TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אהלן אנשים !! טראק חדש שלי :)
Pages (2): [1] 2 »
אהלן אנשים !! טראק חדש שלי :)
עכשיו סיימתי לעבוד על טראק עם טיפה עזרה מידיד,
אם תוכלו לשמוע ולהגיב זה יהיה נחמד 
טנקסס!!
[psy trance] Gallaxy & Rythmic acid - Manipulate
אני מוריד אחי ואני אערות תהודעה עוד מעט
עריכה: טראק נחמד לא משהו יותר מידי מיוחד
בינתיים תגיד לי עם איזו תוכנה עשית וכמה זמן לקח לך?
=]

??
אחי? חחח
אני בחורה
ועובדת 4 חודשים וקצת בפרוטילופס 
ותודה על התגובה מאמי 
Re: ??
| quote: |
Originally posted by GallaxY אחי? חחח אני בחורה ועובדת 4 חודשים וקצת בפרוטילופס ![]() ותודה על התגובה מאמי |
חחחחחחחחח
אופס טעות שלי סליחה...
אבל התגובה שלי נשארת אותה תגובה... דרך אגב זאת תוכנה ממש מסובכת התחלתי להשתמש בה והיא קשה
=[
| Originally posted by ReAz אופס טעות שלי סליחה... אבל התגובה שלי נשארת אותה תגובה... דרך אגב זאת תוכנה ממש מסובכת התחלתי להשתמש בה והיא קשה =[ |
אז באמת מזל
=]
| Originally posted by Glenn-Holmes טוב שלא התחלת עם לוג'יק או קיובייס אם פרוטי נראה לך קשה אז שם היית מאבד את הצפון |
אוקיי
אני נותן קרדיט חיובי פה
ולא בגלל שאת בת
טוב אולי קצת
אבל בגלל שאני חושב שהמלודיה מעולה!!
שומעים שבחורה נגעה בזה
ואני ממש מרוצה!!
זה לא פשוט ליצור
!!חח
וואיייייי חמוד לאללה!
סחתיקה אחותי! קבלי ח"ח!
קיובייס אכן תוכנה קשה וצריכה הרבה סבלנות וזמן + כרטיס קול טוב !!
לגבי הטראק פול און איכותי קליט וניתן להתקרחנות..
מה שלא אהבתי תאמת זאת הכניסה של הטארק אני מאמין שאת יכולח לשפר את זה...
את גדולה 1 כי את בחורה וזה אומר שיש פה רצינות 2 כי את פשוט יודעת לקרחן !
זהו רק בהצלחה. ניפגש ביצנים בפסח 
וואלה כפרה עלייך יש עתיד
טראק זורם מהיר חזק ונותן בראש
ועוד פול און שזה הסגנון הפסיכודאלי שאני הכי אוהב
(hypersonic שאלי את אורן)
הדבר היחיד שביאס זה הפרקשן
שאפשר לעשות הרבה יותר חזק ומקפיץ שיפתח לקהל תתחת...
זה משו שתוכלי לסדר בכמה דקות
תמשיכי לתת בראש וליצור ותבואי להשמיע לנו דברים!!
ד"א אם לא פרסמת את הטראק בפורום יוצרים הכללי של הפורום אז כנסי לשם שעוד יוכלו להגיב עליו:
http://www.tranceaddict.com/forums/...p?s=&forumid=74
אם יש לך דברים יותר אפליפטינגים קלאבטראנסיים תביאי לשמוע בטוח יאהבו פה
אחים ואחיות שלי
אנשיםםם
תודה רבה על התגובות אשמח לשמוע עוד 
בקשר לוויכוח על קיובייס ולוג'יק,
לבחור שלא מבין פרוטי, עדיף לך לא להתחיל ישר מקיובייס למה זה תוכנה קשה לאללה... אני רואה אותה ובא לי להקיא ממנה חחח 
תוכנה מפחידהה....
אבל אני אלמד אותה עוד מעט, מה לעשות, חייבים!
בכל אופן הקיובייס מצוינת... ומקצועית...
בהצלחה לך עם הפרוטי 
ותודה לכולם על ההקשבה והתגובות, אני אמשיך לעדכן!!!
Re: אחים ואחיות שלי
Originally posted by GallaxY אבל אני אלמד אותה עוד מעט, מה לעשות, חייבים! בכל אופן הקיובייס מצוינת... ומקצועית... בהצלחה לך עם הפרוטי ![]() ותודה לכולם על ההקשבה והתגובות, אני אמשיך לעדכן!!! |
Re: אחים ואחיות שלי
Originally posted by GallaxY אנשיםםם תודה רבה על התגובות אשמח לשמוע עוד ![]() בקשר לוויכוח על קיובייס ולוג'יק, לבחור שלא מבין פרוטי, עדיף לך לא להתחיל ישר מקיובייס למה זה תוכנה קשה לאללה... אני רואה אותה ובא לי להקיא ממנה חחח ![]() תוכנה מפחידהה.... אבל אני אלמד אותה עוד מעט, מה לעשות, חייבים! בכל אופן הקיובייס מצוינת... ומקצועית... בהצלחה לך עם הפרוטי ![]() ותודה לכולם על ההקשבה והתגובות, אני אמשיך לעדכן!!! |
Hydroid
ואי אני שמעתי עליך (קוראים לך איתי אם אני זוכרת נכון??)
אחלה של מוזיקה יש לך אתה 
בכל אופן בלוג'יק אני כבר לא אשתמש כי בזמן שקיובייס תתקדם,
הגירסאות החדשות של לוג'יק לא יצאו בפיסי...
בכל אופן אני כבר ככה מנסה עם קיובייס.. זה מתסכל אבל אם עובדים קשה
אפשר להצליח 
Re: Hydroid
Originally posted by GallaxY ואי אני שמעתי עליך (קוראים לך איתי אם אני זוכרת נכון??) אחלה של מוזיקה יש לך אתה ![]() בכל אופן בלוג'יק אני כבר לא אשתמש כי בזמן שקיובייס תתקדם, הגירסאות החדשות של לוג'יק לא יצאו בפיסי... בכל אופן אני כבר ככה מנסה עם קיובייס.. זה מתסכל אבל אם עובדים קשה אפשר להצליח |

