TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תחרות רימיקס של ליאור נרקיס
תחרות רימיקס של ליאור נרקיס
http://www.91fm.co.il/acapella.html
יש לכם מושג אם כדאי להישתתף?
חחחחחחחחחחחחח אלון מורדו נהייה לי שדרן מזרחית ?!?!?
אני אישית ממש לא אוהב את הזמר ולא נראה לי שאני יכול לעשות משהו אבל אולי מישהו אחר ינסה...
ישלמו לי ואני לא יגע בזה
אלון מורדו בנאדם מצחיק.
אחד האנשים שיצא לי לפגוש במטוס הספרדי המפריע שהיה בדרכו לאיביזה ..
ואללה לא ידעתי באמת שהוא מתעסק עם מזרחית אבל זאת רק תחרות.
טוב נו תחלס מה זה קשור לפורום ? 
מזה החרא הזה?!?!
עם כל הכבוד לך
The Drow
אחי... זה ממש לא המקום לשאול פה... אם אתה רוצה תשאל ב
והמבין יבין!....
| quote: |
| אלון מורדו בנאדם מצחיק. אחד האנשים שיצא לי לפגוש במטוס הספרדי המפריע שהיה בדרכו לאיביזה .. ואללה לא ידעתי באמת שהוא מתעסק עם מזרחית אבל זאת רק תחרות. |
וואלה שתתף למה לא
לקובי פרץ עשו רמיקס בנזונה לאת כמו אש
וואלה אם ישך כישרון לך על זה
השיר של ליאור בנזונה דווקא
חבל לא הביאו לעשות רמיקס לדיכאון הייתי הולך על זה
| Originally posted by Shahar וואלה שתתף למה לא לקובי פרץ עשו רמיקס בנזונה לאת כמו אש וואלה אם ישך כישרון לך על זה השיר של ליאור בנזונה דווקא חבל לא הביאו לעשות רמיקס לדיכאון הייתי הולך על זה |
| נראה לי טעיתי בפורום... לא ידעתי שיש פה גם פורום מזרחית |
| Originally posted by Glenn-Holmes ?!?! ?!?! !?!? ?!?! ?!?! נראה לי טעיתי בפורום... לא ידעתי שיש פה גם פורום מזרחית |
| Originally posted by Shahar ממך לא ציפיתי לכל התגובות פה אתה כל הזמן בעד כל מיני סגנונות ובעד לקבל הכל... בא בנאדם שאל שאלה ... לא צריך לזלזל אפילו אם לא אוהבים וד"א מווקאל דיכאוני אפשר לעשות גירסא אלקטרונית בת זונה |
| פשוט לא אוהב מזרחית ולא חושב שיש קשר בין מזרחית למוזיקה אלקטרונית אבל נגיד שאני טועה מרגיז אותי שבא מישהו שלא ראיתי אף פוסט שלו לפני זה ושואל שאלה כזאת תאמין לי אם כל אחד מהאנשים שאני מכיר פה היה פותח תפוסט הזה לא הייתי אומר כלום אני חושב שמישהו חדש בא ושואל שאלה כזאת ישר עולה לי לראש שהוא אולי לא ישאר פה אחרי שנענה לו כי ממילא השאלה שלו לא ממש קשורה; |
| Originally posted by markfeldman אילן, מה יש לך הבוקר ? קצת פתיחות.... |
| אתם תראו שהבחור שכתב את זה בטח לא יכתוב פה יותר אולי חוץ מהטרד הזה |
אני הייתי משתתף אם הייתי יכול...
כמובן הייתי מעדיף לעשות רמיקס למלך היחיד
תמיר גל
אבל תחרות זה תחרות מה הבעיה
| Originally posted by markfeldman ואללה ? הוא הלך לחגוג איתכם ? |
נכון שאין קשר בין מיזרחית למוזיקה אלקטרונית אבל בא אלי השבוע חבר טוב ונתן לי בובום לפנים
זוכרים את קאלד, הזמר שעשה את עיישה ואת השיר דידי? 0
אותו זמר עשה אלבום מדהים, שילוב של מוזיקה אלקטרונית ומוטיבים מזרחיים
אני מנסה להשיג את האלבום המקורי בארץ, באמת שזה שווה בדיקה
Khaled - King Of Rai --------> שם האלבום
ובלי קשר, קלאב טראנס או בכלל מוזיקה אלקטרונית, בעברית זה ממש לא נשמע טוב
| אגב כל איביזה היו אולייי גגגגגגג 30 ישראלים באלוהים מטוס ריק הגענו לאיביזה . חינם מקומות |
| Originally posted by markfeldman מוזר, שווה להם כלכלית ? בטח הכרטיסי טיסה היו יקרים מהממוצע. |
| Originally posted by Glenn-Holmes פשוט לא אוהב מזרחית ולא חושב שיש קשר בין מזרחית למוזיקה אלקטרונית אבל נגיד שאני טועה מרגיז אותי שבא מישהו שלא ראיתי אף פוסט שלו לפני זה ושואל שאלה כזאת תאמין לי אם כל אחד מהאנשים שאני מכיר פה היה פותח תטרד הזה לא הייתי אומר כלום - לגיטימי ביותר מבחינתי אני חושב שמישהו חדש בא ושואל שאלה כזאת ישר עולה לי לראש שהוא אולי לא ישאר פה אחרי שנענה לו כי ממילא השאלה שלו לא ממש קשורה |