TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הטרד הרשמי לזכר נעלמי הפורום
Pages (3): [1] 2 3 »
הטרד הרשמי לזכר נעלמי הפורום
יש לנו מלא אנשים ותיקים שהיו רושמים פה ונעלמו כאילו קיבלו סוויטה לכל החיים באיביזה (לא לא קשור לירון). מי שיודע משו על אחד מהם מתבקש להודיע לנו ומהר:
1. מורן - תכלס אנלא מצפה שמישו יגיב בכלל...פעם אחרונה שהוא כתב פה היה שהוא היה בחו"ל..מאז נעלמו עקבותיו
2. אריאל - פעם אחרונה סיפר לנו שהוא עובד בנגריה או משו לא זוכר כבר
3. sabi10
היחצנים של נקסט מחפשים אחריו בנרות מאז שהפסיק להפריע במסיבות שלהם
SmokeMachine גם נעלם אבל זה בגלל בעיות במחשב...אתם יכולים למצוא אותו בווקס.
אם אתם יודעים על עוד נעלמים שתפו אותנו!
(טרד דפוק וואלה זה מה שקורה אחרי שמעבירים תלילה בשיחות עם אדיר
תאשימו אותו
)
אותי מעניין מספר 3 
| quote: |
| Originally posted by Huge-A אותי מעניין מספר 3 |
שחר אתה באמת ילד בעייתי,הצליפו לך בתחת בילדות?
גורם לי לחשוב למה חזרתי לרשום פה
| Originally posted by m0sh שחר אתה באמת ילד בעייתי,הצליפו לך בתחת בילדות? גורם לי לחשוב למה חזרתי לרשום פה |
| Originally posted by m0sh שחר אתה באמת ילד בעייתי,הצליפו לך בתחת בילדות? גורם לי לחשוב למה חזרתי לרשום פה |
| Originally posted by Huge-A אחי השור למה להצליף יש עוד דרכים .. שחר לא אוהב סאדו הוא אוהב מזרחית תשבור לו את הדיסקים או הכי הרבה תהרוס לו את המחשב. |

חחחחח
אנשי הצבא גם הם חסרים 
דיי היה על זה כבר טרד..
ואם היה לי כח הייתי גם שם את הכתובת שלו פה ![]()
![]()
| Originally posted by Rising דיי היה על זה כבר טרד.. ואם היה לי כח הייתי גם שם את הכתובת שלו פה |
אה כן טוחנים בצבא...
חברה עוד כמה שעות ב"ה אני מוציא פטור ממדים!!!
כבר מנשק ונעלי צבא יש לי 
| Originally posted by m0sh אה כן טוחנים בצבא... חברה עוד כמה שעות ב"ה אני מוציא פטור ממדים!!! כבר מנשק ונעלי צבא יש לי |
| Originally posted by Sniper המקסימום שיתנו לך זה פתור מא' שזה בן זונה!!:] לי גם יש כזה:P |
| Originally posted by Hell_Copter מה אתה משחק לי אותה פטור מ-א'... אני ראיתי אותך הרי לפני כמה שבועות עם א' מלא כמו כלב טוב |
מה עם
Gil Shwarts
Q-pixel
yaman
Dj energey
אנשים שזכורים לי עד היום 
| Originally posted by Dj Black מה עם Gil Shwarts Q-pixel yaman Dj energey אנשים שזכורים לי עד היום |
וואלק שחר, בקצב הזה, אתה מגיע ל 100 הודעות עד אוגוסט, מאיפה אתה מביא את התרדים הללו, רק אלוהים יודע.
מה שהכי חשוב, זה שמי שיש לו זמן לכתוב, כותב כאן, ומי שלא כותב כאן, כנראה שיש לו סיבה טובה לא לכתוב כאן.
מוש יא תותח, חסר לך שלא רואים אותך עם האטמי אוזניים שלך בארמין, וכמובן
בלי נשק ומדים

Melt
לא היית פה פעם להבין מאיפה הטראד הזה בא
ושפיצר באמת חסר לי עם היציאות המפגרות שלו
קוסמיק, אולי אתה צודק, אבל איך אומרים, כל אחד זכאי לדעה משלו, וזה מה שיפה פה, שמגוון הדעות הוא גדול ורחב, גם אם הדעות הללו מנוגדות האחת לשנייה
| Originally posted by -CosmicFire- Melt לא היית פה פעם להבין מאיפה הטראד הזה בא ושפיצר באמת חסר לי עם היציאות המפגרות שלו |
לא אחי אין לי מושג
וMELT
סבבה אחי מסכים איתך
| Originally posted by Huge-A אותי מעניין מספר 3 |
מעניין אם כשאני לא אהיה תחשבו עליי...
תרשמו לי פוסטים כאלה יפים? התגעגנו וכ"ו?
שחר תפתח לי ת'רד שהנושא שלו יהיה: הנסיכה האבודה?
ממממממ מעניין...
ואללה מלא חסרים באמת
זה עם החתימה עם הביצים הגדולים של הדביבון
מאסטר ספלינטר
Edori
רונן
ועוד הרבה שממש לא רואים אותם
| Originally posted by sabi10 מה בדיוק הבעיה עם מספר 3 ואני לא נעלמתי לשום מקום. כמעט כל יום שאני מבקר בפורום. הרבה אני לא כותב אבל מבקר כמעט כל יום!!! ובקשר ליחצנים...כן, אני מקבל כל הזמן הודעות ומיילים מנקסט, אבל פשוט לא יודע... אני לא מרגיש את הצורך העז להגיע... אומנם פעם אחרונה שהייתי זה היה אצל יוהן חילן בזמיר בקיץ, אבל עד סוף 2005 אני מקווה לבוא מסיבה אחת לפחות רק מה...זה ממש מחמם לי את הלב שאתם דואגים ורוצים שאגיע למסיבות , תודה!!! |