TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סוף לתוכניתו של ארמין?!
Pages (2): [1] 2 »
סוף לתוכניתו של ארמין?!
http://www.tranceaddict.com/forum/s...915#post3829915
זה הכיוון שאיי די אנד טי כנראה הולכים אליו
אני מקווה מאוד שלמשיש טיפה זמן פנוי ויודע כמה מילים באנגלית שיקדיש כמה דקות להגיב להם במייל שלהם
[email protected]
יכול להיות אפילו שעכשיו כבר מאוחר
עוד כשהורידו תתוכניות של מארקו וי ופרי כנראה שכל זה היה צריך לקרות
into trance?
הם עובדים עלי?
כבר שעתיים אני מחכה כעמו מטומטם
איזה שכונה אלוהים כמו ישראל
שילכו אידי טן טי להזדיין
אני כבר עוד מעט צריך לקום
שמישהו יסביר לי מה נסגר עם התוכנית ולמה לאזעזל הם החליטו באמצע החיים באמצע היוםלהוריד אותה
לא יודע מה אתכם אבל אני שומע עכשיו
ASOT 001..........
Re: סוף לתוכניתו של ארמין?!
| quote: |
| Originally posted by Glenn-Holmes http://www.tranceaddict.com/forum/s...915#post3829915 זה הכיוון שאיי די אנד טי כנראה הולכים אליו אני מקווה מאוד שלמשיש טיפה זמן פנוי ויודע כמה מילים באנגלית שיקדיש כמה דקות להגיב להם במייל שלהם [email protected] יכול להיות אפילו שעכשיו כבר מאוחר עוד כשהורידו תתוכניות של מארקו וי ופרי כנראה שכל זה היה צריך לקרות |
ID&T
של היום זה ממש לא
ID&T
של פעם!
וזה כבר יכולת לראות על האירועים שלהם לאחרונה!
סנסיישן שנה שעברה יעני 2003 היה מעפן.
גם 2004 היה מחריד ביותר!
אינרסיטי 2003 נתנו לפאף דדי לשיר שם.
ENJOY
היה מלא בהופעות זמרים.
בקיצר אני לא רואה את עצמי נמצע באירוע שלהם.
למרות שמשנת 2000 שראיתי לראשונה את הסנסיישן הראשון שלהם אמרתי שלזה אני חייב להגיע.
אבל כבר ממש לא!
בדרך כלל בשנים עברו אחרי כל אירוע הייתי רודף אחרי סטים,תמונות ווידאויים.
וזה הופסק לגמרי!
אין יותר SHOCERS
בקיצר ID&T
אין להם מקום אצלי בלב יותר.
עצוב, אבל זה מה יש!

יאללה מתארגן וזז לאילת.

אמרו
asot
תיהיה חלק מהמתכונת החדשה..
במילים אחרות לארמין תיהיה איזה פינה קטנה משלו באיזה תוכנית אחרת..
חלש...
חברים יקרים !
השבוע התבשרנו כי תוכניתם של השליישיה הבריטית יורדת מסטרים אמפי3 ו-איטיאן לא יעבירו אותה יותר, רק מיניסטרי.
ניחה.
אבל ארמין ?!!?
אני משתדל להתעדכן כל דקה.
כרגע השמועות אומרות כמה דברים:
1. ארמין יתן סט מוקלט אחת לכמה שבועות בימי חמישי מאוחר בלילה באיי די אנ טי
2. ארמין כרגע בחופשה באוסטרליה והוא יחזור לקראת סוף החודש למתכונת רגילה !! באיי די אנ טי.
3. ארמין עובר לשידור גלובלי דרך האינטרנט בשפה האנגלית כנראה בתחנת רדיו אינטרנטית הולנדית שכבר פירסמה הודעה בנושא.
נמשיך לעדכן...
עד כמה שאני לא סובל את ASOT ואת כל ההשפעה שלה על הסצינה..
