TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אללללהההה 4000 פוסטיםםםם!
אללללהההה 4000 פוסטיםםםם!
וואלההההה אחרי שנתיים וחצי פה
סגרתי 4000 פוסטיםםםםם
שזה תכלס בערך 7\1 מרועי!! כבוד!!!
כבוד אח שלי
תמשיך ככה
ותמשיך לחלום שאתה תדביק את רועי 
קבל צל"ש

מברוק...אני עוד מעט סוגר 3000...ועוד חודש גם סוגר שנתיים 
כן שחר, אבל אם לוקחים את כמות המילים לפוסט
ומחשבים את זה ככה שבכל פוסט אמור היה להיות משפט
יש לך פחות מאלף...
מזל טוב גבר

Re: אללללהההה 4000 פוסטיםםםם!
| quote: |
| Originally posted by Shahar וואלההההה אחרי שנתיים וחצי פה סגרתי 4000 פוסטיםםםםם שזה תכלס בערך 7\1 מרועי!! כבוד!!! |
לא שמתי לב,
ולפני 40 הודעות עברתי את ה3000!

| Originally posted by Flotser לא שמתי לב, ולפני 40 הודעות עברתי את ה3000! |
שיהיה במזל טוב
עבוס עיינק
כשאני חושב על זה אני עוד מעט מגיע ל-3000...
ממממ יופי לי
| Originally posted by Glenn-Holmes כשאני חושב על זה אני עוד מעט מגיע ל-3000... ממממ יופי לי |
| Originally posted by princess cc 3000 פוסטים וכל פוסט בצבע! ראסמי בין הפוסטים הכי חביבים עלי פה שחרררררררררררררר מזל טוב!!!!!!!!!!!!! |
| Originally posted by Glenn-Holmes הפוסט שאני כותב עכשיו צבוע בצבע אדום חזק עם קע לבנבן אשכנתוז כן מותק פוסים כאלה גורמים לעור הפנים שלי להסמיק.. |
Re: Re: אללללהההה 4000 פוסטיםםםם!
| Originally posted by Hell_Copter ואם מורידים את כמות השטויות והויכוחים הבאמת מטומטמים שהבאת ב 1000 פוסטים האחרונים שלך אז אתה כרגע עומד על 3056 |
Re: Re: Re: אללללהההה 4000 פוסטיםםםם!
| Originally posted by Shahar מה תמזיין אני מתווכח אם אני חושב אני צודק אם הייתי חושב אני טועה מראש לא הייתי מתווכח |
Re: Re: Re: Re: אללללהההה 4000 פוסטיםםםם!
| Originally posted by DJ Alex E. אבל אתה תמיד חושב שאתה צודק |
שחר מזל טוב ותפסיק לכתוב שטויות ותבוא יותר למסיבות
ושאני לא ישמע אותך מדבר על מזרחית כי זה בכלל לא קשור לפורום
וזה מופנה לכל שאר ששומעים מוזיקה דיכאונית שכזאת .
תודה מחלקת הפרעות בע"מ.
| Originally posted by Huge-A שחר מזל טוב ותפסיק לכתוב שטויות ותבוא יותר למסיבות ושאני לא ישמע אותך מדבר על מזרחית כי זה בכלל לא קשור לפורום וזה מופנה לכל שאר ששומעים מוזיקה דיכאונית שכזאת . תודה מחלקת הפרעות בע"מ. |
| Originally posted by Shahar חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדיררררררררר באמא אתה אחד הלא קשורים אני ואתה צריכים לעבור על התקנון לגבי דיכאון דחוווףףףף |
| Originally posted by Huge-A למען השם הטוב של הפורום !! אני לא נמצא פה אולי הרבה זמן שחר.. אבל באמת שפותחים פה מלא תרדים ספאם ולחינם... ושלא נדבר על מה כותבים כל פעם .. טוב גם לי יוצא אבל בטעם .. אבל בגדול אחי מה אני בא להגיד שזה פורום ששמו ידוע !!! Trance Addict ולא מזרחי או לא יודע מה אדיקט !!! אז לתשומת ליבך ימזרחי אדיקט... צריך לאפשז אותך במחלקת לא קשורים במוזיקה!!! |