TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- גזענות במועדונים.. או מה אנחנו חושבים על ערבים
Pages (2): [1] 2 »
שחר אל מה אתה מדבר
בחיים לא הייתי מביא לעצמי יותר מ 20
וגם לך לא
ובמיוחד לאור העובדה שנכנסתי וראיתי את הקהל של נקסט
ולהגיד לך את האמת הרגשתי קטן,
וזה לא קהל שאני נהנה להיות איתו במסיבה,
אבל באתי בשביל המוזיקה, ואתם הייתם שם אז סבבה.
ובכלל, רק אני הרגשתי כאילו איזה 10-20 אנשים באו לשם "לדפוק נוכחות" ובכלל לא התחברו למוזיקה אלא עמדו להם ?
לא מבין אנשים.
בכל מקרה, שחר אתה יודע טוב מאד שאם אילן לא היה מארגן משהו
(אין לי מושג באמת איך הוא עשה את זה)
משנינו היו מבקשים ת.ז. ושנינו היינו הולכים הביתה.
| quote: |
| Originally posted by DjChook שחר אל מה אתה מדבר בחיים לא הייתי מביא לעצמי יותר מ 20 וגם לך לא ובמיוחד לאור העובדה שנכנסתי וראיתי את הקהל של נקסט ולהגיד לך את האמת הרגשתי קטן, וזה לא קהל שאני נהנה להיות איתו במסיבה, אבל באתי בשביל המוזיקה, ואתם הייתם שם אז סבבה. ובכלל, רק אני הרגשתי כאילו איזה 10-20 אנשים באו לשם "לדפוק נוכחות" ובכלל לא התחברו למוזיקה אלא עמדו להם ? לא מבין אנשים. בכל מקרה, שחר אתה יודע טוב מאד שאם אילן לא היה מארגן משהו (אין לי מושג באמת איך הוא עשה את זה) משנינו היו מבקשים ת.ז. ושנינו היינו הולכים הביתה. |
| Originally posted by Shahar ובקשר לפלסטינאי ההוא או שהוא נראה צעיר או שלא רצו להכניס ערבי מה לעשות היום חושבים אלף פעם לפני שמכניסים!!! למה מי אתה רוצה שיספר לאמא שלך שנהרגת בפיגוע בגלל שהסלקטור הכניס ערבי?? תרוצה שזה יהיה על המצפון של הסלקטור!? אז קיבל תכסף והלך זה הכל. |
שחר תגיד לי מה נהיית ילדה בת 15 שאומרת שהיא בוגרת לגילה ?
תסתכל סביבך, היית במסיבות של נקסט ? אתה רואה את עצמך שייך ?
אתה שייך לאנשים שחזרו עם השיער הארוך אחרי הצבא, או לאנשים שכבר יש להם תווי פנים מבוגרים
אתה נראה ילד.
גם ילד בן 20 הוא עדין ילד
עכשיו בכל מקרה, עובדה ששניה לפני זה בא מישהו שנראה מבוגר, הביא לה ת.ז. עם שנתון 83 והיא אמרה לו ש 83 לא נכנס
ואם אילן לא היה שם והיינו עומדים לבד אתה יודע טוב מאד שהיו מבקשים מאיתנו ת.ז. אז צא מהסרט
קודם כל אני רוצה לציין שהבאתי תדוגמה של החברה שנכנסו רק בתור קונטרה לטלטול
אני שמח שאתם נכנסים ואתה יודע מה?
אם הבחור הערבי היה נכנס אני הייתי שמח
כל הערבים הם מחבלים?
מה קרה לבדיקות בכניסה?
אם לא מכניסים ערבים בכלל אז שלא ימששו לי תתחת בכניסה בסדר?!
