TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שאלה
Pages (2): [1] 2 »
שאלה
הג'ינגלים ב 99 וב 102 כל פעם שדיג'יי עולה זה ג'ינגלים שמישו מקליט כל פעם או זה טקסט שמכניסים למחשב והוא הופך את זה לקול של מישו?
Re: שאלה
| quote: |
| Originally posted by Shahar הג'ינגלים ב 99 וב 102 כל פעם שדיג'יי עולה זה ג'ינגלים שמישו מקליט כל פעם או זה טקסט שמכניסים למחשב והוא הופך את זה לקול של מישו? |
אבל כל שבוע מנגנים דיג'יים אחרים
מה תרוצה להגיד לי יש איזה פראייר שכל פעם בא לאולפן מקליט 3 מילים והולך הבית?
איך מביאים לו משכורת לפי מילה??. לפי אות??
תכלס נראה לי זה
text to speech
| Originally posted by Shahar אבל כל שבוע מנגנים דיג'יים אחרים מה תרוצה להגיד לי יש איזה פראייר שכל פעם בא לאולפן מקליט 3 מילים והולך הבית? איך מביאים לו משכורת לפי מילה??. לפי אות?? תכלס נראה לי זה text to speech |
| Originally posted by Huge-A תגיד לי מה אתה מנהל חשבונות שלהם ???? אתה מס הכנסה סמוייי ימנייאק ??? מה אתה ?? מי אתה ??? שמישהו יסגור את התרד הזה אהה ... שחר נכון אמרתי לך יש לאנשים פה מזל שאני לא אדמין שלהם |
בטח שמקליטים את זה.. הטכנולוגיה של ימינו עדיין לא מגיעה לרמות של דיבור בכזאת איכות
ו-
text to speech
זה רחוקקקק מלהכניס את ה לג'ינגל..
כמו שאדיר אמר ל"רדת לזנות".. אל תסחף.
ולא משלמים... מה דיג'יי צריך שישלמו לו על ג'ינגל? הוא עושה את זה מרצון
(אם הבנתי נכון אתה מדבר על זה שנגיד אוקנפולד בא אומר
"hi this is paul oakenfold and u are listening to bla bla..")
טוב, במקרה הזה אני האדם לשאול אותו, עבדתי 4 שנים ברדיו דרום כעורך מוזיקלי ושדר בתוכנית מועדונים בכל ערב שישי וחבר'ה, "סקופ" כן, כל שבוע מגיע מישהו עם קול רדיופוני, סקסי או וואט אבר ומקליט את הג'ינגל לסט או לתוכנית
הידועה מכולן היא ללא ספק נעמה אם אני לא טועה בשמה, שהיא הייתה אחת מהבחורות עם הקול הכי סקסי והייתה מג'נגלת בתוכניות של הסט ב102 אף אם
"ועכשיו בשידור חי ממועדון האומן 17, דיג'י טייסטו"
אין דבר כזה שתחנת רדיו שמכבדת את עצמה תשתמש בתוכנות למנהין כדי להקליט ג'ינגלים, הקריינים הם אנשי מקצוע לכל דבר ומקבלים הרבה כסף עבור זה, אחד קיבל פרצוף יפה ואחד קול יפה, כל אחד ומה שאלוהים נתן לו
בדר"כ אותם הקריינים לא מסתפקים רק בלג'נגל, הם עושים עוד עבודות ברדיו מאחורי הקלעים
מקווה שהצלחתי להבהיר את הנושא
| Originally posted by Rising בטח שמקליטים את זה.. הטכנולוגיה של ימינו עדיין לא מגיעה לרמות של דיבור בכזאת איכות ו- text to speech זה רחוקקקק מלהכניס את ה לג'ינגל.. כמו שאדיר אמר ל"רדת לזנות".. אל תסחף. ולא משלמים... מה דיג'יי צריך שישלמו לו על ג'ינגל? הוא עושה את זה מרצון (אם הבנתי נכון אתה מדבר על זה שנגיד אוקנפולד בא אומר "hi this is paul oakenfold and u are listening to bla bla..") |
מאיפה אתה מביא ת'שאלות המטומטמות האלה עיניים?
אתה אשכרה יושב בבית וחושב על זה?
ילד מוזר אתה בחיי...
כבר עדיף שתסתובב במזדה עם יוסי עדן ברקע ותעשה דאווינים על נשים
| Originally posted by princess cc מאיפה אתה מביא ת'שאלות המטומטמות האלה עיניים? אתה אשכרה יושב בבית וחושב על זה? ילד מוזר אתה בחיי... כבר עדיף שתסתובב במזדה עם יוסי עדן ברקע ותעשה דאווינים על נשים |
| Originally posted by princess cc מאיפה אתה מביא ת'שאלות המטומטמות האלה עיניים? אתה אשכרה יושב בבית וחושב על זה? ילד מוזר אתה בחיי... כבר עדיף שתסתובב במזדה עם יוסי עדן ברקע ותעשה דאווינים על נשים |
| Originally posted by Huge-A אמרתי לו את זה סיסי אבל הוא לא הבין. כי הוא תמיד מחפשששששששש נאי נאי נאי.. מבינה עכשיו |
| Originally posted by princess cc אני פאקינג תוהה מי יותר שפוי מבין שניכם... לא נראה לי שיש כזה דבר נכון? |
את מי זה מעניין מי מקליט גינגלים ברדיו או בטלויזייה או בקוד מורס???
מי שמרוויח מזה כסף, שיהיה לו לבריאות,
למה להכנס לכיס של האנשים?
HUGE-A
במקום להתבכיין על זה ששחר מזיין את השכל הפכת את הטרד' הזה
לשכונה אחת גדולה עם ההודעות שלך.. הבנאדם רצה לדעת משהו, הוא יכל לנהל פה דיון נחמד מאד עם YO-I שהבין אותו.. ובזה זה נגמר..
אבל אתה חייב לדחוף את ההערות הגזעניות שלך.... אז מה עם שחר הומו
אז מה עם הוא מתלבש כמו ערס ומתנהג כמו ילד בן 3 עם גורמט....
אז מה עם האוטו שלו עובר יותר עברות מרוזנשטיין....
טוב צ'וק, הגיע הזמן להפסיק לזין את השכל
חבר'ה, נתראה מחר...
נ.ב. שחר אתה שרוט, מאיפה אתה מביא את זה? !
| Originally posted by Huge-A אני השפוי והוא לא !! זה בגלל עומס ג'חנונים שהוא אוכל כל פעם ובכלל סיסי יש לי שאלה? את דפקת לי את הפלאשר??? |
| Originally posted by Huge-A אמרתי לו את זה סיסי אבל הוא לא הבין. כי הוא תמיד מחפשששששששש נאי נאי נאי.. מבינה עכשיו |

