TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- !!!!!!יום היסטורי!!!!! עברתי תאוריה
Pages (2): [1] 2 »
!!!!!!יום היסטורי!!!!! עברתי תאוריה
סורי אם זה לא כלכך קשור בצורה ישירה(בעקיפה כן) למוסיקה, אבל אני כלכך שמח!!!

(הסבר: אני יעבור גם טסט פנימי וחיצוני ואז יהיה לי רישיון ואני ינהג עם מוזיקה רועשת באוטו!!!!!!)
Re: !!!!!!יום היסטורי!!!!! עברתי תאוריה
| quote: |
| Originally posted by Dj-2TaLL סורי אם זה לא כלכך קשור בצורה ישירה(בעקיפה כן) למוסיקה, אבל אני כלכך שמח!!! ![]() (הסבר: אני יעבור גם טסט פנימי וחיצוני ואז יהיה לי רישיון ואני ינהג עם מוזיקה רועשת באוטו!!!!!!) |
גם אני שמח ראיתי אותך היום בתיכון!
מזל"ט אחיי!!!!

מזל טוב אחי
ובהצלחה בטסט =)
מזל טוב גבר !!!

היה קשה ?
מזל טובבבב!!!!! :P :P :P :P :P
גם אני צריך לעשות בקרוב... 
לא היה קשה...
היו כמה התלבטויות אבל נפלתי על מבחן שכמעט כולו שאלות על תמרורים!!!
איזה כיף...
הייתה לי גם טעות באחד השאלות!!!
שאלו על תמרור 50 (משהו אין כניסה לרכב שיותר מ 6 טון) אבל בעצם זה היה על 53 (מותר לסוע עד 50)...
אז שאלתי על זה ועשיתי נכון!!!
זה היה יכול להיות ההבדל בין עובר ונכשל ואפילו לא באשמתי!!!
| גם אני צריך לעשות בקרוב... |

תודה
ושוב מזל טוב =]
| Originally posted by Dj-2TaLL לא היה קשה... היו כמה התלבטויות אבל נפלתי על מבחן שכמעט כולו שאלות על תמרורים!!! איזה כיף... הייתה לי גם טעות באחד השאלות!!! שאלו על תמרור 50 (משהו אין כניסה לרכב שיותר מ 6 טון) אבל בעצם זה היה על 53 (מותר לסוע עד 50)... אז שאלתי על זה ועשיתי נכון!!! זה היה יכול להיות ההבדל בין עובר ונכשל ואפילו לא באשמתי!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה!!! ![]() ![]() ![]() |
) נפלתי על אחת קשה
סחטיין עליך אחי...
מזל טוב ובהצלחה בטסט

מזל טוב אחי!!!!!!!

========
מזל טוב
========
וואי איך כבר בא לי להיות בן 17 ולקנות מכוניתתתתתתתתתתתתתתת
לא יכול לחכות

| Originally posted by luckystrike אני זוכר שאני עשיתי תאוריה (היו ימים ... ) נפלתי על אחת קשההיתה לי שאלה אחת שאלוהים יודע מה התשובה במה יש יותר אלכוהול 1) כוסית ויסקי 2) כוס יין 3) כוס בירה 4) בכולם אותו דבר בני זונות - זה שאלה של קורס ברמנים - מה הקשר לנהיגה בכלל ?!? אבל עברתי בכל זאת |
| Originally posted by Ariels בבירה יש איזה 4 אחוז ביין 8 ובוויסקי איה 40 אחוז ואם אני לא טועה מותר לשתות עד כוס בירה אחת (12 CC אלכוהול) |

שנתיים בתאוריה
חודשיים בפועל
| Originally posted by luckystrike לא שאלו כמה מותר לשתות - שאלו במה יש יותר אלכוהול קיצר אח"כ מישהוא אמר לי שבכולם יש אותו דבר ... עוד מעט אני סוגר שנה של רישיון ... ![]() דרך אגב - מישהוא באמת שם את השלטים האלה של הנהג חדש ??? לכמה זמן צריך לשים אותם בכלל ? |
יש לי היום טסט שני!
עוד 4 שעות 
| Originally posted by Trance man יש לי היום טסט שני! עוד 4 שעות |

..נכשלתי 
| Originally posted by Trance man ..נכשלתי |

Originally posted by luckystrike ![]() סורי אחי על מה ? |
| Originally posted by luckystrike ו dj bon אתה באמת נוהג כבר 8 חודשים עם השלט הזה ??? אחרי שעברתי טסט חברה שלי (שהייתה אז) קנתה לי אותו ואחרי יומיים כבר איבדתי אותו ... מאז עברה שנה ועצרו אותי כבר פעמיים ואף פעם לא העירו לי על זה שאין לי שלט ... טוב לא יודע . נראה לי אריאל צודק |
| Originally posted by Trance man סתם, ממש על ההתחלה הטסטרית (באמת חשבתי שבגלל שזאת טסטרית זה יהיה קל אבל טעיתי) שמה לי ברקס כי היא חשבה שלא האטתי מספיק בצומת... תגיד,באיזה טסט אתה עברת???? |
אבל עכשיו המטרה לקנות אוטו - נמאס לבקש מההורים
תווווווווווווווווודהההההההההההה
אני מת לאוטו!!!!!!!!
בא לי פז'ו 206 או גולף או ג'יפ
אבל...
חבל שרק בא לי...