים היה מגעיל לשבת אני זוכר ביוני יום חם במיוחד נכנסתי למים שיצאתי עד שהגעתי למגבת כבר הספקתי להתייבש ולהתרטב מזיעה..... זה מוגזם בחורף כיף האוויר יותר נקי ובכלל זה לא שכזה קר בחורף כולה 10-15 מעלות.... סבבה לגמרי |
| Originally posted by Viperon זה לא משנה מה תאמרו זה ברור שברגע שיגיע הקיץ אתם תאמרו שאתם אוהבים את החורף ברגע שיגיע החורף אתם תאמרו שאתם אוהבים את הקיץ ככה זה אצל כולם |
| Originally posted by taltul כל מה שאמרת תקף רק בישראל ועוד מדינות עם רמות לחות גבוהה... אילו לא הייתה הלחות הזאת באוויר היית רק נהנה מהקיץ... ...נ''ב: נראה לי הגיע זמן להכניס פנימה את האבוקדו שאני מגדל על החלון ![]() |
חילזון ישראלי מבואס לא יודע מה הוא עושה בכלל במדינה הזאת
טוב חורף בשבילי זה המרק של אמא שלי (חרירה)
בגדול אני שונא את העונה הזאת !
עדיין אין חורף.......אני עדיין ישן עם מזגן בחדר ובאוטו והולך עם קצר...
החורף ממש יגיע רק בסילבסטר
תמידדדדד בסילבסטר יוצאים קפואיםםםם