חבל לראות תוכנית מצליחה יורדת...
מה לעשות זה עוד אחד מהשינויים ש
id&t
עוברת זה התחיל מפתיחת הסאב לייבל
BE YOURSELF MUSIC
ועכשיו זה פוגע בשידורים של תוכניות די מוצלחות !!
חבל שמורידים ככה תוכנית בעלת רייטינג מטורף כמו שיש לארמין
קשה לי לראות את ארמין מתאושש מפגיעה כזאת
נכון המון תחנות רדיו אינטרנטיות יקפצו על ההזדמנות עכשיו
אבל זה לא אותו דבר כמו אי טי אנד טי
ועם ארמין יצטרך להקליט סט אחת לכמה זמן זאת אחת הפגיעות הקשות שהוא הולך לעבור
יהיה לו מאוד קשה עכשיו לשמור על הפופולריות שלו מעכשיו והלאה
כל מה שיש לו זה גיגים ותוכניות רדיו
תקחו לו את התוכניות לקחתם לו 50 אחוז !!!!!
| מה לעשות זה עוד אחד מהשינויים ש id&t עוברת זה התחיל מפתיחת הסאב לייבל BE YOURSELF MUSIC ועכשיו זה פוגע בשידורים של תוכניות די מוצלחות !! חבל שמורידים ככה תוכנית בעלת רייטינג מטורף כמו שיש לארמין קשה לי לראות את ארמין מתאושש מפגיעה כזאת נכון המון תחנות רדיו אינטרנטיות יקפצו על ההזדמנות עכשיו אבל זה לא אותו דבר כמו אי טי אנד טי ועם ארמין יצטרך להקליט סט אחת לכמה זמן זאת אחת הפגיעות הקשות שהוא הולך לעבור יהיה לו מאוד קשה עכשיו לשמור על הפופולריות שלו מעכשיו והלאה כל מה שיש לו זה גיגים ותוכניות רדיו תקחו לו את התוכניות לקחתם לו 50 אחוז !!!!! |
הגיע הזמן שארמין יקח פסק זמן מהתוכנית...
ואולי יום אחד יחזיר אותה
אבל כרגע אנחנו בעידן מסויים של הטראנס לא מספק הרבה מקוריות כמו פעם והוא הרבה יותר מגמתי וטכני...
ארמין צריך להפסיק ולחזור יותר מאוחר
| אבל כרגע אנחנו בעידן מסויים של הטראנס לא מספק הרבה מקוריות כמו פעם והוא הרבה יותר מגמתי וטכני... |
איזה טעות עם עשו
לקחו את אחת התוכניות הכי מואזנות שהיו להם ברדיו
למה בכלל?
ובאמת אתמול אחרי הסט של
kyau and albert
הם אמרו שיהיה סט של מארק נורמן ואז אסוט
לא יודע למה לא היה בסוף
אכזבה אין מה להגיד....
אני לא יודע לגבי הפגיעה שתהיה לו מזה
עדיין די גי כמו פר קורסטן שומר על רמת פופולריות גבוהה ללא תוכנית
מרקו וי שתוכניתו ירדה נותר באותו מקום בדי גיי מאג
ואולי דווקא הד שההורדה הזו תיצור ייצור צמא רב אצל אנשים כדוגמת אליאור שנמאס להם מאסוט אבל פתאום כשזה לא יהיה קיים אחרי תקופה מסוימת כשהם שוב יתקלו בזה אולי זה יהיה כמו מים לנווד במדבר...
או שאולי לא...
בכל מקרה לא אכפת לי למה זה יביא..
