TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שאלה ב- fruity loops
שאלה ב- fruity loops
יש לי שאלה קטנה ואין לי כח לכתוב אותה בפורום אחר בשפה האנגלית... מאמץ גדול מידי.
איך אני מוסיף שיר כדי שאני אוכל לעבוד עליו? לעשות לו רמיקס?
מה הכוונה שיר?
קובץ
mp3?
אין כזה דבר להמשיך לעבוד עליו....
מקסמיום שאתה יכול לעשות זה לפתוח ערוץ של
Sampler
ולפתוח איתו קובץ
audio
(נראה לי תצטרך גם להעביר את לקובץ
.wav
אבל זה ממש לא בעיה)
ואז להוסיף עוד כל מיני שכבות של טופים מעל הכל....
אבל ממש לא ככה עושים רמיקסים...
....
כשאתה עושה רמיקס אתה בעצם צריך לעשות הכל מחדש
----------------------
ויכול להיות שסתם לא הבנתי אותך...
ואם אתה רוצה לעשות רמיקס לקובץ מסוג
.flp
אז אתה פשוט עושה
File->Open

הבנת אותי... למה אי אפשר לקחת קובץ
mp3
ולערוך אותו? אפשר לערוך אותו אם אני יעביר אותו ל-
wav?
אם כן תן לי קצת הסברים עם מה ואיך אני יכול לערוך שיר ואיך עושים רמיקס?
| quote: |
| Originally posted by ReAz הבנת אותי... למה אי אפשר לקחת קובץ mp3 ולערוך אותו? אפשר לערוך אותו אם אני יעביר אותו ל- wav? אם כן תן לי קצת הסברים עם מה ואיך אני יכול לערוך שיר ואיך עושים רמיקס? |
what the fuck
אח שלי לא הבנתי מילה... קיצקץ איך אני עושה רמיקס למשהו? אני לא יכול בפרוטי?
| Originally posted by ReAz what the fuck אח שלי לא הבנתי מילה... קיצקץ איך אני עושה רמיקס למשהו? אני לא יכול בפרוטי? |
| Originally posted by ReAz הבנת אותי... למה אי אפשר לקחת קובץ mp3 ולערוך אותו? אפשר לערוך אותו אם אני יעביר אותו ל- wav? אם כן תן לי קצת הסברים עם מה ואיך אני יכול לערוך שיר ואיך עושים רמיקס? |
רק אל תשכח את האמן שיצר את הקטע
אין לך שום זכות להשמיע תקטע שתיצור לבסוף לפני שהאומן יודע שעשית את זה
אלא אם כן אין בך טיפת מצפון והנשמה שלך אינה נשמה של יוצר מוזיקה אלא נשמה של אחד שדופק וזורק
| Originally posted by Glenn-Holmes רק אל תשכח את האמן שיצר את הקטע אין לך שום זכות להשמיע תקטע שתיצור לבסוף לפני שהאומן יודע שעשית את זה אלא אם כן אין בך טיפת מצפון והנשמה שלך אינה נשמה של יוצר מוזיקה אלא נשמה של אחד שדופק וזורק |
הבנתי תודה
עכשיו עוד שאלה איך אני יכול להוסיף אפקטים לאותו קטע ב-
mp3?
איך אני גם מוסיף אותו לפרוטי?
| Originally posted by taltul 1.dl soundforge 2.dl cool edit pro 3.dl razor lame 4.mp3 -> wav in razor lame 5.edit in sounforge 6.edit in cool edit pro 7.mix in track -> fruity 8.mastering > fruity + cool edit + sounforge 9.wav > mp3 10.סתם יצא לך סאמפל שהכנסת לטראק שעשית [אם בכלל] כי ככה לא עושים רמיקס... תהנה |
| Originally posted by Flotser יאללה חאלס כבר יש לך זכות להשמיע תקטע כמה שבא לך, אין לך זכות לעשות עליו כסף |
| Originally posted by ReAz הבנתי תודה עכשיו עוד שאלה איך אני יכול להוסיף אפקטים לאותו קטע ב- mp3? איך אני גם מוסיף אותו לפרוטי? |
חחח תודה

| Originally posted by arik כן רק שאז הצליל ישמע כל כך גרוע@@@#@$ הכי טוב תוריד מידי!! |
| Originally posted by Flotser אחי תאכלס אתה שואל שאלות מצחיקות... |
הוא יבין הכל....
נ''ב: הכל ברוח טובה
s0z