TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אנשים שצריך לפוצץ
Pages (4): [1] 2 3 4 »
אנשים שצריך לפוצץ
טוב... הטרד הזה הוא ממש אותו רעיון של הטרד שלי ז"ל
רגעים חרא\רגעים סבבה
אני יתחיל.......
אנשים שצריך לפוצץ
א. אלא שלא מגעים לפגישה איתך
ב. חברים מניאקים שילכו לרקוד מחדר של המוזיקה שהחורה ממש בדיוק שארמין עלה
ג. אלא המניאקים שיש להם סיגריה אחרונה
ד. אנשים שאתה מבקש מהם שחכתה ואתה לא מקבל בסוף
ה. ערבים
ו. המניאקים שמשתינים מחוץ לאסלה
ז. מורים שנותנים ציון מגן חרא
ח. את אילן..................סתם אח שלי
אלא שצוחקים עלייך מתי שאתה מפסיד להם
י. אנשים שצוחקים עליך בלחש
יא. מי שהמציא את הפורגסיב
יב. את אנשי נקסט
ואי ואי יש מלא אבל אני לא זוכר
תרשמו גם
האא כן
ואשכנזים שמראים שהם אשכנזים
| quote: |
| Originally posted by guetag http://www.tranceaddict.com/forums/...threadid=250979 |
אני לא מבין מה איכפת לכם אם אני ייפתח טרד כזה.....
דוגרי זה מעצבן
אלכס רוצה להגיב תגיב לא רוצה אל תגיב
חלאס עם השטויות האלה כבר
המטרה של הטרד הזה הוא כמו רגעים חרא רגעים סבבה
זה סתם לשעשוע
אחרי זה אומרים ואי איזה פורום משעממם
יכלת לעשות BUMP לטרד הקודם
או לשים את בחוקים .. של אילן
| Originally posted by DJ Alex E. 4.פרנקים\מזרחיים שמראים שהם כאלה ובטוחים שזה עדיף מאשר להיות אשכנזי (אבל הם טועים) |
| Originally posted by Viber recial thoughts are inner thoughts fuckin retard |
א. אנשים שמשאירים לך רק מלבן אחד בנייר טואלט
ב. אנשים שמשתינים על הקרש (כן חברים אני משתין בישיבה)
ג. אנשים שמשתינים בכל מני מקומות שלא אמורים להשתין עליהם כמו מכוניות
ד. אנשים שמשתינים על ידיות של מכוניות!!!
ה. אנשים שמחרבנים על הקרש
ו. בנות שחושבות שהן כוסיות כי הן עשו לייזר
ז. בעצם, למה לפוצץ בחורות חלקות
ח. אנשים שמשאירים את הדלת פתוחה
ט. הסעיף הנ"ל אינו תקף באוטובוסים
י. הסעיף הנ"ל-נ"ל תקף באוטובוסים, אם הנוסע ערבי.
| Originally posted by DjChook למה כל אשכנזי שמדבר על מזרחי הוא גזען אבל שמזרחי מדבר על אשכנזי הוא "מביע דעה" |
1.Cyrus King
2.אנשים שעושים לי רעש באוזן שאני עייף
3.המורה שלי לספורט המניאק-נאצי חרייאט הזה,איזה יום אחרי שאני אגמור את התיכון הוא ייפול לי לידיים אני מבטל אותו
4.הצוות של סטים
חבר'ה. תעשו טובה בלי מזרחיים אשכנזיים כי זה ממש לא עקרוני..
אני פשוט שונא ערסים.. אנשים פוזאיסטים (בלי קשר לעדה יש גם המון ערסים אשכנזיים) שבאים לשחק אותה ולפזר עליך כאילו הם משהו מיוחד... אנשים כאלה באמת צריך להרוג.. כל הערסים האלה במסיבות שמשחקים לך אותה... אנשים כאלה אני לא סובל...
את הרכזת שכבה שלי, צריך להרוג ת'נימפומנית הזאת..
| Originally posted by DJ Alex E. +1 מעניין כמה תרדים כאלה כמו שלי וכמה טרדים כמו התרד הנוכחי ידרשו בשביל שאנשים יבינו שצדקתי ומעניין מה יהיה לשחר להגיד על זה ואם כבר באותו עניין של התרד הזה אני אוסיף משהו אנשים שצריך לפוצץ: 1.אנשים שפותחים תרדים כמו התרד הזה 2.אנשים שתומכים באנשים שפותחים תרדים כמו התרד הזה 3.אנשים שחושבים שצריך לפוצץ את אלה שהמציאו את הפרוגרסיב ולא קולטים שזה הסגנון הכי טהור ויפה שנעשה עד היום, והם טיפשים דיים בשביל להראות את האווילות שלהם ולכתוב דברים נגד הפרוגרסיב 4.פרנקים\מזרחיים שמראים שהם כאלה ובטוחים שזה עדיף מאשר להיות אשכנזי (אבל הם טועים) תהיה בריא יאמאן |
| Originally posted by YuVaL חבר'ה. תעשו טובה בלי מזרחיים אשכנזיים כי זה ממש לא עקרוני.. אני פשוט שונא ערסים.. אנשים פוזאיסטים (בלי קשר לעדה יש גם המון ערסים אשכנזיים) שבאים לשחק אותה ולפזר עליך כאילו הם משהו מיוחד... אנשים כאלה באמת צריך להרוג.. כל הערסים האלה במסיבות שמשחקים לך אותה... אנשים כאלה אני לא סובל... את הרכזת שכבה שלי, צריך להרוג ת'נימפומנית הזאת.. |
שחר מה אתה מזיין בשכל תגיד לי
אני אמרתי ערסים..... אני מדבר גם על מזרחיים וגם על אשכנזיים
כי תאמין לי יש מספיק כאלה
אז אל תעשה הכללות ואל תכניס לי מילים לפה שאני לא אמרתי.....