זה פשוט נור
2005 נפתחת רע מאוד
ואני יגיד לכם תאמת זו מכה ניצחת לאנשים כמוני שמנסים לשמור על העדכון שלהם אך ורק מתוכניות רדיו
| ואני יגיד לכם תאמת זו מכה ניצחת לאנשים כמוני שמנסים לשמור על העדכון שלהם אך ורק מתוכניות רדיו |
| Originally posted by markfeldman אז תסיק את המסקנות חחחח |
| אכן הסקתי אותם הקשבתי לתוכנית של אנדי סי לראשונה.... סורי ידידי אני עושה את זה בדרך החוקית והקשה...גם בלי בתוכנית מספר אחת (או שתיים ) שלי |
בינתיים יש את
TATW
רואים כמה טוב היה אם טייסטו היה מקבל תוכנית...
| Originally posted by Shahar בינתיים יש את TATW רואים כמה טוב היה אם טייסטו היה מקבל תוכנית... |
תעזבו שטויות
אין אף תוכנית שתתחרה בתוכנית הזאת לא ברייטנג לא בכלום!
כולה שבועיים ראיתם איזה בלאגן הלך כאן עם טראק השנה!
התוכנית פשוט הכי טובה
עם הקטעים שלא יצאו,השילוב של פרוג וטרנס
לא יודע זה כזה ארמין וכיף לשמוע אותו כל שבוע...
אני לא רואה סיבה שתוכנית שכל טרנס טדיקדט כמעט אוהב צריכה להתבטל
אידי אן טי ליכלכו ובגדול
| Originally posted by dan_yarok!! תעזבו שטויות אין אף תוכנית שתתחרה בתוכנית הזאת לא ברייטנג לא בכלום! כולה שבועיים ראיתם איזה בלאגן הלך כאן עם טראק השנה! התוכנית פשוט הכי טובה עם הקטעים שלא יצאו,השילוב של פרוג וטרנס לא יודע זה כזה ארמין וכיף לשמוע אותו כל שבוע... אני לא רואה סיבה שתוכנית שכל טרנס טדיקדט כמעט אוהב צריכה להתבטל אידי אן טי ליכלכו ובגדול |
| אני ממליץ על התוכנית של אנדי סי אני יתחיל לעקוב נכון לא קטעים חדשים כמו ארמין אבל קטעים טובים קבלו טראקליסט מתוכנית של שלשום 01. P.O.S - Gravity (Arksun's Voyage Mix) 02. Yamakasi - The Secret Garden 03. Yahel - Devotion (Armin Remix) 04. Apollonia - Andromeda Heights 05. Varian - Passion (Phynn Remix) 06. Gate 42 - Flow (John O'Callaghan Remix) 07. Marcos - Summer Solstice 08. Symmetry - Forget (Sonicvibe Remix) 09. Aces Delight - Mental Theme (Ultra Trance Mix) |
| Originally posted by markfeldman שו חדש ?!?!? למעט אולי "יאמאקאסי" (וגם זה בלחץ...) אין פה שום קטע חדש. |
| Originally posted by Glenn-Holmes 03. Yahel - Devotion (Armin Remix) |
| תעזבו שטויות אין אף תוכנית שתתחרה בתוכנית הזאת לא ברייטנג לא בכלום! כולה שבועיים ראיתם איזה בלאגן הלך כאן עם טראק השנה! התוכנית פשוט הכי טובה עם הקטעים שלא יצאו,השילוב של פרוג וטרנס לא יודע זה כזה ארמין וכיף לשמוע אותו כל שבוע... אני לא רואה סיבה שתוכנית שכל טרנס טדיקדט כמעט אוהב צריכה להתבטל אידי אן טי ליכלכו ובגדול |
עצוב עצוב שהתוכנית יורדת....ואין שום דבר שיוכל להשתוות אליה...
והכי עצוב מה שעובר על איידיאנטי
מה הפלא שכל העולם רק הולך ומתמסחר אם אפילו תחנת הרדיו הזאת,שכבר הרבה שנים היוותה את אבן הפינה של הטראנס,סוגרת את שעריה בפני האיכות והולכת על כמות
וכמו שאומרים ;
אם בארזים נפלה שלכת,מה יגידו אזובי הקיר