TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- למכירה חד פעמית IIO - RAPTURE (AVB mix)
Pages (2): [1] 2 »
למכירה חד פעמית IIO - RAPTURE (AVB mix)
השגתי כמה עותקים של התקליט
IIO - RAPTURE (ARMIN VAN BUUREN MIX)
כידוע יש רק 500 בעולם
כמה הייתם נותנים על עותק אחד?
אניייייי רוצה!!!!!!!!!!!!
כמה עותקים יש לך??......
50 שקל מספיק?...
גם אני 50
mail me
[email protected]
!!
כנ"ל

| quote: |
| Originally posted by luckystrike כנ"ל |
טוב
הבנתי שרווח לא יצא לי מזה אז ככה :
מי שרוצה עותר של הויניל שיכתוב עד שעה 12 את ההודעה :
FUCK ME IN THE ASS :-)
סתם סתם
שיכתוב שהוא רוצה עותק
המחיר הוא
70 שקל
מצטער שזה כזה יקר אבל אני קונה אותם ביותר מ 50
יש לי 5 עותקים למכור אז תמהרר
אחד כבר שמור ל
DJ-ENERGY
הכל יכול
אחי
27792937

אני רוצה עותק!!!!!
[email protected]
37939840
לא תודה 70 שקל בשביל דיסק עם שיר אחד שיש לי אותו כבר לא תודה....
| Originally posted by MoSH_MaN לא תודה 70 שקל בשביל דיסק עם שיר אחד שיש לי אותו כבר לא תודה.... |
צור קשר
אייסיקיו: 138440745
אי מייל
[email protected]
| Originally posted by MoSH_MaN לא תודה 70 שקל בשביל דיסק עם שיר אחד שיש לי אותו כבר לא תודה.... |
| Originally posted by Vman אין לך שום מושג במוסיקה הא? חוץ מטראנס פסיכדלי שזו מוסיקה שמתה מזמן אתה לא מבין. לא שאני אומר שהמוסיקה הזאת לא טובה או טובה פחות מסוגים אחרים הבעייה שאתם , מי שאוהב טראנס פסיכדלי , רצחתם את המוסיקה הזאת במו ידיכם. צרבתם אותה ולא קניתם דיסקים , לא תמכתם באומנים ולכן אין בארץ כמעט מוסיקה כזו יותר. וזה מה שתיד להיות בארץ בתחום הפרוגרסיב וההאוס אם נמשיך לצרוב... חבל אולי במקום להתלהב שאתה מוציא רליס פה ורליס שם תוציא את האנרגיה על ללמוד קצת בנושא מוסיקה אלקטרונית ותפתח את העייניים על מה שקורה בסצנה העולמית. עכשיו על התקליט: יש רק 500 עותקים בעולם במהדורה מיוחדת של תקליט עם צד אחד הצד השני ריק אני אומר לכם שזה הדבר הכי חם שיש בעולם המוסיקה ומי שישיג עותק יהיה חלק בהיסטוריה. |
זה שאני לא רותה לקנות ב70 שקל דיסק עם שיר אחד
לא הופך אותי לאידיוט שלא מבין במוזיקה?
באיזו זכות אתה אומר את זה לי?
מה הקשר?!???
תתחיל להרגיע כי זה שמישהו לא רוצה לשלם כל כך הרבה כסף בשביל להיחות בהסיטוריה(חחח אלק)לא הופך אותו ל לא מבין במוזיקה
ואני לא כל כך מת על פסיכדלי שתדע לך ואני לא צרבתי אותה דווקא אז קניתי את כל הדיסקים של ברקן,קרחנה,הולימן(שלא ממזן שמעתי, איזה אדיר זה)מורנינג אין ספייס וכ"ו
repect!
| Originally posted by MoSH_MaN זה שאני לא רותה לקנות ב70 שקל דיסק עם שיר אחד לא הופך אותי לאידיוט שלא מבין במוזיקה? באיזו זכות אתה אומר את זה לי? מה הקשר?!??? תתחיל להרגיע כי זה שמישהו לא רוצה לשלם כל כך הרבה כסף בשביל להיחות בהסיטוריה(חחח אלק)לא הופך אותו ל לא מבין במוזיקה ואני לא כל כך מת על פסיכדלי שתדע לך ואני לא צרבתי אותה דווקא אז קניתי את כל הדיסקים של ברקן,קרחנה,הולימן(שלא ממזן שמעתי, איזה אדיר זה)מורנינג אין ספייס וכ"ו repect! |
energy
הממממ...זה משנה עם זה תקליט או דיסק
(ואל תתחילו לרדת עלי פה)

| Originally posted by DJ-Energy זה וווווווויייינללללל תקליט!!!! ת-ק-ל-י-ט |
| Originally posted by MoSH_MaN זה שאני לא רותה לקנות ב70 שקל דיסק עם שיר אחד לא הופך אותי לאידיוט שלא מבין במוזיקה? באיזו זכות אתה אומר את זה לי? מה הקשר?!??? תתחיל להרגיע כי זה שמישהו לא רוצה לשלם כל כך הרבה כסף בשביל להיחות בהסיטוריה(חחח אלק)לא הופך אותו ל לא מבין במוזיקה ואני לא כל כך מת על פסיכדלי שתדע לך ואני לא צרבתי אותה דווקא אז קניתי את כל הדיסקים של ברקן,קרחנה,הולימן(שלא ממזן שמעתי, איזה אדיר זה)מורנינג אין ספייס וכ"ו repect! |
| Originally posted by Dj Black energy הממממ...זה משנה עם זה תקליט או דיסק (ואל תתחילו לרדת עלי פה) |
מה שמפריע לי
VMAN
שאתה אומר לי שאני לא מבין במוזיקה שאין לזה שום קשר!!!!
| Originally posted by Dj Black energy הממממ...זה משנה עם זה תקליט או דיסק (ואל תתחילו לרדת עלי פה) |
כל הזמן זה הופך את המכתב לכתום
אבל לא הוספה שום תגובה חדשה
וזה רק ב
thread
הזה

| Originally posted by Dj Black כל הזמן זה הופך את המכתב לכתום אבל לא הוספה שום תגובה חדשה וזה רק ב thread הזה |
רק שאני רושם תגובה חדשה
אני רואה את כל הטופיק
מוזר....
DJ-BLACK : אם התכוונתה לשאול מה ההבדל בין דיסק לתקליט אז הינה
ויינל=תקליט
תקליט זהו גוף שטוח עגול ושחור שמשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה
מנגנים אותו על פטיפונים והאיכות שלו טובה יותר משל דיסק
הממממ מה עוד אפשר להגיד על זה...
אומנים רבים ידועים ביכולת הסקראצ'ינג שלהם
כלומר יכולת הפקת צליל מהזזת התקליט קדימה ואחורה
לסבתא שלי בבית יש פטיפון כזה ישן משנות ש 70 תמיד שאני בא אליה אני שם
תקליט של איזה להקה ישנה ומתחיל לעסוק ב סקראצ'ינג