TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- עזרה ....
עזרה ....
חבר'ה מישהוא יודע איפה יש חנויות עודפים של חנויות כמו
"למטייל" "ריקושט"
וכל אלה ?
אני יודע שיש אחת ב"קידר סנטר" ברעננה אבל אם מישהוא יודע איפה יש
עוד זה יעזור לי .
ובלי קשר מישהוא יכול להמליץ על נעליים טובות עמידות מחממות ואטומות
למיים ?
מה עם טארגט?
נראה לי יחסית לריקושט זול שם
לכל הרוחות..
זה בקיבוץ גבעת חיים..
חנות OUTLET
של כמעט כל מה שמייבאים לארץ
ונעליים יתאימו לך בדיוק לפי צרכי הטיול לכל אחד יש מה שמתאים לו
לי יש HYPO
של טרזטה
נעל מעולה אבל יקרה
ואפילו לא כל כך מתאימה לטיולים בארץ אבל הכל תלוי איפה..
עוד מישהוא?
| quote: |
| Originally posted by luckystrike עוד מישהוא? |
| Originally posted by Glenn-Holmes מתי השתחררת.? איזה יום? |
למה אתה קונה פה??????
קנה בלונדון!
יש קריסמס סייל!
אין לך מושג איזה מחירים בריצפה
סע עם מה שיש לך וקנה שם!
ראסמי טמטום לקנות פה...!
| Originally posted by princess cc למה אתה קונה פה?????? קנה בלונדון! יש קריסמס סייל! אין לך מושג איזה מחירים בריצפה סע עם מה שיש לך וקנה שם! ראסמי טמטום לקנות פה...! |
| Originally posted by Hell_Copter אבל בת'כלס יותר יקר שם עד כמה שאני מכיר... לא ככה? כמו קפריסין... כוס עמק על המטבע שלהם... כל פאונד קפריסאי שווה 10 שקל... |
| Originally posted by princess cc למה אתה קונה פה?????? קנה בלונדון! יש קריסמס סייל! אין לך מושג איזה מחירים בריצפה סע עם מה שיש לך וקנה שם! ראסמי טמטום לקנות פה...! |
| Originally posted by Glenn-Holmes מורן יא כלב לאן אתה נוסע..? סכם צבא אחי... אנשים פה בקושי ראו אותך ותפסיק לסנן!! מתי השתחררת.? איזה יום? |
| Originally posted by luckystrike תאכלס אחי נהנתי מכל רגע! היה שרות בסט - גם מעניין גם נתן לי המון (כולל עבודה לאזרחות ומקצוע) וגם עבר מהר יחסית ... |
| Originally posted by Flotser וואלה אחי ממש שמח בשבילך!! |

| Originally posted by luckystrike תאכלס אחי נהנתי מכל רגע! היה שרות בסט - גם מעניין גם נתן לי המון (כולל עבודה לאזרחות ומקצוע) וגם עבר מהר יחסית ... מה איתך אחי ? אתה לא תאמין טומי נוסע איתי לחו"ל ! זוכר אותו מהטירונות ? |
| Originally posted by Glenn-Holmes טומי?! מי זה רבאק לא זוכר מישהו כזה... שיהיה בהצלחה בחו"ל אחי... ותחזור לפורום אחרי זה |
| Originally posted by Hell_Copter אבל בת'כלס יותר יקר שם עד כמה שאני מכיר... לא ככה? כמו קפריסין... כוס עמק על המטבע שלהם... כל פאונד קפריסאי שווה 10 שקל... |
| Originally posted by princess cc המטבע חזק אבל עדיין יהיה יותר זול מהארץ, טראסט מי המחירים שם בריצפה ב- sale זה יהיה הבדל ממש משמעותי במחיר ושלא נדבר על האיכות, שם מוכרים ת'אורגינל לא כמו פה מוכרים לנו את כל הזבל שמייצרים בעזה/במזרח אני תמיד טסה לשם עם תיק יד קטן וחוזרת עם מזוודות |