TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מאיה תשיר לנו סולו ?
מאיה תשיר לנו סולו ?
אז ככה נכנסתי לאחד האתרים לפינה של ה
lyrics
פתאום אני רואה שהעלו כמה מילים לשירים של עופרה עם מאיה...
אני מסתכל למטה ואני מצטט:
Taken from Maya's album "First Time" (08/03/2005 – Release date).
אז מאיה הולכת על אלבום סולו? עם עזרה מהידיד המפליץ קוטג' שלה...
נשמע מעניין לחלוטין....
Re: מאיה תשיר לנו סולו ?
| quote: |
| Originally posted by ronsh אז ככה נכנסתי לאחד האתרים לפינה של ה lyrics פתאום אני רואה שהעלו כמה מילים לשירים של עופרה עם מאיה... אני מסתכל למטה ואני מצטט: Taken from Maya's album "First Time" (08/03/2005 – Release date). אז מאיה הולכת על אלבום סולו? עם עזרה מהידיד המפליץ קוטג' שלה... נשמע מעניין לחלוטין.... |
Re: מאיה תשיר לנו סולו ?
| Originally posted by ronsh עם עזרה מהידיד המפליץ קוטג' שלה... |
Re: Re: מאיה תשיר לנו סולו ?
| Originally posted by Glenn-Holmes זה מעניין אותי בדיוק כמו שיעור עליית השימוש במוצרי חשמל בקרב אנשי מעמד ביניים ביפן במהלך 2004 ואני יגיד לכם משהו? לא מעניין אותי בכלל כמה הם משתמשים שם במוצרי חשמל |
קודם כל זה חבל שזה לא מעניין אותך אילן!!
דבר שני...
מורן אטיאס מנחה את הקדם אירוויזיון!!! והיא פצצה לא מהעולם הזה!!
ובקשר למאיה... וואלה... בסוף אתה תראה שזה אליאס של עופר נסים 
Re: Re: מאיה תשיר לנו סולו ?
| Originally posted by Glenn-Holmes מממממממ נשמע משעמם למדי.... זה מעניין אותי בדיוק כמו שיעור עליית השימוש במוצרי חשמל בקרב אנשי מעמד ביניים ביפן במהלך 2004 ואני יגיד לכם משהו? לא מעניין אותי בכלל כמה הם משתמשים שם במוצרי חשמל |
אני לא ממש מבין אותכם...
מה אכפת לי אם קוראים לדיסק מאיה או עופר ניסים
בסופו של דבר זה הדברים שהכי כיף לרקוד במועדונים....
Alone
Rain
קורעים רחבות....
אז אם ישתחררו עוד כמה להיטים כאלה זה יכול להיות חביב ביותר

| Originally posted by ronsh אני לא ממש מבין אותכם... מה אכפת לי אם קוראים לדיסק מאיה או עופר ניסים בסופו של דבר זה הדברים שהכי כיף לרקוד במועדונים.... Alone Rain קורעים רחבות.... אז אם ישתחררו עוד כמה להיטים כאלה זה יכול להיות חביב ביותר |
לא נראה לי ש"להיטים" כאלה מעניינים מישו בפורום של מוזיקה אלקטרונית
| Originally posted by Shahar לא נראה לי ש"להיטים" כאלה מעניינים מישו בפורום של מוזיקה אלקטרונית |
| Originally posted by ronsh דברים שמקפיצים אותך במועדונים |
קודם כל...
אילן זה לא יפה העקיצות האלה מתחת לחגורה
ודבר שני אף אחד לא מדבר פה על רמיקסים לבריטני וכאלה...
אם יש מסיבה של ניו יורק האוס ... אז אני נהנה...זה גם סוג של מוזיקה
אז מה אכפת לי אם היוצר זה פטר ראופר או ג'וניור ואסקז טוני מורן או עופר ניסים?
הייתם פעם במסיבה של גייז?...ראיתם את האווירה
זה מוזיקה מקפיצה...יש איכות לשמוע בבית ויש דברים שכיף לרקוד במועדון
| Originally posted by ronsh קודם כל על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח.... דבר שני...יש הבדל בין מוזיקה איכותית לבין דברים שמקפיצים אותך במועדונים |
| Originally posted by Shahar זה לא קשור לטעם וריח זה לא מוזיקה אלקטרונית אז זה לא יעניין אף אחד שבאמת אוהב מוזיקה אלקטרונית... כמו שמוזיקה שחורה לא תעניין פה אף אחד |
| ואחרי זה אנשים בוכים למה נקסט זה רק +22 |
| Originally posted by ronsh זה קשור למועדונים? זה קשור למוזיקה?... אז זה המקום בדיוק לדבר על זה... כמו שאנשים אוהבים צ'ילאוט על אותו משקל |
| Originally posted by Shahar הפורום שלנו זה פורום בנושא מוזיקה אלקטרונית לא בנושא מועדונים..אם כבר מועדונים אז מועדונים שמנגנים מוזיקה אלקטרונית האלבום שהמלצת זה לא אלבום אלקטרוני בתכלס זה מסחרה אם אתה אוהב זה זכותך אבל אין סיבה לפתוח על זה טרד זה לא כמו לפתוח טרד על דיסק של יוצר אלקטרוני. |
| Originally posted by Hell_Copter זה כבר דיבור ממש לא לעניין!! אם הבנאדם רוצה לשאול על זה שאלה או אנערף מה זכותו המלאה לפתוח על זה ט'רד ואתה האחרון שיכול להגיד לו משהו על זה... למה אם אתה הולך בגישה כזאת אז כל ה 23944 ט'רדים שלך על ה"צבא" שלך גם לא קשורים לפה וצריך לסקול אותך באבנים או משהו |
קודם כל נפתח בזה שעופר ניסים, חרא של דיג'יי
שנית, הקטעים שלו מעולם לא הלהיבו אותי ובטח שלא הניו יורק האוס, לא כוס התה שלי אבל מי שאוהב את זה, שיבושם לו
לגבי מאיה, יש לה קול ממוצע לטעמי, שמעתי ווקאליסטיות טובות יותר אבל בבקשה, רק בגלל הסקרנות, מישהו מוכן לתת כאן תמונה של המאיה הזאת?? מי זאת בכלל
חחחחחחח לא צריך תמונה של כל הפרצוף מספיק רק מהצוואר למעטה
אךךךךךך איזה שווה
נו מה זה פורום פורנו
למי כפת אם היא שווה
עדיין היא לא שווה טרד
יוצרים כאלה דווקא צריך לקטול בשביל שיבינו שהגיע הזמן שלהם לפרוש והתחום ולעבור לתחום אחר לא משנה איזה תחום העיקר לא מוזיקה
אני יושב פה וקורא את כל התגובות שלכם
קודם כל, סתם בזבזתי זמן בשביל לקרוא את כל הדברים הדפוקים שכתבתם פה
שכל אחד יכתוב פה מה שבא לו
לכל אחד יש טעם אחר במוזיקה, אז אני לא מבין למה אתם מתנפלים פה על אנשים
מי שלא אוהב את המוזיקה הזאת אז שיזדיין ולא יגיב בכלל
יש פה כמה אנשים שהתגובות שלהם הצחיקו אותי, ממש ילדים קטנים
אז שיהיה יום טוב
| Originally posted by ronsh אני לא ממש מבין אותכם... מה אכפת לי אם קוראים לדיסק מאיה או עופר ניסים בסופו של דבר זה הדברים שהכי כיף לרקוד במועדונים.... Alone Rain קורעים רחבות.... אז אם ישתחררו עוד כמה להיטים כאלה זה יכול להיות חביב ביותר |