TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סוף סוף!!
סוף סוף!!
סומטיק סנס סוף סוף שמו אותי באתר שלהם!!
http://www.somaticsense.com/
שלחו מבט!
דרך אגב סבבה תמונה של מסטול אני יודע חחחח בידיוק גם התעוררתי מהשינה אבל תאכלס על הזין שלי אני יחליף אותה שבוע הבא או משהו בינתיים סתכלו וגם תנו ככה שמיעה בקטנה שם בצד....זה הוויניל הראשון בסומטיק השני לדעתי מפרק לו תפנים אבל זאת התחלה....

כבודדדדד אחיייי!!!!!!
תמשיך לתת בראש!!!
ותביא כבר איזה פרומו לשמוע 
| quote: |
| Originally posted by Shahar כבודדדדד אחיייי!!!!!! תמשיך לתת בראש!!! ותביא כבר איזה פרומו לשמוע |
אז אתה
Hydroid
המדובר....
יפה יפה אחי...שתדע שיש לי כבוד ענק ליצירות שלך
תמשיך לתת בראש
שאלונת..איך מבין כל היוצרים / תקליטנים שרצים פה בפורום
אתה אף פעם לא נתת סט בתוכנית של אלי?
| Originally posted by Glenn-Holmes ת-ק-נ-ה |

| Originally posted by ronsh אז אתה Hydroid המדובר.... יפה יפה אחי...שתדע שיש לי כבוד ענק ליצירות שלך תמשיך לתת בראש שאלונת..איך מבין כל היוצרים / תקליטנים שרצים פה בפורום אתה אף פעם לא נתת סט בתוכנית של אלי? |
| Originally posted by Shahar שתוק ![]() כי אולי אין לו ציוד? זה לא חייב לבוא ביחד יוצר+דיג'יי |
| Originally posted by Shahar כי אולי אין לו ציוד? זה לא חייב לבוא ביחד יוצר+דיג'יי |
| Originally posted by UltraWave בידיוק....מה שכן יש לי עכשיו תוכנית באי טי אן בקרוב היא תעלה ויש כמה סטים שעשיתי אצל חבר על הפלטה אז יהיה בסדר |
איזה תמונה איתי שיחקתה אותה חחחחחח
ככה זה כשמצלמים אותך קם מתוך שינה,קיצור איתי אתה תותח כבר בפעם המיליון שאני אומר לך את זה אז שיהיה בהצלחה.
מעולה שמעתי את הטראקים!
אהבתי מאד את הבאס ליין המתקדם הזה!
מי יתן ותמשיך בדרך הישר
!!!
ואללה אח שלי
אהבתי נורא
שיהיה לך בהצלחה
תודה אנשים!!
בקרוב עוד דברים והפתעות

באמת כבוד גדול ..
היה לי הכבוד לראות אותך במסיבה של אילטה וכמובן שהיום לשמוע את הקטעים פרי יצירתך ..
מקווה שתצליח ותביא לנו כבוד למדינה !!
כל הכבוד גבר!!!
שיהיה לך הרבה בהצלחה ויאללה תשים אותנו על המפה
Good Luck and Have Fun!
תותח
סחטיין על הביוגרפיה
בהצלחה בהמשך אחי...
איתי אני בהלם
איפה הכובע !!!??!
כבוד אחי כבוד
קובי מה עם עוד רליסים שלך
כבר עברו שנים
אחי שמעתי עכשיו תקטעים באתר של סומטיק
אחי אתה תותח!!!!
טראקים ממש יפים!
בהצלחה
WOW
אהבתי את הסגנון שלך אחי !! תמשיך כך !!!
והבאס הזה פשוט קטלני !!!!
| Originally posted by Origin WOW אהבתי את הסגנון שלך אחי !! תמשיך כך !!! והבאס הזה פשוט קטלני !!!! |
מזל טוב איתי יא מטורף אחד!!!
ודוגרי לאן נעלם הכובע חחחחח
ואללה אחי בלי עין הרע הטראקים שלך פשוטטטטטט מדהימים
| Originally posted by yaman ואללה אחי בלי עין הרע הטראקים שלך פשוטטטטטט מדהימים |
אחרי הכל אני לא ישכח ששמעתי תקטעים הראשונים אצל מרקוס ואהבתי עוד לפני שידעתי שהוא ישראלי או מהפורום ....
חחח שיהיה בהצלחה איתי מי יתן ותקבל השראה מהתקפי שגעון של בליינים מחורפנים כמוני כמו שהיה באילטה
| Originally posted by Glenn-Holmes אחרי הכל אני לא ישכח ששמעתי תקטעים הראשונים אצל מרקוס ואהבתי עוד לפני שידעתי שהוא ישראלי או מהפורום .... חחח שיהיה בהצלחה איתי מי יתן ותקבל השראה מהתקפי שגעון של בליינים מחורפנים כמוני כמו שהיה באילטה |