יש מאבטחים שיכולים לבדוק וכמו שכבר ראינו בעבר אם מישהו רוצה לעשות פיגוע עם כל הלחץ בכניסה הוא בכלל לא צריך להכנס למועדון
בסופו של דבר הבחור הזה בא כדי להנות כמוני וכמוכם ויש סיכוי שלא הכניסו אותו בגלל מוצאו
אם לכם זה לא מפריע אז לי זה מפריע אפילו יותר שבמדינת ישראל יש גזענות שכזו
| Originally posted by Glenn-Holmes קודם כל אני רוצה לציין שהבאתי תדוגמה של החברה שנכנסו רק בתור קונטרה לטלטול אני שמח שאתם נכנסים ואתה יודע מה? אם הבחור הערבי היה נכנס אני הייתי שמח כל הערבים הם מחבלים? מה קרה לבדיקות בכניסה? אם לא מכניסים ערבים בכלל אז שלא ימששו לי תתחת בכניסה בסדר?! יש מאבטחים שיכולים לבדוק וכמו שכבר ראינו בעבר אם מישהו רוצה לעשות פיגוע עם כל הלחץ בכניסה הוא בכלל לא צריך להכנס למועדון בסופו של דבר הבחור הזה בא כדי להנות כמוני וכמוכם ויש סיכוי שלא הכניסו אותו בגלל מוצאו אם לכם זה לא מפריע אז לי זה מפריע אפילו יותר שבמדינת ישראל יש גזענות שכזו |
| Originally posted by m0sh תזכיר לי להביא לך כאפה שאני רואה אותך. |
| Originally posted by DjChook שחר תגיד לי מה נהיית ילדה בת 15 שאומרת שהיא בוגרת לגילה ? תסתכל סביבך, היית במסיבות של נקסט ? אתה רואה את עצמך שייך ? אתה שייך לאנשים שחזרו עם השיער הארוך אחרי הצבא, או לאנשים שכבר יש להם תווי פנים מבוגרים אתה נראה ילד. גם ילד בן 20 הוא עדין ילד עכשיו בכל מקרה, עובדה ששניה לפני זה בא מישהו שנראה מבוגר, הביא לה ת.ז. עם שנתון 83 והיא אמרה לו ש 83 לא נכנס ואם אילן לא היה שם והיינו עומדים לבד אתה יודע טוב מאד שהיו מבקשים מאיתנו ת.ז. אז צא מהסרט |
| Originally posted by Glenn-Holmes קודם כל אני רוצה לציין שהבאתי תדוגמה של החברה שנכנסו רק בתור קונטרה לטלטול אני שמח שאתם נכנסים ואתה יודע מה? אם הבחור הערבי היה נכנס אני הייתי שמח כל הערבים הם מחבלים? מה קרה לבדיקות בכניסה? אם לא מכניסים ערבים בכלל אז שלא ימששו לי תתחת בכניסה בסדר?! יש מאבטחים שיכולים לבדוק וכמו שכבר ראינו בעבר אם מישהו רוצה לעשות פיגוע עם כל הלחץ בכניסה הוא בכלל לא צריך להכנס למועדון בסופו של דבר הבחור הזה בא כדי להנות כמוני וכמוכם ויש סיכוי שלא הכניסו אותו בגלל מוצאו אם לכם זה לא מפריע אז לי זה מפריע אפילו יותר שבמדינת ישראל יש גזענות שכזו |
| Originally posted by Shahar תרגיע תדיבור נשמה מה קשור ילד או לא ילד אם אני נראה בן 20 זה מספיק היה שם קהל בן 40 אנלא נראה כמוהו אבל נראה מספיק בשביל להיכנס וזה שההוא משנת 83 לא נכנס לא אומר כלום אולי יש לו פנים צעירות?! מזה קשור בכלל כל אחד נראה אחרת אדיר בן 22 ויש לו פנים צעירות מה לעשות... טלטול בן 19 ונראה בן 21 גם הבעל של סיסי נראה צעיר והוא בן 30 בערך (משו כזה) כל אחד נראה אחרת אני אומר שאני נראה יותר ממה שאני וזהו לא קשור לבוגר זה מבוגר לא בוגר. |
| Originally posted by princess cc לא שכחת מישהי? |

אני מת לכתוב פה איזה פוסט קיצוני שיגרום לכל השמאלנים לחץ דם גבוה
אבל אני אתאפק
ובמקום זה אכתוב שטוב שיש עדיין סלקציה...אפילו שהיא מינימלית
ברור שטוב נו
מה תרוצה שהסלקטור יצטרך להגיד לאמא שלך שבגלל שהוא וויתר למישו אתה נרצחת בפיגוע?!
