TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- טיול שנתי....
טיול שנתי....
יאללה מחר טיול שנתי לאילת... רציתי לדעת אם עוד מישהו יוצא מחר או בימים הקרובים אולי נעשה איזה מפגשון???
Re: טיול שנתי....
| quote: |
| Originally posted by Rising יאללה מחר טיול שנתי לאילת... רציתי לדעת אם עוד מישהו יוצא מחר או בימים הקרובים אולי נעשה איזה מפגשון??? |
תהנו חברה..
שלי בתחילת ינואר..אבל מה אני מבלבל...אני בכלל כיתה י'
סעמק לא כיף להיות חולה 
כוס אמק את כולם לוקחים לאילת
רק הבצפר המזדין שלי
להר הכרמל
אותו מסלול שאני עושה מכיתה ב'
דייי נמאס
קחו אותנו לאילת גם!!!!!!1
נכון שאני לא מאוהדיו הגדולים של טיאסטו אבל אני חושב שזה היה די מבאס אותי לדעת שאני מגיע לאילת כמה שבועות בלבד לפני שהוא מגיע....
אבל לא רוצה להרוס לכם
תעשו חיים
טיול שנתי...אחחח..מתגעגע לימים האלו..
ימים טובים אלו היו..תעשו חיים בתיכון כל עוד אתם יכולים..

טיול שנתי לאילת.. חחח איזה מצחיק אתה אורן.. אין איזה מסיבה משהו
אגב זכור לי טיול שלי לאילת מהצבא חינם לפני השחרור .. וחינם מהצבא חיבייייייייייייייים לקחת .. ובלי אהבה רק לקחת!!! לנצל טוב נו זה תרד טיולי בתי ספפר אהה
יאללה תהנה גבר .. אני מזמין אותך שוב בקרוב להגיע למסיבה של האחים פלאש ולהנות שוב . כי אתה לא חציל!!!
| Originally posted by hatz טיול שנתי...אחחח..מתגעגע לימים האלו.. ימים טובים אלו היו..תעשו חיים בתיכון כל עוד אתם יכולים.. |
טיולים שנתיים = שטויות נטו 
תעשה חיים אחי!
וואי אחי איזה טיולים משעממים אלוהים לפחות בלילה יהיה כיף תאמין לי.
| Originally posted by Sniper ת'אחלס התיכון עד כה היתה התקופה הכי יפה שהייתה לי.. פשוט הייתי חוזר בכיף לתקופה בלי כלום על הראש ... |
Re: Re: טיול שנתי....
| Originally posted by yaman סעעעעמק אני ביום ראשון הבא..... |
| Originally posted by Glenn-Holmes נכון שאני לא מאוהדיו הגדולים של טיאסטו אבל אני חושב שזה היה די מבאס אותי לדעת שאני מגיע לאילת כמה שבועות בלבד לפני שהוא מגיע.... אבל לא רוצה להרוס לכם תעשו חיים |
| Originally posted by Huge-A טיול שנתי לאילת.. חחח איזה מצחיק אתה אורן.. אין איזה מסיבה משהו אגב זכור לי טיול שלי לאילת מהצבא חינם לפני השחרור .. וחינם מהצבא חיבייייייייייייייים לקחת .. ובלי אהבה רק לקחת!!! לנצל טוב נו זה תרד טיולי בתי ספפר אהה יאללה תהנה גבר .. אני מזמין אותך שוב בקרוב להגיע למסיבה של האחים פלאש ולהנות שוב . כי אתה לא חציל!!! |
תהנה אחי!
ותביא צילומים חחח...נראה מה הבנות אצלכם שוות

אורן ימכועעעעעעעעער 
| Originally posted by Glenn-Holmes נכון שאני לא מאוהדיו הגדולים של טיאסטו אבל אני חושב שזה היה די מבאס אותי לדעת שאני מגיע לאילת כמה שבועות בלבד לפני שהוא מגיע.... אבל לא רוצה להרוס לכם תעשו חיים |

חזרתי.... היה אשששששש !!!!!!!
בני איך היה אצלך?! 
אללה אלמונדדדדדדדדד
זיינת?
אחי איך היה המזג אוויר באילת?
| Originally posted by Rising חזרתי.... היה אשששששש !!!!!!! בני איך היה אצלך?! |
גם לי יש טיול שנתי ביום שני לאזור הנגב
אני מקווה שיבטלו לנו כמה שיותר מסלולים כדי שנוכל להיות יותר זמן באכסניות חחחח
הולך להיות מה זה כיף
יש אצלי בבצפר מה שנקרא צוות הגברה שאני חלק ממנו ואנחנו עושים את כל מה שקשור לסאונד ותאורה בכל הטקסים וההצגות(ויש הרבה כאלה) בבצפר שלנו.אז יש לנו מלא ציוד והכל וגם קנו לנו אפילו לפני כמה ימים מיקסר דיג'יי!!
2 קומפקטים של סידיג'יי 100 ועוד מיקסר של איזה חברה לא ממש מוכרת ששכחתי את השם שלה שיש לה את הביפיאם קאונטר הכי מעפן שראיתי בחיים שלי
בכל מקרה,אנחנו הולכים לקחת ציוד לטיול ואז לעשות שם את ההרקדה שיש תמיד
ואני הולך להרים את המקום עם טראנס מטורף!!!כבר הכנתי לי כמה דיסקים עם מיטב הטק טראנס והאפליפטינג של השנה
הגיע הזמן שהשכבה תשמע קצת איכות פלוס שאני אקבל איזה שיפשוף בתיקלוט
אגב,גיליתי שזה הדבר הכי קשה בעולם למקסס בלי ביפיאם קאונטר חחחח אני הולך בהפסקות לחדר של הציוד שלנו ומחבר את המיקסר ומנסה למקסס אבל לרוב יוצא זוועה חחח.אני מקווה להשתפר עם הזמן חחח אחרי הכל,זה כולה פעם ראשונה שלי...
טוב לא נורא.....כאילו שמישהו בשכבה שלי יודע מה זה למקסס טוב