....
ידעתי שקוראים לו איתי !! חחח
שמעתי עליו
איזה תותח 
התחלתײ להוריד עכשיו וכבר אהבתי - הגודל של הקובץ 6.66 מגה 
[EDIT]
אהבתי מאוד מאוד - ואני לא מת על פסיכודלי בדרך כלל
9/10
Re: Re: Hydroid
| Originally posted by Star נכון שמו איתי או HYDROID איתי חתום בלייבל של בן לוסט . TRR.INSPIRE.SELECTIVE צפו לכמה רמיקסים מעולים ממנו בקרוב כולל רמיקס לאיתי מ ava mea ![]() This weeks Top 10 of Markus Schulz (29-11) 1. Hammer & Bennet- Language 2. SW presents Jagermaestro – Quarter Century 3. Andrew Bennett - Ocean Drive (Probspot Remix) 4. Hydroid- Blue Tubes 5. Sunquest - Summer Times (Michael Feihstel Increasing Blur Remix) 6. Mike Foyle p/Statica – Space Guitar 7. Ava Mea – In The End 8. Ozgur Can- Connected (Santiago Nino Remix) 9. Nick Thompson – Spice Fire 10. Peter Mckowan- Trailer Park Boy |
בקשר לטראק יש עליך פוטנציאל אחושרמוטה.....יש שם בעיות מיקס רציניות יעני הקיק והבאס מאוזנים והכל בן זונה אבל כל הלידים מאוד חזקים ביחס לטראק הם דיי בולטים הם נשמעים כאילו הבאתי קיק ובאס מטראק אחר ופשוט שמת עליהם את הלידים.....תסדרי תווליומים
עוד דבר שבי קצת על הסאונד שלהם כי הבאס נשמע יותר משופשף מהסאונדים האחרים בטראק....וגם יש כמה לידים שהפריעו לי לא מסתדרים כל כך...תנסי לדחוף דברים יותר אגרסיביים לא לידים חלקים אלא לידים מאוד גסים ועם הרבה משחקים על האל אף או למה זה פסיי פול און צריך דרייב משוגע.....סך הכל יש הרבה כשרון אם את צריכה עזרה את יודעת למי לפנות

חחחחחח
חחחחח ואי תודה !! איזה מחמאה זה לשמוע את זה ממך
בכל אופן אני מודה מאוד לכל מי ששמע ועל התגובות,
זה עוד לא הטראק הגמור לגמרי, כמובן שתמיד יש לאן לשפר
מי שרוצה לדבר איתי ולשמוע עוד מוזיקה שלי,
מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ואני יביא לכם ת'אייסי שלי
ואשמח לקבל עוד תגובות ממי שלא שמע 
גלושששש.
Re: חחחחחח
Originally posted by GallaxY חחחחח ואי תודה !! איזה מחמאה זה לשמוע את זה ממך בכל אופן אני מודה מאוד לכל מי ששמע ועל התגובות, זה עוד לא הטראק הגמור לגמרי, כמובן שתמיד יש לאן לשפר מי שרוצה לדבר איתי ולשמוע עוד מוזיקה שלי, מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ואני יביא לכם ת'אייסי שלי ואשמח לקבל עוד תגובות ממי שלא שמע ![]() גלושששש. |
:)
סבבה לגמרי