TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הפדיחה של החיים שלי
הפדיחה של החיים שלי
אנשים הפדיחה הכי גדולה של החיים שלי קרתה היום
פגשתי משיהי וכבר איזה חודש יש ביננו קטע
פתאום היום היא נזכרה לספר לי
שיש לה חבר כבר מסוף החופש הגדול
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה פאדיחה
!!!!!!!!!!!!!
חחחח

נו ומה ההמשך ?
אתם עדיין בקטע ?
Re: הפדיחה של החיים שלי
| quote: |
| Originally posted by Ariels אנשים הפדיחה הכי גדולה של החיים שלי קרתה היום פגשתי משיהי וכבר איזה חודש יש ביננו קטע פתאום היום היא נזכרה לספר לי שיש לה חבר כבר מסוף החופש הגדול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה פאדיחה !!!!!!!!!!!!! |
Re: Re: הפדיחה של החיים שלי
| Originally posted by DJ-Energy אוי ואי אחי... תקווה שזה לא איזה ערס ששומע יוסי עדן |
פחחחחחחחחחחחחחחחחח
נדפקת...סתם סתם
משתתף בצערך

איזה ביאוס!!!

Re: Re: Re: הפדיחה של החיים שלי
| Originally posted by Ariels יותר גרוע !!!! הוא במשטרה צבאית |
Re: Re: Re: Re: הפדיחה של החיים שלי
| Originally posted by TranceGiant ariels, you have been a good guy, we all loved and respected you and appreciated your posts and unbelievable humor.. /starts singing "time to say goodbye" |
Re: Re: Re: Re: הפדיחה של החיים שלי
| Originally posted by TranceGiant ariels, you have been a good guy, we all loved and respected you and appreciated your posts and unbelievable humor.. /starts singing "time to say goodbye" |
Re: Re: Re: Re: Re: הפדיחה של החיים שלי
| Originally posted by luckystrike חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יובל - יענו ההוא הולך להרוג את אריאל |
Re: הפדיחה של החיים שלי
| Originally posted by Ariels אנשים הפדיחה הכי גדולה של החיים שלי קרתה היום פגשתי משיהי וכבר איזה חודש יש ביננו קטע פתאום היום היא נזכרה לספר לי שיש לה חבר כבר מסוף החופש הגדול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה פאדיחה !!!!!!!!!!!!! |
Re: Re: הפדיחה של החיים שלי
| Originally posted by DJ_BoN אחי זה הכי מעולה בכנות אחי בגידה לא עושה לך את זה? הפחד להיתפס? =) לי אישית לא היה אכפת בכלל |
שתמות שרמוטה
מה בגידה איזה בגידה ... אם את נכנסת לקטע עם מישהו הדבר המינימלי שאת צריכה לעשות זה לספר
לו דבר פעוט וקטן ולא חשוב
כמו העובדה שיש לך חבר !!!!!!!!!! בקיצור
שתלך לחפש
לי אין כח לשטויות שלה אז
שתשרף באש גהנום וזהו
אל תעשו לעצמכם חיים קשים מידי
חוץ מזה מה להתפס ??? איזה חארטה
לא הבנתם את העסק
פשוט היינו ידידים מאוד טובים
והתחלנו להרגיש בזמן האחרון דברים אחד לשני ואז שאמרתי למה אני מרגיש היא נזכרה לצצין שיש לה חבר
יש 3 קווים אדומים
א. לא למכוערות
(ב. לא למעל 3 שנים (אני לא פדופיל
ג. לא לבנות עם חבר
אז אני תופס מרחק
ודחיה (לא שחיה) עושה אותך גבר
| Originally posted by Ariels יש 3 קווים אדומים א. לא למכוערות (ב. לא למעל 3 שנים (אני לא פדופיל ג. לא לבנות עם חבר |
19+
ואנשים כנראה לא תשמעו ממני שבועיים כי אני עושה שבת בבסיס ושבוע הבא
אני כנראה יוצא לנופש מבצעי
| Originally posted by Ariels 19+ ואנשים כנראה לא תשמעו ממני שבועיים כי אני עושה שבת בבסיס ושבוע הבא אני כנראה יוצא לנופש מבצעי |