TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- האנשים שאתם הכי מכבדים בפורום?
האנשים שאתם הכי מכבדים בפורום?
טוב למי שלא קרא את ההודעה שמחקתי לפני זה
נעשה פה קצת יבש בזמן האחרון אז הנה נושא:
תכתבו פה את האנשים שאתם הכי מכבדים פה בפורום.
כשאני מתכוון מכבדים אני מתכוון גם בידע שלהם בטראנס וגם בחוכמת חיים שלהם. ובדברים שלמדתם מהם פה בפורום
מיצטער על הפוסט הקודם זה באמת לא היה קצת במקום

או
עכשיו זה
Thread
לעניין

טוב, אז ככה, אני מעריך את מורן
(Luckystrike)
ביותר.. ראשית הוא אחלה של גבר, אני חושב שגם היה מגיע לו להיות המוד של המקום הזה, כי הוא ניראה לי היה פה הכי הרבה זמן, והוא גם היה אחלה גבר שהגעתי פה ולא ממש הכרתי את המקום הוא הכניס אותי לעניינים ולימד אותי מה קורה פה יותר ומי נגד מי..
באמת שמגיע לו

המממממ.. בפורום כולו.. יש את
Mindshooter
שהוא גם אחלה גבר ואני מדבר איתו מדי פעם
Wicked_Neo & Wicked_Red
הזוג שעוזר לפורום האיכותי הזה להיות קיים
פה ושם עושים
Direct D/L
ודיברתי איתם פעם הם באמת אנשים נחמדים לאללה!!..
יש גם את
TempestTrip
שאתם בטח לא מכירים אותו אם אתם לא נכנסים הרבה לצ'ט של
Tranceaddict
הוא אחלה של בנאדם, הוא גם יודע לתקלט טוב

הממ...
ZinG
נדמה לי שהוא לבנוני או משהו
אבל הוא עדיין אחלה של בנאדם
FASTDJMP3
בנאדם קרוע לגמרי.. קטעים איתו ואפשר לדבר איתו חופשי
במיוחד אוהב נרגילה שזה גם טוב

הבנזונה הלך לראות את
AvB Live!!

ו...האנשים שאני לא מעריך הם
Blik & Henkie_Henk
אני לא יודע אם הם משחקים אותה מטומטמים או שהם באמת מטומטמים
הם התחילו את ה
Thread
הזה ופירסמו שטיסטו מת... מאז כל זה אין לי שום ערך לשני האנשים המטומטמים האלו, כנראה עלו על טריפ מקולקל..
ויש עוד המון אנשים
בסך הכל כל הפורום הישראלי פה יש אחלה של בני אדם שאפשר לדבר איתם, התפתח לנו פה פורום אדיר לפי דעתי, למרות שהוא קצת יבש עדיין לא ציפיתי לדבר כזה טוב שיצא לנו

אני לא מכבר את שאול יהלום
(כן כן הוא גולש פה מיד פעם)
הוא קורא לעצמו
I_LOVE_IT_DEEP
| quote: |
| Originally posted by Vman אני לא מכבר את שאול יהלום (כן כן הוא גולש פה מיד פעם) הוא קורא לעצמו I_LOVE_IT_DEEP |

נשארו לי כמה נדירים שאני עדיין עובד עליהם) ובכלל תמיד מנסה לעזור למצוא נדירים ושנינו ננגן תקליטים על פטיפונים של סבאים

אני ממש מרוצה ממה שהולך פה, יש פה אנשים כלים חבל על הזמן!!!
כולכם אני מכבד, אתם אחלה אנשים שאוהבים מוזיקה טובה!!!
יחד נצליח להביא למהפיכה והמילה האוס תוזכר רק בשיעורי אנגלית בכוונה ל"בית" ולא ג'אנר של מוזיקה אלקטרונית שמכליל כל מה שהולך "בום בום בום"...

יהיה טוב!!!!

Im HERE
lucky 
have written some posts concerning the question "what is a nosheh kariyot" in the hilarious "djs who are aliens" thread...
ppl in the forums....
SHIT i just realized that im only able to write in english- meaning that every1 can read it, dont think im gonna insult every1's mother but still.....argh..
i give up

| Originally posted by TranceGiant Im HERE lucky ![]() have written some posts concerning the question "what is a nosheh kariyot" in the hilarious "djs who are aliens" thread... ppl in the forums.... SHIT i just realized that im only able to write in english- meaning that every1 can read it, dont think im gonna insult every1's mother but still.....argh.. i give up |
אוקיי
אז עכשיו איפה איזי?!!?!
בא לכם לעשות משהו כמו שהם עשו כמו אני לא יודע,
איפהשהו...
צריכים לחשוב על משהו שאפשר לעשות ביחד
תנסו גם אתם להביא רעיונות.
| Originally posted by yonih בא לכם לעשות משהו כמו שהם עשו כמו אני לא יודע, איפהשהו... צריכים לחשוב על משהו שאפשר לעשות ביחד תנסו גם אתם להביא רעיונות. |
תזכירו לי מה היה הטופיק של הטרד הזה
???
אני עוד די חדש פה אבל ממה שקראתי עד עכשיו אני חושב שאתם כולכם כלים
אני קורא את מה שאתם כותבים וזה עוזר לי למצוא דברים שחיפשתי
אני ממש מעריך את זה אחים שלי
תודה

