TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Sweden
-- Ktosz Po Polsku 2?
Ktosz Po Polsku 2?
Zaczynajcie od nowa. 
Re: Ktosz Po Polsku 2?
| quote: |
| Originally posted by Remiks Zaczynajcie od nowa. |
why cant the friggin thread name be spelled right!!! 3rd times the charm.. not.
czesc 
Dobra nie wiem od czego tu zaczac!
Po pierwsze, goodgreefgirl, jezeli ja mowilem o prostaku, to tylko wylacznie o Remiksie. Nie generalizuj wszystkich ludzi w takim badz razie bo ja nic do ciebie nie mialem. Ja znam normalnych ludzi z Polski ktorzy maja jakas podstawe na zycie i kulture. Ja wiekszosc mojego czasu spedzilem na drodze, takze wiec w sumie poznalem duzo kultur. Polska kultura moze byc przyzwoita ale ja po prostu za duzo widze tu i w Stanach, jakie Polacy przyjezdzaja i kulture prowadzaja. I to jest po prostu, zwykla wieska kultura. Ja nic nie zabiegam, ale wiekszosc ludzi ktorych poznalem to byli po prostu ze wsi i to wszystko widac
Sory, ze ja jestem chlopak z miasta i ze ja jakos to wszystko inaczej widze niz inny.
Po drugie, jak wy sie wszyscy "uwazacie" sie za wszelkich Polakow, to po chuja piszecie po angielsku? Rozumiem ze nie wszyscy umiejaj, ale w koncu jak mamy miec ten Polski forum (ktory napewno teraz juz sie nie stanie) to po prostu trzeba zachowac nasz jezyk i troche sie starac!
Po trzecie, w jaki kurwa sposob siedem stron w ciagu trzech godzin zdolaliscie napisac? Jest kurwa sobotnia noc i wy wszyscy zamiast cos innego zrobic (nawet jakis film obejrzec) to zaczynacie o niezbednych bzudrach gadac
No i nie wiem co dalej napisac, zapomnialem juz o czym tam pierdoliscie poprzednio.
To jest chyba moja najdluzsza odpowiedz na jakim kolwiek "thread" napisalem w TA lol
does this have something to do with sweden ?
Sinuan purkka touksuu hyv�lt� ! Pullat uunissa nauraa, kakka huososa . Hirven Suomilasta sauna makkurakt. En puhu suomea, siis ruotsiksi, kiitos ! 
F�r den som beh�ver s� finns hj�lp h�r.
Polen �r ett konstigt land.
- hur m�nga polacker kr�vs det f�r att �ta en burrito.
- Tv�
fr�n south park om ni undrar
powiem jedno... kurwa dzi�ki za zbezczeszczenie polskiego tematu kt�ry ju� kilka dobrych lat istnia� dop�ki jaki� peda� kt�ry dla zwa�y sobie zacz�� jecha� z innych
zwal konia jak ju� nie mo�esz wytrzyma�... wida� �e niekt�rym wisi czy pisz� po polsku czy po angielsku... szkoda s��w 
i co to robi w "Europe - Sweden" 
@polish members
uhhh whats all this about?? is it about Sweden? (maybe an invasion?
) if you need a polish board, maybe you should ask Swamper, the admin of TA, to create one
CJ it's a big mistake it used to be in COR but yesterday some guy closed the topic
about polish board... we had a talk with Swamper, and there is no point in asking all the time, we can't have our sub-board on TA (yet)
sorry guys for this live-mistake Remiks 
so your polish thread got closed in COR, and you figured you would have more privacy in here for your polish conversations? clever