TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סנוקר
Pages (2): [1] 2 »
סנוקר
משהו רואה את זה ביורו ספורט אולי?
אי אפשר להתעלם מהמשחק המדהים הזה
Re: סנוקר
| quote: |
| Originally posted by yaman משהו רואה את זה ביורו ספורט אולי? אי אפשר להתעלם מהמשחק המדהים הזה |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יגאל דיי אתה הורג אותי עם התגובות שך
עזוב אם יאמאן כבר
הוא מנסה לתרום לפורום ואתה כל פעם מפחיד אותו
| Originally posted by Shahar חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יגאל דיי אתה הורג אותי עם התגובות שך עזוב אם יאמאן כבר הוא מנסה לתרום לפורום ואתה כל פעם מפחיד אותו |
יגאל החקלאי
סנוקר שאני רואה הכי הרבה זה באתר של yahoo
סתם ככה אני מכיר את הספורט הזה שמשדרים אבל למי יש זמן לראות ...
| Originally posted by Glenn-Holmes למה מפחיד? לא זו הכוונה.. פשוט התייחסתי למה שהוא כתב מנקודת מבט שלי אם הייתי רוצה להבריח אותו הייתי שם אחת מהתמונות שלי מאילטה 2 |

| Originally posted by Shahar אורך בשישי |
כן
בטעות
| Originally posted by Shahar חחחחחח כי יש לך תגובות אנטי יאמאן כאלה פעם הוא היה רושם פה כל הזמן ואז באת והתחלת להפחיד אותו תראה היום הוא בקושי רושם הוא מפחד ![]() חכו עוד 3 שנים תראו את הסנוקר שאני יפתח אני זין אם לא תבואו קבוע איזה מקום יפה זה הולך להיות!! אמרתי כבר שהדגש במקום הזה זה על איכות ולא על רווחים! זה לא יהיה מקום שכל אחד יכול להכנס ולא מקום שאנשים באים בשביל לריב! אנשים יבואו בגלל שהם אוהבים לשחק סנוקר או לשתות קצת או סתם באים להנות! וזה יהיה מקום יפה קצת רומנטי אפילו עם אווירה בת זונה...וגם דיג'יי אורך בשישי |
| Originally posted by Shahar חחחחחח כי יש לך תגובות אנטי יאמאן כאלה פעם הוא היה רושם פה כל הזמן ואז באת והתחלת להפחיד אותו תראה היום הוא בקושי רושם הוא מפחד ![]() |
?פה נכנס קטע של טיב החינוך שדיברנו איתך עליו היום אה
Originally posted by taltul ?פה נכנס קטע של טיב החינוך שדיברנו איתך עליו היום אה |
| Originally posted by Shahar חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דהג'וו חחחח!! אתה יודע אפשר לפתוח פוסט סקר בקשר למה שדיברנו נראה מה אנשים חושבים |
| Originally posted by Glenn-Holmes מה הקטע להשאיר אותנו במתח!? יאללה שתפו אותנו |
יאמאן
מי שיחק אתמול?
המשחק היה מוקדם מידי ....צבא
אורן הקקה לא רוצה לשחק איתי יותר סנוקר ב miniclip
אני צריך להפסיד לאנשים שאני לא מכיר עכשיו 
ממתי ב
MINICLIP
אפשר לשחק ברשת
תביא לינק
| Originally posted by m0sh יאמאן מי שיחק אתמול? המשחק היה מוקדם מידי ....צבא |
| Originally posted by Shahar ממתי ב MINICLIP אפשר לשחק ברשת תביא לינק |
שוב הם שיחקו ... מי ניצח?
שאלת רטורית
| Originally posted by DJ Alex E. מה זה המשחק הזה??? ואם אתם רוצים משחק סנוקר טוב באינרטנט כנסו ל http://www.gamedesire.com/index.html?gg=27 |

| Originally posted by taltul RESPECT!!! אני מציע פה לכולנו להיפגש שם ולשקח... משהו סווף... כיף אחושרמוטה!!!! בסופש ככה... ![]() נ''ב: הספקתי ללמוד סוף סוף איך משחקים... והספקתי להפסיד לאלכס 49:41 מממש מעניין!!! |
| Originally posted by Shahar ממתי ב MINICLIP אפשר לשחק ברשת תביא לינק |
| Originally posted by Glenn-Holmes רבאק אתה לומד באוניברסיטה מספיק להתעדכן במוזיקה חדשה יוצא קבוע לווקס ועוד יש לך זמן לשחק במחשב!?! מה הסוד שלך בן אדם?!! |
| Originally posted by taltul אממממ... ?אני כמעט לא יושן אחי... זה מסביר לך משהו |