יגאל היום מדבר אבל נראה מה הוא יגיד כשיהיה פיגוע..
| Originally posted by Shahar ברור שטוב נו מה תרוצה שהסלקטור יצטרך להגיד לאמא שלך שבגלל שהוא וויתר למישו אתה נרצחת בפיגוע?! יגאל היום מדבר אבל נראה מה הוא יגיד כשיהיה פיגוע.. |
| Originally posted by Glenn-Holmes אז בוא לא נכניס ערבים גם לקניונים ובכלל נאסור עליהם ללכת ברחוב תגיד לי משהו זה באמת מתוך פחד מפיגוע או שאתה פשוט שונא ערבים באשר הם? |
| Originally posted by Glenn-Holmes דיי זה רק האנשים שאני מכיר להגיד לך תאמת? ההחזרת כסף זה היה נראה כמו שמועה שאף אחד לא סבל ממנה אהה כן חוץ מאותו בחור ומה אתה עובד עליו עם ההגבלה של מעל 24? שתנו יודעים שבנקסט זה כבר מזמן אפילו לא 23 |
| Originally posted by Rownin ואללה ששמועה זה לא למה גם אני וחבר שלי לא נכנסנו למרות כל הניסיונות והדברים שניסינו ואחרי איזה שעה של עצבים ותסכול קיבלנו תכסף שגם זה עבר בעוגמת נפש ויחס חרא של סלקטור שקיבל עבודה לפני יום ומרגיש בשמיים ובגלל זה גם שאלתי מראש אם יש מצב להיכנס למה תיארתי לעצמי שזה מה שיהיה |
מסכים עם טלטול נו
יגאל זה לא אישי אבל אתה חייב להבין!!
קהל ישראלי במצב של היום לא ירצה לראות ערבי מתערבב בתוכו
יכול להיות הבנאדם הכי נחמד שיש ובנאדם שרוצה שלום ורוצה שהכל יהיה טוב!
אתה בחיים לא תוכל לדעת אם הוא כזה או אם הוא בא במטרה אחרת!
לערבי יש יותר אינטרס לריב עם ישראלי מאשר לישראלי שאתה קורא לו ערס שבא למסיבה להנות ובמקרה רב עם מישו וישר אתה היית אומר שהוא רב איתו כי הוא בא מראש למסיבה בשביל לריב....תאמין לי שיותר סיכוי שאותו ערבי יריב מאשר הבנאדם ההוא שאתה חושב שבא למסיבה מראש בשביל לריב!
ושוב
היום אתה חכם לדבר ולהגיד שצריך להכניס את כולם
אחרי שחס וחלילה יהיה פיגוע אני רוצה לראות אם תהיה כזה חכם!
לסלקטורים אין אמצעים \ כח \ זמן \ זין להתחיל לבדוק אם כל ערבי שהם מכניסים הוא מסוכן או לא!
והם יודעים שישר התגובה של הקהל הישראלי תהיה נגד!
אז למה להכניס ולסכן 1000 איש?!
הערבים הביאו על עצמם את המצב הזה כמו שהישראלים הביאו על עצמם את השינאה באיה נאפה ובעוד מקומות.