| Originally posted by yonih בא לכם לעשות משהו כמו שהם עשו כמו אני לא יודע, איפהשהו... צריכים לחשוב על משהו שאפשר לעשות ביחד תנסו גם אתם להביא רעיונות. |
אני כאן יחסית מעט בפורום ככה שאני לא מכיר הרבה אבל אני בהחלט מכבד את כולכם
סוף סוף יש לי איפה לקיים דיון ברמה נורמלית על טראנסים
חברים שלי בכלל לא אוהבים טראנסים הם אוהבים סתם חרטות כמו היפ-הופ או רוק קל....
לא שזה רע...פשוט לא בשבילי
| Originally posted by DJ_BoN חברים שלי בכלל לא אוהבים טראנסים הם אוהבים סתם חרטות כמו היפ-הופ או רוק קל.... לא שזה רע...פשוט לא בשבילי |
| Originally posted by DJ-Energy אוקיי אז עכשיו איפה איזי?!!?! |
| Originally posted by Izzy YO!!!! Hey guys! sorry for the no-show lately, i've been caught up by "real life". i barely have time to post on these pages... and trust me thats sad cause i really miss you guys here, especially in this forum here. |
Dude! you're my hero. i sent you a PM with my info...
אם לומר את האמת אני לא ממש מכיר פה את האנשים למרות שאני אני בפורמ כבר מעל שנה ניראה לי
פשוט שאני מסוג האנשים שיותר קוראים מה שאחרים כותבים
אז בטח בגלל זה לא שמתם לב אלי ממש
אבל אני כמעט תמיד בפורמ
ובקשר למי שאני מעריך יש כמה שתמיד מתנשאים קצת אבל מה זה משנה כל עוד זה באינטרנט
ומי שאני מעריך זה בדרך כלל אלה ששמים טרקים להוריד
וגם את אלה שנחמדים ובמיוחד את הישראלים

!!!לאקי.. חזרתי
מצטער שלא הייתי פה מלללא זמן.. פשוט עכשיו זה תקופת המבחנים והתחילה הליגה שלי אז יש לי גם כמויות של אימונים.... התגעגעתי!!!
אזזזז... מה הפסדתי? כבר עברתי על איזה חצי מההודעות שנכתבו בזמן שלא הייתי פה, וראיתי שיש מלא חברים חדשים!!!
ומעל 3000 הודעות בפורום.. וואו, באמת לא חשבתי שזה יגיע להיות בכזה גודל כ"כ מהר... בכל מקרה, עכשיו אני פה.. ואני אנסה כל רגע שאני יכול להגיע לפה ולזרוק מילה להראות שאני עדיין קיים.
באמת שהתגעגעתי.. זה היה קשה כל הזמן הזה בלי הפורום, זה כמו סם!

WELCOME BACK 
בהצלחה עם המבחנים אחי...
אתה בי"א נכון ?
ודרך אגב
IZZY
מצטער שעוד לא שלחתי לך - אני רוצה לשלוח את זה יחד עם כמה דיסקים שהבטחתי ליובל
(DJ ENERGY)
כבר בתקופת האדם הקדמון...
אני ישלח מחר !

אני בט' אחי.... אבל אני לומד לבגרויות מוקדמות.. זה ממעעצצבבןןןן!!!
בכל מקרה... טוב להיות פה, אשכרה הרגשתי לא בבית בלי הפורומים.. אני באמת מכור!
בכל מקרה... הפסדתי הרבה?
| Originally posted by dj alonzo אני בט' אחי.... אבל אני לומד לבגרויות מוקדמות.. זה ממעעצצבבןןןן!!! בכל מקרה... טוב להיות פה, אשכרה הרגשתי לא בבית בלי הפורומים.. אני באמת מכור! בכל מקרה... הפסדתי הרבה? |

?מתי הפגישה הזאת
נראה אולי אני אגיד למאמן שלי שאני חולה או משהו ואוכל להגיע.. אבל אני צריך לדעת על זה מראש.
| Originally posted by dj alonzo ?מתי הפגישה הזאת נראה אולי אני אגיד למאמן שלי שאני חולה או משהו ואוכל להגיע.. אבל אני צריך לדעת על זה מראש. |