TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- CUE בעיה בהכנת
CUE בעיה בהכנת
הכנתי קובץ
CUE
לסט שהכנתי
אבל יש לי בעיה ... יש הרי
דקות:שניות:מאיות-שניה...
מאיות שניה יכול להיות בין 00 ל 99 ....אבל כשאני רושם שם מספר מעל 74 זה נותן ארור
ושמתי לב שגם בכל
CUE
של קבוצות שיחרור
הם לא עוברים את ה 74 במאיות שניה....
הרצתי את הסט שלי בתוכנה שמראה גם מאיות שניה ועצרתי אותו בכמה מקומות שזה מעל 74....
מה עושים?
שמע הכי פשוט זה ככה
תשמע את הסט ותסתכל בזמנים
מתי שאתה רואה שזה מתחלף לקטע השני תרשום את הזמן הזה
בלי מאיות השניה אין לזה חשיבות
זה הכול ככה אני עושה וזה עובד נהדר
| quote: |
| Originally posted by Star שמע הכי פשוט זה ככה תשמע את הסט ותסתכל בזמנים מתי שאתה רואה שזה מתחלף לקטע השני תרשום את הזמן הזה בלי מאיות השניה אין לזה חשיבות זה הכול ככה אני עושה וזה עובד נהדר |
| Originally posted by Shahar במאיות שניה אתה רושם 00 !? |
told u
| Originally posted by DjChook told u |

כי הוא לא מודד לך את זה במאיות שניה הוא מודד לך בפריימים...
ובכל שניה יש
74
פריימים בשניה... אם יש לך סאונדפורג' אתה יכול לקבוע בדיוק את הזמן עם הקיק... או שפשוט תשנה את הפריימים עד שאתה מגיע לנקודה המדויקת שאתה רוצה
| Originally posted by Vortex_SA כי הוא לא מודד לך את זה במאיות שניה הוא מודד לך בפריימים... ובכל שניה יש 74 פריימים בשניה... אם יש לך סאונדפורג' אתה יכול לקבוע בדיוק את הזמן עם הקיק... או שפשוט תשנה את הפריימים עד שאתה מגיע לנקודה המדויקת שאתה רוצה |
| Originally posted by Shahar יש מצב אתה מפרט קצת ? לשנות את הפריימים עד שאני מגיע לנקודה אי אפשר כי צריך לצרוב את זה בשביל לדעת מה יצא....וזה יקח פול דיסקים חח אבל איך בכל זאת אפשר לבדוק? אם תוכל לפרט קצת מה שהסברת זה יעזור מאד |
| Originally posted by Vortex_SA יש פלאגין לווינאמפ, mp3cue שאתה מכין איתו את הקובץ ושם אתה יכול לשנות ולבדוק איך זה יוצא... |
| Originally posted by Shahar הפלאגין עובד גם בווינאמפ 2.9!? אבל בכל קמרה איך עושים את זה עם סאונד פורג'? |
| Originally posted by Vortex_SA הפלאגין עובד בכל ווינאמפ נראה לי... לי יש גם 2.9 אמממ ובסאונדפורג' מה שהתכוונתי זה אם אתה יודע לעבוד איתו, לא משהו מסובך, לדוג' להסתכל על עקומה של קובץ ולדעת איפה הקיק מתחיל... ואז אתה שם את הסמן על ההתחלה של הקיק, אתה יכול לדייק מאוד, להגיע ממש עד רמה של הסמפל... וזה מראה לך למטה בצד את הזמן המדויק... ואז אתה כותב את זה בקובץ... אבל אני מעדיף תמיד לעשות ב mp3cue |
100 מאיות
=
74 פריימים
כל פריים שווה 100/74
= 1.35
אני מאמין שזה מספיק מדויק בשבילך לא?
| Originally posted by MASTERsplinter 100 מאיות = 74 פריימים כל פריים שווה 100/74 = 1.35 אני מאמין שזה מספיק מדויק בשבילך לא? |
| Originally posted by Shahar חחחח כמו שחשבתי בהתחלה...אם 74 זה הסה"כ צריך לחלק ב 100..... למרות שלא טרחתי לנסות בכל מקרה תודה אחי ...השתמשתי כבר בפלאג אין ששגיא אמר וזה עובד לי בנזונה |
| Originally posted by Shahar אהה אוקי על הגל עצמו למצוא את הנקודה אין לי בעיה אבל בצד זה בטוח כותב את הזמן עם הפריים?! כי כמו שאמרתי, הרצתי את האמפי3 בתוכנה ותפסתי את הזמן ועובדה זה תפס לי לפי מאיות שניה, לא פריימים |
אתה פשוט צריך ללחוץ לחצן ימני על הפס מעל הגל שמראה את הזמן ולבחור שהוא יראה פריימים, אפשר גם שהוא יראה ביטים אם אתה מגדיר אותו כמו שצריך... ואתה גם יכול לדייק עד לרמה של הסמפל עצמו... אם אני לא טועה יש 22,050 בכל שניה שמוכפלים בסטריאו ואז יוצא 44,100... משהו כזה... מישו יכול לאשר? קיצר שמחתי לעזור...
תוריד תתוכנה
CDRCue
הכי פשוט
תודה נשמות השתמשתי ב
mp3cue
פשוטה ועובדת סבבה
תודה למי שעזר