| Originally posted by princess cc אני פאקינג תוהה מי יותר שפוי מבין שניכם... לא נראה לי שיש כזה דבר נכון? |

| Originally posted by Meltdown את מי זה מעניין מי מקליט גינגלים ברדיו או בטלויזייה או בקוד מורס??? מי שמרוויח מזה כסף, שיהיה לו לבריאות, למה להכנס לכיס של האנשים? |
| Originally posted by DjChook HUGE-A במקום להתבכיין על זה ששחר מזיין את השכל הפכת את הטרד' הזה לשכונה אחת גדולה עם ההודעות שלך.. הבנאדם רצה לדעת משהו, הוא יכל לנהל פה דיון נחמד מאד עם YO-I שהבין אותו.. ובזה זה נגמר.. אבל אתה חייב לדחוף את ההערות הגזעניות שלך.... אז מה עם שחר הומו אז מה עם הוא מתלבש כמו ערס ומתנהג כמו ילד בן 3 עם גורמט.... אז מה עם האוטו שלו עובר יותר עברות מרוזנשטיין.... טוב צ'וק, הגיע הזמן להפסיק לזין את השכל חבר'ה, נתראה מחר... נ.ב. שחר אתה שרוט, מאיפה אתה מביא את זה? ! |

| Originally posted by princess cc נ.ב איזה מזל שיש לנו את שחר שפותח ת'תרדים המטומטמים האלה ואז אנחנו יכולים להתפרע חופשי |

| Originally posted by Shahar זהו שבדיוק היום ממש פוסט אחד לפנייך חן קפץ לביקור החודשי שלו פה (פעם בחודש הוא קופץ לראות שעדיין הוא נשאר מוד) כמו שאת יכולה לראות הוא הגיב לשכונה שהולכת פה ![]() והטרדים שלי לא מטומטמים@!#)@!)#! |
| Originally posted by Hell_Copter הט'רדים שלך אחושרמוטה מטומטמים!! למה באמת אכפת לך מכל השטויות האלה!?!?! אני נראה לי יחזור להיות מוד... למה כאלה דברים לא מקובלים בכלל... חלאס כבר עם כל הגלישות שלכם לנושאים מטומטמים |
אותי למען האמת יותר מעניין מי הולך כל פעם לערוץ 1 לשדר את החסויות...
| Originally posted by KrazyDJs אותי למען האמת יותר מעניין מי הולך כל פעם לערוץ 1 לשדר את החסויות... |
מה אני אומר?? 0
שהרוב כאן הם קבוצת ילדים בכיינים ומתוסכלים שנהנים לרדת אחד על השני מתי שבא להם ואלו שיורדים עליהם עוד נהנים מזה
ואם אתה עדיין שואל, אז תראה מה כתבתי לך, קריינים נטו
ביי
| Originally posted by YO-I מה אני אומר?? 0 שהרוב כאן הם קבוצת ילדים בכיינים ומתוסכלים שנהנים לרדת אחד על השני מתי שבא להם ואלו שיורדים עליהם עוד נהנים מזה ואם אתה עדיין שואל, אז תראה מה כתבתי לך, קריינים נטו ביי |
| Originally posted by Shahar חחחחחחחחחח נראה לי זה אותו קריין כל מקרה תודה אחי |
| Originally posted by Huge-A שחר אתה לא מבין שאומרים לך משהו במפורש כמוני או כמו יוחאי !!! על זה יצאת חציל !!! |