TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- בואו נתחיל לקנות דיסקים
Pages (2): [1] 2 »
בואו נתחיל לקנות דיסקים
היי
המצב העצוב בארץ מתבטא בעובדה שלא קונים פה דיסקים אלא צורבים או מורידים.
גם אני הייתי במשך שנים מוריד וצורב ולא חושב על כלום.
אבל לאחרונה התחלתי רק לקנות דיסקים
אני מוותר על הגדים ודברים אחרים אל אין יותר כייף מלפתוח דיסק חדש.
אז בבקשה תתחילו לקנות דיסקים למען היוצרים ונגד הזייפנים הערבים
לפני כמה זמן קיבלתי תלוש של 150 לקניית דיסקים בטאור רקורדס
מה הייתם ממליצים לי לקנות?

Re: בואו נתחיל לקנות דיסקים
| quote: |
| Originally posted by Vman היי המצב העצוב בארץ מתבטא בעובדה שלא קונים פה דיסקים אלא צורבים או מורידים. גם אני הייתי במשך שנים מוריד וצורב ולא חושב על כלום. אבל לאחרונה התחלתי רק לקנות דיסקים אני מוותר על הגדים ודברים אחרים אל אין יותר כייף מלפתוח דיסק חדש. אז בבקשה תתחילו לקנות דיסקים למען היוצרים ונגד הזייפנים הערבים |

Re: Re: בואו נתחיל לקנות דיסקים
| Originally posted by MoSH_MaN טוב תשמע אין בישראל דיסקים חדשים עם שירים טובים לקנות.... אם היה,היית קונה והייתי מזהה אותי בקבוצות שיחרור של שירים ![]() חוץ מכמה דיסקים של טרנאס ישראלי אז אין כלום אני ילך עוד מעט לקנות אינפקטד או אסטרל או משהו חדש טוב! |
בעזריאלי יש חנות ענקית שלהם
יש שם כזה בסוף כמה דיסקים....לא משהו
darude
atb....\:

טוב....
החנות הכי קרובה אלי זה
tower records
בקניון של רחובות אם אני לא טועה
ואני לא חושב שיש שם מבחר כזה גדול של דיסקים
אני בשמחה הייתי קונה אם זה היה שווה את זה..
תגידו למישהו יש להמליץ לי איזה אוסף פסיכדלי נחמד?..
אוסף אני לא מכיר
אבל תמיד יש את אינפקטד ואסטרל

אני יכול להמליץ על
הדיסק החדש של
Way Out West
ועל הדיסק הלא כל כך חדש של
Fred numf - universal language
| Originally posted by Vman אני יכול להמליץ על הדיסק החדש של Way Out West ועל הדיסק הלא כל כך חדש של Fred numf - universal language |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ לפני כמה זמן קיבלתי תלוש של 150 לקניית דיסקים בטאור רקורדס מה הייתם ממליצים לי לקנות? |
איך שבא לך...
קנה אם אין לך שימוש אחר בתלוש הזה
אגב שים לב מה כתוב אליו...
כן דיברתי אליך
DJ-Kreing^^
ולא
Way out west
לא עושים צ'יל אאוט הם עושים פרוגרסיב איכותי בטרוף
והדיסק של
tiesto
חביב
| Originally posted by DJ-Kreing^^ DJ-ENERY - זה שאתה מתעלם מהפוסט שלי זה לא אומר שגם אחרים צריכים להתעלם נראה לי ש vman דיבר אלי |
| Originally posted by Vman כן דיברתי אליך DJ-Kreing^^ ולא Way out west לא עושים צ'יל אאוט הם עושים פרוגרסיב איכותי בטרוף והדיסק של tiesto חביב |
Magik 6
ישן לא הייתי קונה אותו
התכוונתי שהסולו חביב
לא מדהים אלא חביב
| Originally posted by Vman Magik 6 ישן לא הייתי קונה אותו התכוונתי שהסולו חביב לא מדהים אלא חביב |
כי אני כבר לא צריך לקנות את כל זה
שזה יוצא זה נורא ישן וחוץ מזה זה יוצא הרבה כסף אז די מספיק.........
| Originally posted by MoSH_MaN כי אני כבר לא צריך לקנות את כל זה שזה יוצא זה נורא ישן וחוץ מזה זה יוצא הרבה כסף אז די מספיק......... |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ לפני כמה זמן קיבלתי תלוש של 150 לקניית דיסקים בטאור רקורדס מה הייתם ממליצים לי לקנות? |
אני לא ראיתי כל כך הרבה דיסקים טובים בהרצליה
אני לא חושב שהדיסק של פול ואן דייק יגיע בקרוב יש זמןןןןןן
| Originally posted by MoSH_MaN אני לא ראיתי כל כך הרבה דיסקים טובים בהרצליה אני לא חושב שהדיסק של פול ואן דייק יגיע בקרוב יש זמןןןןןן |
| Originally posted by DJ-Energy מה הקשר להתעלם מהפוסט שלך????? ואני יודע שהוא דיבר אליך רק שאלתי אותו איזה סיגנון זה |
| Originally posted by luckystrike אני לא חושב שזה הגיע לארץ (חיפשתי בחנויות דיסקים באילת ולא מצאתי) אבל צריך להגיע האלבום החדש של פול ואן דייק יצירת אומנות האלבום הממוקסס הכי טוב ששמעתי אני מחכה שייצא .... בחנויות פה ברעננה והרצליה יש דיסקים מצוינים ... אני לא יודע על מה אתם מדברים ... האלבום החדש של טיאסטו מדהים לדעתי - מראה כמה כישרון יש לבן אדם - מגוון בין CHILL-OUT , PROGRESSIVE , UPLIFTING גם אהבתי את WAY OUT WEST החדש מי שלא אוהב פרוגרסיב (יובל !!!) שיקנה אותו ויתאהב ... מאחורי WAY OUT WEST עומד NICK WARREN שהופיע שבוע שעבר בישראל - עוד לא הורדתי את הסט כי שמעתי שהוא פישל בגדול למרות ששמעתי חצי שעה ברדיו והוא היה בסדר ... |

| Originally posted by luckystrike בוא לצליל ברננים או לתמוז ברעננה ... והדיסק של ואן דייק יצא ב4 לנובמבר בחו"ל - אז הוא אמור להגיע לארץ מתישהוא בקרוב... |
אחי אם יש לך כסף מיותר
סבבה