| Originally posted by YuVaL שחר מה אתה מזיין בשכל תגיד לי אני אמרתי ערסים..... אני מדבר גם על מזרחיים וגם על אשכנזיים כי תאמין לי יש מספיק כאלה אז אל תעשה הכללות ואל תכניס לי מילים לפה שאני לא אמרתי..... |
| Originally posted by DJ Alex E. +1 מעניין כמה תרדים כאלה כמו שלי וכמה טרדים כמו התרד הנוכחי ידרשו בשביל שאנשים יבינו שצדקתי ומעניין מה יהיה לשחר להגיד על זה ואם כבר באותו עניין של התרד הזה אני אוסיף משהו אנשים שצריך לפוצץ: 1.אנשים שפותחים תרדים כמו התרד הזה 2.אנשים שתומכים באנשים שפותחים תרדים כמו התרד הזה 3.אנשים שחושבים שצריך לפוצץ את אלה שהמציאו את הפרוגרסיב ולא קולטים שזה הסגנון הכי טהור ויפה שנעשה עד היום, והם טיפשים דיים בשביל להראות את האווילות שלהם ולכתוב דברים נגד הפרוגרסיב 4.פרנקים\מזרחיים שמראים שהם כאלה ובטוחים שזה עדיף מאשר להיות אשכנזי (אבל הם טועים) תהיה בריא יאמאן |
אני לא יודע מה איתכם
אבל אני ממש הייתי רוצה לפוצץ אנשים שמתקשרים אליך לפלא דקה לפני שאתה נרדם
| Originally posted by DjChook למה כל אשכנזי שמדבר על מזרחי הוא גזען אבל שמזרחי מדבר על אשכנזי הוא "מביע דעה" |
זה רק מראה לכם כמה העם היהודי שלנו מחולק לשניים...
אשכנזים ומזרחיים... ואיפשהו רוסים ואתיופים באמצע
זה ממש ככה...
אני מדבר עכשיו עם שחר באיי סיי ואני נדהם מהדברים שהוא אומר לי...
אני שונא שחורים!
לא יעזור
אתם יכולים לפרש את זה איך שבא לכם
אצלי זה כל הערסים למינהם
אבל אני סובל מספיק מירידות ואיומים
ואני אשכנזי בנשמה ולא יעזור
די כבר עם רגשי הנחיתות
| Originally posted by m0sh אני שונא שחורים! לא יעזור אתם יכולים לפרש את זה איך שבא לכם אבל אני סובל מספיק מירידות ואיומים ואני אשכנזי בנשמה ולא יעזור די כבר עם רגשי הנחיתות |
אתה יודע שאני סתם מגזים
כל הת'רד הזה בדיחה
אני לא חושב שמזרחי זה שחור
שחור בשבילי זה בן אדם נחות
ערס מטומטם
יש דברים שזה רק פה עם החברים שלי ומבחוץ זה קצת שונה.
אגב אני צהוב
ככה קוראים לזה.
| Originally posted by m0sh אני שונא שחורים! לא יעזור אתם יכולים לפרש את זה איך שבא לכם אצלי זה כל הערסים למינהם אבל אני סובל מספיק מירידות ואיומים ואני אשכנזי בנשמה ולא יעזור די כבר עם רגשי הנחיתות |
טוב סורי אל תקחו אותי רציני
1. ילדים שמבקשים ממך סיגריה ויש להם קופסה בכיס
2. ערסים במועדונים
3. המורה שלי לספורט הבן זונה הזה
4. אנשים שאומרים שצריך לפוצץ את אלה שהמציאו פרוגרסיב 
5. חברים שמדברים מאחורי הגב ואין להם ביצים להגיד לך משהו בפנים
6. אנשים גזענים
7. dj sammy
ושאר הסקוטרים למיניהם
| Originally posted by sh33p 1. ילדים שמבקשים ממך סיגריה ויש להם קופסה בכיס 2. ערסים במועדונים 3. המורה שלי לספורט הבן זונה הזה 4. אנשים שאומרים שצריך לפוצץ את אלה שהמציאו פרוגרסיב ![]() 5. חברים שמדברים מאחורי הגב ואין להם ביצים להגיד לך משהו בפנים 6. אנשים גזענים 7. dj sammy ושאר הסקוטרים למיניהם |