TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הסוף לויברטור
Pages (2): [1] 2 »
הסוף לויברטור
ערפת מתתתתתתתתת
כןהגיע הזמן שהבן כלבים הזה ימות ..
אישתו כנראה מצאה את הכסף
מי שלא מוחה כפיים בן זונה ..

כמה שאני לא מצטער על מותו של הדרדס הזה.
כנראה שביום שישי הקרוב ערפאת לא ידפוק סיבובי דאווין ברחבה של הקו, במסיבה של נקסט עם הלפרין וסהר זנגליביץ', וטוב שכך, כי גם ככה הוא לא היה עובר סלקציה עם היופי שלו.

זה היה ברור שהיום ינתקו אותו מהמכונות...
יום סיום צום הרמאדן... היום בו מוחמד עלה לשמים
עכשיו יענו יש למוות שלו ערך קדוש יותר בעיני המוסלמים
אבל העיקר שהבן אלף זונות הזה מת!!
אללללהההההה יש סיבה לפתוח בירההההה!
בנזונההההההה אנשאללה יקחו כל ערבי לשמיים אחריו
את כוווווולםםםםםם השרמוטות האוכלים בתחת האלההה
בני זונותתתת
ואם לא יקחו אותם לשמיים אז שימחקו את סוריה לבנות ואירן
פיייייייייי איך נבהלתי!
חשבתי באמת הסוף לויבטורים!
אפשר להרגע...
אדיר שים לב לכותרות ש'ך פעם הבאה
אתה מלחיץ ת'נשים בפורום
ימח שמו ושם זכרו
מה לעזאזל יהיה רשום על המצבה?
כאן קבור ערפת........
מה שם המשפחה של המזדיין?
| quote: |
| Originally posted by yaman מה לעזאזל יהיה רשום על המצבה? כאן קבור ערפת........ מה שם המשפחה של המזדיין? |
R.I.P
NOT
טוב תודו שזה נשמע הרבה יותר טוב באנלגית 
| Originally posted by yaman מה לעזאזל יהיה רשום על המצבה? כאן קבור ערפת........ מה שם המשפחה של המזדיין? |
יהיה רשום "סוהא הייתה פה"
עכשיו לתומי פתחתי ערוץ 2....
ונחשו מה...
הייתה מסיבת עיתונאים שבה הודיעו שהוא עדיין לא מת
אין דרך להציל אותו וזה רק עניין של זמן
אבל ההודעה שם הייתה שזה לא מהרעלה שזה חשוב לישראל, ושזה לא סרטן
ולפי הדת המוסלמית אם הוא לא סובל אז אין טעם לנתק אותו מהמכונות
קיצר... הבנזונה עדיין חי נכון לעכשיו
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2999807,00.html
ערפאת מת; ההודעה תימסר בבוקר
סוף עידן: המנהיג הפלסטיני בן ה-75 הלך לעולמו בבירת צרפת. בכירי הרשות הגיעו לבית החולים וקיבלו את ההודעה עם הרעייה סוהא והרופאים. הפלסטינים מבקשים לקבור את ערפאת במוקטעה. ראש בתי הדין השרעיים ברשות הפלסטינית, השייח' תייסיר אל תמימי, יצא לפאריז כדי להודיע רשמית על מותו של ערפאת, כנראה בבוקר
עלי ואקד
יו"ר הרשות הפלסטינית, יאסר ערפאת, הלך לעולמו הערב (יום ג') בבית-החולים בפאריז - כך מסרו גורמים רשמיים פלסטיניים ל-ynet. ערפאת, בן 75, מת לאחר שהיה נתון מספר ימים במצב של מוות קליני בבית-החולים "פרסי", לשם הובהל מהמוקטעה ברמאללה בעקבות הידרדרות קשה במצבו הבריאותי.
ראש בתי הדין השרעיים ברשות הפלסטינית, השייח' תייסיר אל תמימי, הסמכות המוסלמית השנייה בחשיבותה ברשות הפלסטינית, יצא לפאריז כדי להודיע רשמית על מותו של ערפאת, כנראה בבוקר. כך דיווחו מקורות פלסטינים. לדברי המקורות, אל תמימי יפקח באופן אישי על הסידורים ההלכתיים של הטסת גופתו של ערפאת חזרה לשטחי הרשות.
השר הפלסטיני, נביל שעת', ניסה להכחיש את הדיווחים על מות ערפאת, ואמר במסיבת עיתונאים בפאריז ש"מוחו, לבו וריאותיו של ערפאת עדיין פועלים והוא בחיים". ואולם מוקדם יותר פרצו בבכי בשידור חי מזכיר הרשות הפלסטינית, טאיב עבד אל-רחים, והשר הפלסטיני, סאיב עריקאת. הם מסרו שנערכים לקבורת ערפאת במוקטעה.
גם בישיבת ההנהגה הפלסטינית הוחלט על כינון ועדה שתנהל את ההכנות לטקס ההלוויה ואת הטקס עצמו. כל משרד ממשלתי פלסטיני התבקש להקצות שני כלי רכב להסיע את הסגל הדיפלומטי ואת האורחים שיגיעו להלוויה. ל-ynet נודע כי לפי שעה הוחלט שאבו עלא יכהן בנוסף לתפקידו כראש הממשלה גם כיו"ר המועצה לביטחון לאומי. אבו מאזן יכהן כיו"ר הוועד הפועל של אש"ף. אם לא תהיה הפתעה של הרגע האחרון, יכהן יו"ר המועצה הלאומית הפלסטינית כיו"ר הרשות לתקופה של 60 יום.
חחחחחחחחחחחחחחחח פתחתי טרד על זה בחדר צ'ילאווט ובחדר צרפת
בצ'ילאווט הוא כבר נסגר
נראה מה יהיה בצרפת
לפי מה שאני מבין ישראל לא ממש רוצה לאפשר לפלשתינים לקבור את ערפאת ברמאללה בגלל שזה קרוב מדי לירושלים והולכים להיות בלוויה הרי המון אנשים ויכול להיות בלאגנים...
ישראל יותר נוטה לכך שיקברו אותו בעזה כי רק שם אפשר לעשות לוויה כמו שצריך כי לא צריך לאבטח והכל...
מה שכן... זה יוצר ממש בעיה כי אם לא יאפשרו לקבור את ערפאת במוקטעה ברמאללה אז יכול להיות שהפלשתינים יתחילו עם פיגועים והפס"דים וכל מיני שטויות שהם יודעים לעשות טוב 
שחר לא בשביל משהו יצאת מעפןןןן עם ההודעות האלה שפיזרת בפורומים..
פה זה סבבה מבינים אותך אבל בעולם זה סתם יוצר תגובות שליליות.

