TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- איזה עולם קטן!!!!
Pages (2): [1] 2 »
איזה עולם קטן!!!!
אוקיי... השבוע התחלתי את ההכנת מפקדים לקורס מ"כים שיפתח בעוד כחודש שאני הולך להיות בו מפקד
אני לתומי מגיע יום ראשון בצהריים לבית גולדמינץ בנתניה ופוגש את כל החבר'ה החדשים שהולכים להיות איתי מפקדים בפלוגה
עזבו שהיה בית זונות אמיתי שם וחוץ מדי הרבה חפירות שהלכו שם... היו ים אפטרים והרבה כיף ומצב רוח טוב 
שורה תחתונה אתמול נסענו לבית של החופ"ל שלנו בהרצליה פיתוח לראות את המשחק של נבחרת ישראל ולעשות על האש...
קיצר אחרי המשחק והאוכל אנחנו כולנו יושבים בסבבה ומריצים צחוקים...
ואז אני מתחיל לדבר עם אחד על מוזיקה... והוא שואל איזה מוזיקה אני שומע... אז אני אומר לו טראנס... אבל לא פסיי... הדברים הרגועים... אתה יודע... ארמין ואן ביורן, טייסטו, פרי קורסטן וכו'... ואז הוא עושה לי... אהה אפליפטינג
קיצר מפה לשם הוא מספר לי שהוא היה בארמין לא מזמן... ואני סיפרתי לו שהייתי בפרי והכל
ואז הגענו לעניין של הפורום...
ומה מסתבר?!!??!
הוא היה פה חבר פעם... אז למי שזוכר את
clubber@work
הלא הוא אופיר...
אז שידע שעכשיו הוא מפקד ביחד איתי בפלוגה!!
עולם קטן בטירוף
אמרתי לו שיכנס היום לפה אבל המחשב שלו בתיקון... אז הבטחתי לו שאני ירשום בשביל שנינו!! קיצר אני יחזיר עוד חבר פורום ותיק לפה... וגם סוף סוף יהיה מי שיזרום איתי עם מוזיקה טובה... נתקמבן גם לשים דיסקים בפלוגה בפאנן...!! הכל יהיה טוב בסוף!!!

בהחלט עולם קטן 
מגניב אחי גם אתה האמת נעלם פה ושם וטוב לראות אותך רושם יותר פה
תביא אותו נכיר אותו מחדש חח
אני נעלמתי בתקופה של ה-21 שלי...
היה לי 3 פעמים 21 רצוף לפני כמה חודשים...
אבל מאז שהתחלתי את הקורס מ"כים ועזבתי את חברון לפני 4 חודש ככה אז החיים שלי די דבש (למרות שמאז סגרתי עוד פעמיים 21, עדיין יציאות לפנים!!)1
קיצר... גם עכשיו אני מאמין יהיו לי יציאות טובות... בעיקר בתור מפקד... אז יהיה בסדר 
פששש באמת עולם קטן 
חחח אני זוכר אותו נראה לי..
יש לו avatar של אינטר לא ? 
אני ואליאור נהיה מפקדים באותה פלוגה
אני יפקד עם הזונות שיבואו לבקר בלילה
אליאור ירוץ עם החיילים בשטח
ראסמי עולם קטן שיהיה בכיף אחים
חחח אשקרה עולם קטן
cant belive (-:
באמת הוא נעלם!!!
בכל אופן רועי שיהיה בהצלחה:P
חחחחחחחחחח איזה קטלני
ראסמי אני זוכר אותו
רועי אין מצב אתה פוגש בצבא במקרה את מורן או אריאל ומחזיר אותם?
| quote: |
| Originally posted by Shahar חחחחחחחחחח איזה קטלני ראסמי אני זוכר אותו רועי אין מצב אתה פוגש בצבא במקרה את מורן או אריאל ומחזיר אותם? |
| Originally posted by -CosmicFire- אני ואליאור נהיה מפקדים באותה פלוגה אני יפקד עם הזונות שיבואו לבקר בלילה אליאור ירוץ עם החיילים בשטח ראסמי עולם קטן שיהיה בכיף אחים |
| Originally posted by Glenn-Holmes אין מצב אריאל משוחרר כבר שנה ומורן משתחרר עוד שבוע איפה אתה חי? |
| Originally posted by KrazyDJs אני הולך להיות המש"ק ממטרות בפלוגה שאתה תפקד בה חומד. |
חן חן !
אני רוצה גם 
וואי אחי איזה מצחיק זה... פתאום מדבר עם מישהו עם מוזיקה והוא מבין כמוך ולא קורא למוזיקה טראנסים אינפקטד
בכל אופן תמסור לו ד"ש מכולם בפורום
אני זוכר אותו, פעם הוא היה שם פוסט פה פוסט שם
אף פעם לא מהכבדים.
אבל אני זוכר שהוא היה אחלה גבר.
וואי אני מתגעגע לחבר'ה שעזבו, איך הם לא באים לבקר לפחות פעם בשנה.
גלעד
| Originally posted by MasterP וואי אחי איזה מצחיק זה... פתאום מדבר עם מישהו עם מוזיקה והוא מבין כמוך ולא קורא למוזיקה טראנסים אינפקטד בכל אופן תמסור לו ד"ש מכולם בפורום אני זוכר אותו, פעם הוא היה שם פוסט פה פוסט שם אף פעם לא מהכבדים. אבל אני זוכר שהוא היה אחלה גבר. וואי אני מתגעגע לחבר'ה שעזבו, איך הם לא באים לבקר לפחות פעם בשנה. גלעד |
| Originally posted by Glenn-Holmes גלעד אתה אף פעם לא שם לב שמשהו טוב עד שהוא חסר תחשוב שאני ייעלם פתאום לשנה.. בטח איך אני יהיה חסר פה חבל"ז... בדוק לכל אחד יצא לחשוב על אם הוא ייעלם כמו מורן האם הוא יהיה חסר? |
חבר'ה... תאמינו במשפט שכל עקבה היא לטובה 
יהיה בסדר 
ואני ימסור לו ד"ש מכולם... ממי שזוכר אותו לפחות... מחר אני כבר יראה אותו ונדבר על הכל 
| Originally posted by Hell_Copter חבר'ה... תאמינו במשפט שכל עקבה היא לטובה ![]() יהיה בסדר ![]() |
יאללה חבר'ה אני זז לצבא... לא יודע לכמה זמן
שיהיה לכם שבוע טוב...
| Originally posted by oDrori חן חן ! |
| חבר'ה אני סגרתי את החמשוש הזה בשלישות !!! סגרתי שבת אהההההההה אבל היה שוק כי הייתי עתודה 2 זה אומר שאני רזרבה בת זונה שכל היום רואה סרטים ולא שומרת |
?
| ? |