תגיד תודה שהסלקטור שעומד בחוץ ומוגן (אם בפנים יהיה פיגוע) שומר עלייך ולא זורק זין ומכניס תערבי ונותן לגורל שלך לקבוע אם תחיה או לא.
| Originally posted by princess cc אילן הרסת אותי עם הפוסט באתר של ארמין הזכרת לי לרגע ת'שיר סטאן חחחחחח ומה היציאה עם החתימה שלך שם? איזה מעליב!!!!!!!!!! טוב עכשיו ברצינות: תגידו מה הפאקינג שטויות האלה? אתם לא מתביישים? היה איזה שלב שפשוט עצרתי כי לא יכלתי להמשיך לקרוא זה פשוט מזעזע שאתם חושבים ככה! אני חיייבת להסכים עם אילן, לא כל ערבי הוא מחבל וזה שלא הכניסו אותם למסיבה כי הם ערבים זו גזענות לשמה! (אני עוצרת שניה להעיר פה משהו: ח'ברה לידיעתכם הבדיקות שעורכים בכניסה למועדונים זה לא מטעמים בטחוניים כמו שזה מטעמים כלכליים ופליליים! הם מחפשים סמים/אלכוהול ונשק ואתם בטח מבינים ת'סיבות) זה פשוט גועל נפש שלא הכניסו אותם למסיבה! הם הגיעו מירושלים פור גוד סייק! יכלו לבדוק שאין עליהם נשק ולהכניס אותם כמו שהכניסו את כולם אני אישית הייתי מעדיפה שיקפידו יותר בסלקציה של הישראלים דווקא ערבים ממש לא מפחידים אותי כמו אנשים מסויימים בקהל של נקסט... כמו שאילן אמר אם ככה אז צריך למנוע מהם להכנס גם לקניונים/ אוטובוסים ובכלל למנוע מהם לבוא במגע עם ישראלים... או שאולי נזרוק אותם לים וזהו? עצוב לי לחשוב שהדור הצעיר חושב ככה... בדרך הזו בחיים לא יהיה שלום ודו קיום, ח'ברה Free your fucking minds! הם לא שונים מאיתנו ! הם בדיוק כמוני וכמוכם!!!!... |
| Originally posted by Shahar סיסי אני מת עליך אבל את כותבת שטויות רצח יותר ממני!! קודם כל כתבתי שהבדיקות זה בדיקות לחיפוש סכינים אגרופנים וכו!!! ולא לחיפוש חומר נפץ כי אין למועדון תאמצעים האלה!!! עכשיו קניון זה דבר אחד!! ומועדון זה דבר אחר!! מועדון שרואה בנאדם הולך מכות בחוץ לא יכניס אותו למסיבה! אבל שומר בקניון כן יכניס אותו לקניון מועדון שרואה בנאדם מקלל ועושה בלאגן לא יכניס אותו אבל השומר בקניון כן ככה שדיי להשוות את זה לקניון ולאוטובוס ותקראי תפוסטים שלי לפני שאת מגיבה ! השומר במועדון לא יכול לדעת שאין על הערבי ההוא חומר נפץ! עובדה שגם בפיגוע ההוא שהיה לא הצליחו לעלות על זה וזה עוד היה במתקן צבאי או משו ששם האבטחה יותר גבוהה מהטיאלוי ושנינו יודעים שאף אחד לא ירצה קהל ערבי כי מה לעשות במצב של היום זה מפחיד כן!! ואת מדברת על גזענות? מה גם לך יש בעיה עם מרוקאים\תמנים? תכלס לא ראיתי במסיבות בנקסט מישו שעושה בעיות אז מה קשור עכשיו הקהל הישראלי של נקסט תאמיני לי לערבי יש יותר אינטרס לריב מאשר לישראלי טוב שלא הכניסו אותו נקודה ונראה אותך אומרת שיגאל צודק אחרי שיהיה עוד פיגוע במועדון.. אה ושיגיד תודה שלא ראו אותו בדרך כמה מגבניקים |
| Originally posted by yaman צודק גם אם היו מכניסים אותו זה היה פוגע בקהל אדם שבא להונות לא יירצה לראות ערבי בן זונה שבן דוד שלו פוצץ אוטובוס זה פשוט יוריד את הערך של המקום אותו דבר גם בקניונים שימו לב יש כול כך הרבה ערבים שזה מגעילללללללללל |
| Originally posted by yaman צודק גם אם היו מכניסים אותו זה היה פוגע בקהל אדם שבא להונות לא יירצה לראות ערבי בן זונה שבן דוד שלו פוצץ אוטובוס זה פשוט יוריד את הערך של המקום אותו דבר גם בקניונים שימו לב יש כול כך הרבה ערבים שזה מגעילללללללללל |
קראתי את כל מה שנכתב כאן, ויש לי כמה דברים לומר על כל מה שנכתב:
א. הסלקציה בנקסט היא סלקציה רעה במיוחד בזמן האחרון.
