TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Party/Rave Info, Pictures & Reviews
-- Nick Warren@Klatka 11.02.2005
Pages (3): [1] 2 3 »
Nick Warren@Klatka 11.02.2005
Polska--->Warszawa--->Chlodna--->Klatka
start o 22:00
DJ:
Nick Warren (Wielka Brytania, Way Out West, Global Underground),
Mark Holmes (Wielka Brytania, Nascent)
Leon,
Easy
Koszt 25 (z ulotką i do 23:30), 35 pozostali

ale Warren to staroc, tak zreszta myslalem zreszta. To co robimy roll call ? kto idzie ? ja raczej napewno
Shiiiit, nie przegapcie tego. Warren was znisczy tak, ze na chwile nawet nie usiadziecie. On gra zajebiste kawalki klubowe. Cos w stylu sashy tylko moze troche mniej wyszukane i bardziej znane. Mimo wszystko ipreza warta pojscia i nawet 35 zlotych. Aha zapomnialem wspomniec ze jego mixowaniu praktycznie nie da sie nic zarzucic. Jak najbardziej polecam 
| quote: |
| Originally posted by maxstradamus Shiiiit, nie przegapcie tego. Warren was znisczy tak, ze na chwile nawet nie usiadziecie. On gra zajebiste kawalki klubowe. Cos w stylu sashy tylko moze troche mniej wyszukane i bardziej znane. Mimo wszystko ipreza warta pojscia i nawet 35 zlotych. Aha zapomnialem wspomniec ze jego mixowaniu praktycznie nie da sie nic zarzucic. Jak najbardziej polecam |
widze ze Klatka sie rozwija
jak bede kiedys w okolicy to wpadne 
| Originally posted by marcooz widze ze Klatka sie rozwija jak bede kiedys w okolicy to wpadne |
| Originally posted by Outsider true, do tej pory w Piekarni byly lepsze imprezy, lepsi dje. A tu widze ze klatka rozpoczela nowy rok z niezlym rozmachem. Oby tak dalej bo lubie ten klub. Marcooz -wpadaj koniecznie |
| Originally posted by Outsider true, do tej pory w Piekarni byly lepsze imprezy, lepsi dje. A tu widze ze klatka rozpoczela nowy rok z niezlym rozmachem. Oby tak dalej bo lubie ten klub. Marcooz -wpadaj koniecznie |
| Originally posted by StereoPrincess a czy w piekarni tez so jeszcze imprezy? |
| Originally posted by stren no sa, zawsze sa, tylko od czasu lawlera 3 miesiace temu nic ciekawego nie zanotowalem |
zdjecia, dawac jakies zdjecia!
| Originally posted by maxstradamus zdjecia, dawac jakies zdjecia! |
| Originally posted by Outsider lol, poczekaj chwilke stary, impreza sie jeszcze nie odbyla! |

| Originally posted by maxstradamus haha nie wiem czemu myslalem ze to 11 stycznia ![]() to dawac zdjecia z ozgur cana! |
www.cyfrogaleria.pl -tam sa zdjecia z Ozgura, trza sie tylko zarejestrowac na stronce i... milego ogladania. Aha, dziwna ta strona jest, nie wszystkie przyciski dzialaja. Jak wam sie uda zalogowac to kozystajcie z linkow po prawej stronie. Czirs
No ja pewnie tez pojde na Warrena. Jezeli ten malutki 3 cm kartonik uwazaja za ulotke to mam wjazd za 25
. Poszedlbym jutro na Subsky'a i Turkera ale nie mam piniendzy
. Ciekawe kiedy Perrego sprowadza do Klatki, bo mysle ze napewno bedzie, albo Delevari. Mogli by ich przyciagnac
| Originally posted by Oktan No ja pewnie tez pojde na Warrena. Jezeli ten malutki 3 cm kartonik uwazaja za ulotke to mam wjazd za 25 . Poszedlbym jutro na Subsky'a i Turkera ale nie mam piniendzy . Ciekawe kiedy Perrego sprowadza do Klatki, bo mysle ze napewno bedzie, albo Delevari. Mogli by ich przyciagnac |
Z kaltki. Ale nie wiem czy oni to uwazaja za ulotke bo to szescio centymetyrowy kawalek tekturki ze zdjeciem Warrena, z tylu logo kltki i to wszystko ;/. Idz do klatki jutro na Subsky'a pewnie jeszcze beda
| Originally posted by Oktan Z kaltki. Ale nie wiem czy oni to uwazaja za ulotke bo to szescio centymetyrowy kawalek tekturki ze zdjeciem Warrena |
tak wlasnie to wyglada
| Originally posted by Outsider no tak, to jest znizka tak wlasnie to wygladaniestety tez ominalem par`tay ale mialem RANDKE |
no jasne, ja wam opowiem, dam zdjecia a e=wy cos wymyslicie i bedziecie smiac a zdjecia bedziecie fotoczopowac
Cholera to widze, ze kase trzeba szykowac, bo Warrena warto posluchac!!!
Skoro JOOF ma nie byc, to chociaz Warren pozostaje, w sumie w dobrym miejscu gra, bo Warszawka mi znana i lubiana.
Kasa bedzie to sie pojawie pewnie. Pozdro!
| Originally posted by Hanki Cholera to widze, ze kase trzeba szykowac, bo Warrena warto posluchac!!! Skoro JOOF ma nie byc, to chociaz Warren pozostaje, w sumie w dobrym miejscu gra, bo Warszawka mi znana i lubiana. Kasa bedzie to sie pojawie pewnie. Pozdro! |
| Originally posted by stren To co wpadasz do wawy ? to male spodkanko PLTA's sie szykuje :P @outsider "fotoczopowa�" Lmao |
Bede bede, Cj Art pewnie tez bedzie. Coo ?? gdzie jestes zi� ??