| Originally posted by Rising שחר לא בשביל משהו יצאת מעפןןןן עם ההודעות האלה שפיזרת בפורומים.. פה זה סבבה מבינים אותך אבל בעולם זה סתם יוצר תגובות שליליות. |
| Originally posted by Shahar אחי רציתי להדליק תזונות האלה |

| Originally posted by taltul NO OFFENCE ![]() עכשיו אתה באמת לא נשמע כמו מישהו בן 24... |

| Originally posted by Shahar איזה מזל שאתה פה להגיד לי אחרי כל פוסט בן כמה אני נשמע ![]() ראסמי למה חשבת 24? אני חייב לדעת ואיזה יום מוזר אתה אומר לי שאני נשמע \ לא נשמע בן 24 ידידה שלי אומרת שיש לי לוק של דופק וזורק סיסי וידידה אחרת אומרות שאני ערס מה אנשים רוצים??. |
הכי הצחיק אותי בפרום הצרפתי הזה:
| Originally posted by Shito You guy should be ashamed... I'm really not sure this kind of post is gonna help the image of your country in the world... Enjoy the death of someone, especially when this someone was probably one of those from Palestinia who was the most open to talks with Israכl, that's simply not acceptable... |
| Originally posted by taltul חוץ מזה שאתה צעיר אתה גם ציני חבלז... כלומר מנסה להיות ציני........ ...נ''ב: בואנה אנשים בארץ צריכים לקבל תרופות להרגעה על בסיס יומיומי זה בדוק... |
| Originally posted by princess cc פיייייייייי איך נבהלתי! חשבתי באמת הסוף לויבטורים! אפשר להרגע... אדיר שים לב לכותרות ש'ך פעם הבאה אתה מלחיץ ת'נשים בפורום |
| Originally posted by Viber הכי הצחיק אותי בפרום הצרפתי הזה: רק שלא יבואו לסגוד לו בקבר שלו... |