ב. אני מעדיף שיכנסו ילדים בגילאים של שחר, צ'וק, מוש וכל היתר, מאשר הערסים שהם פחות או יותר בגילי, שמחפשים את הסטוץ המזדמן בשירותים, או את המכות, למרות שכמובן לא כולם כאלה.
ג. לגבי האי הכנסה של הערבי למסיבה, מה שיש לי לומר על כך, זה שזאת הייתה החלטה של המאבטחים ביחד עם אנשי נקסט, ואין לנו מה לעשות בנידון, בלי קשר להאם מדובר באי הכנסה על רקע גזעני או לא.
ודבר אחרון, סטיתם לגמרי, אבל לגמרי מהנושא המקורי של הת'רד, לא ברור לי איך מתגובות על המסיבה, בין אם תגובות טובות או שליליות, הת'רד הזה התגלגל לדיון על גזענות.
בכל הקשור לכך שיש אנשים שמפחדים מערבים בארץ, הדבר הזה הוא ידוע לכולם, ואני בהחלט מבין את הפחד של טלטול, לאור כך שיצא לי להכיר מספר אנשים, אשר נפצעו או נהרגו בפיגועים שונים אשר חלקם שירתו איתי באותו בסיס, מה גם שכבר יצא לי להיות מספיק קרוב למקומות פיגוע, או לעבור ממה מעט זמן ליד מקומות שהתרחשו בהם פיגועים.
לסיכום - לאור המצב הפוליטי בארץ + הבלגנים שיש במועודנים כגון הרצח של השומר במועדון הלונה, אין סיבה לאופטימיות בשני המישורים, כך שלפחות נהנה מהמוזיקה של די ג'ייז מחו"ל, כל עוד הם מגיעים לכאן לארץ, כי אלו האומנים הזרים הכמעט יחידים שמגיעים לארץ, אומני המוזיקה האלקטרונית לסוגייה השונים.
שמישהו יסגור פה את הטופיק הזה
כי זה כבר הופך לפוליטיקה
איזה פורום מוזר אלוהים 
אתה רומז למשהו ?
אני לא אסגור את זה כי מתנהל פה דיון רציני שלא יהיה קל להעביר אותו
אייל בוא נזכיר שהרצח בלונה לא בוצע ע"י מחבל מתאבד
ולגבי השאר
אף אחד לא רוצה שיהיו פיגועים
אני מאמין בדרך השלום
רבים ממכם לא מאמינים בדרך הזו
אז כוס אמו
צו 8 לכולם
זה משאתם רוצים לא?
מלחמה
לחסל כל ערבי שעובר מול הפרצוף שלכם
ללקק דם של ערבים מהאספלט אחרי שרוצצתם להם תגולגולת עם אבן
אני הולך עד הצד הקיצוני ביותר
כדי שתבינו שהדבר הנכון ביותר הוא להיות מתון
ולשאוף לשלום
ונחשו מה?
יכול להיות שיש הזדמנות כזאת כעת
אם תמשיכו להתבטא כמו שאתם מתבטאים עכשיו (חלקכם לפחות) אין טעם לשלום הזה
ואני מצפה שחוץ מאלה שייכנסו בי כרגיל גם האנשים המתונים והרציונליים פה יגיבו
(כן חן סיסי מוש ומיכאל ואולי עוד אנשים שעוד לא שמענו את דבריהם)
אהה ותגובות מטומטמות כמו של מר יאמאן אני מצפה שיימחקו ע"י המוד לאלתר