TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ט'רד צבא
Pages (4): [1] 2 3 4 »
ט'רד צבא
טוב פתחתי ט'רד חדש על הצבא אחרי שהקודם מיצה את עצמו
אז היום קיבלתי צו למדור שיחרורים בבק"ום אחרי חודשיים התנדבות בר"מ 2 שבמהלכם הייתי מאושפז בין היתר.
החלטתי לנסות להתנדב לגלי צהל ועכשיו אני מחכה לועדת מתנדבים בשביל לראות אם אני כשיר ואז יקבעו לי ראיון לגלי צה"ל.
אני מאד מקווה שאני יצליח להתקבל ויהיה טכנאי סאונד שזה דבר שמאד מעניין אותי ,אבל אם לא אז אני עף לאיביזה ומתחיל ללמוד בחורף.
הדבר היחיד שמפריע לי זה שאני צריך ללבוש מדים אחרי שלא לבשתי חודשיים !
כוס אמק!!!
אז כל ענייני הצבא אתם מוזמנים לרשום פה,יש פה מספיק אנשים שיוכלו לעזור לכם!
שיהיה לך בהצלחה ומקווה שתתן להם בראש ותתקבל לגלי צה"ל
ואללה החלום שלי זה ללבוש את מדי חיל הים הלבנים של הטקסים
תודה,תודה
שיזמנו אותי לראיון!
חחח זה חלום של הרבה
אבל אני לא הולך ללבוש מדים בהתנדבות זובי
הבן של השכנים שלנו התנדב בגלי צה"ל עד כמה שאני זוכר..
הוא היה העורך באחת מתוכניות החדשות שם אני חושב..
בהצלחה מוש...
וואלה עוד 3 שנים עד הגיוס...פיי 
אני מתגייס מחר..
לא רוצה להרוס תחגיגה אבל הטרד החדש הזה מה זה מיותר....אפשר לפתוח עכשיו גם טרד סרטים חדש טרד שטויות חדש וגם טרד המלצות חדש כי הקודם...מיצה את עצמו
ובכל זאת להיות ענייני
נתייחס לזה כאילו שזה הופיע בטרד המקורי...
טכנאי סאונד? לא בשביל הבדיחה איך זה מסתדר עם הבעייה שיש לך..?
לא ללבוש מדים?!?!
א. סבבה יש מצב לא יודע בדיוק איך זה הולך שם
אבל הגישה האנטי הטוטלית הזאת נגד לבישת מדים יכולה להיות מכשול עבורך אם וכאשר...
| quote: |
| Originally posted by yaman ואללה החלום שלי זה ללבוש את מדי חיל הים הלבנים של הטקסים |
| Originally posted by Glenn-Holmes לא רוצה להרוס תחגיגה אבל הטרד החדש הזה מה זה מיותר....אפשר לפתוח עכשיו גם טרד סרטים חדש טרד שטויות חדש וגם טרד המלצות חדש כי הקודם...מיצה את עצמו |
טוב סליחה על ההתקפה מוש
מצטער לא ידעתי שאדון מוד סגר את הטרד הקודם
תתבייש לך אדון מוד
| Originally posted by Glenn-Holmes לא רוצה להרוס תחגיגה אבל הטרד החדש הזה מה זה מיותר....אפשר לפתוח עכשיו גם טרד סרטים חדש טרד שטויות חדש וגם טרד המלצות חדש כי הקודם...מיצה את עצמו ובכל זאת להיות ענייני נתייחס לזה כאילו שזה הופיע בטרד המקורי... טכנאי סאונד? לא בשביל הבדיחה איך זה מסתדר עם הבעייה שיש לך..? לא ללבוש מדים?!?! א. סבבה יש מצב לא יודע בדיוק איך זה הולך שם אבל הגישה האנטי הטוטלית הזאת נגד לבישת מדים יכולה להיות מכשול עבורך אם וכאשר... |
| Originally posted by m0sh זה היה הט'רד שלי ככה שאני יכול לעשות איתו מה שאני רוצה |
| Originally posted by m0sh ודבר חמישי אם יש לך עוד בעיות אתה מוזמן להתקשר לעורך דין שלי,תודה |
נו מה אתה ילד
אתה באמת חושב שאני רציני?
אני לא מבין מה הבעיה שלך בלנסות לעשות קצת סדר בפורום
לא יאומן לאן הגענו
מילא תתלונן על שפוגע בך אבל על זה? נו באמת
תראה איזה בלאגן אתה סתם עושה פה
יש לך רגשי נחיתות? מה עשיתי לך?
| Originally posted by m0sh נו מה אתה ילד אתה באמת חושב שאני רציני? אני לא מבין מה הבעיה שלך בלנסות לעשות קצת סדר בפורום לא יאומן לאן הגענו מילא תתלונן על שפוגע בך אבל על זה? נו באמת תראה איזה בלאגן אתה סתם עושה פה יש לך רגשי נחיתות? מה עשיתי לך? |
אמממ מי שהתחיל פה ויכוח (דבילי מאד) זה אתה ולא אני
אני בסך הכל ניסתי לעשות סדר.
בקיצור אילן יאללה סגרנו את העניין, לא חושב שצריך בשביל זה דף חדש אבל הכל לטובה
D:
עכשיו חן מוזמן למחוק את ההודעות הנ"ל
גם הודעה חדשה שבאה לתקן את הקודמת הרסתם ?
טמבלים !
| Originally posted by m0sh אמממ מי שהתחיל פה ויכוח (דבילי מאד) זה אתה ולא אני אני בסך הכל ניסתי לעשות סדר. בקיצור אילן יאללה סגרנו את העניין, לא חושב שצריך בשביל זה דף חדש אבל הכל לטובה D: עכשיו חן מוזמן למחוק את ההודעות הנ"ל |
בקיצור צבא זה חרא.
חבר'ה מישהו בבקשה יכול להסביר לי בקצרה
לאיזה דרגה מקבילה לצה"ל יש את הררגה אדמירל בצבא ארה"ב?
יענו ג'נרל אצלם = אלוף אצלנו
מייג'ור = רב סרן
אדמירל =?
תודה זה לא הכי חשוב פשוט סתם לידע כללי
אדמירל זה דרגה חיל הים האמריקאי
אבל אפשר להגיד שזה מפקד חיל הים...יעני אלוף
| Originally posted by m0sh אדמירל זה דרגה חיל הים האמריקאי אבל אפשר להגיד שזה מפקד חיל הים...יעני אלוף |
מה זה משנה במילא זה צבא שונה ודרגות שונות
הרמטכל שלהם הוא בעצם רק מפקד זרוע
(כמו מפקד חיל הים.. אז הוא בדרגה של הרמטכל שלנו)
אם אתה מנסה להשוות
אבל תחשוב על זה, הצבא שלהם גדול פי 100 או יותר משלנו, אז אין בכלל איך לנסות להשוות
יש להם מליון חיילים ועוד השירות לא חובה
יש להם 260 מיליון אנשים במדינה וצבא שם זה עבודה
אנחנו כולה 6 מיליון אנשים...בעצם כמעט 7
ראיתי טרד צבא הייתי חייב להגיב....
למקרה שאתם מתעניינים מה קורה איתי, אז אני עדיין בנ"מ.
ביום רביעי עשיתי מסע וקיבלתי עליו תג יחידה..... היה קשה אבל שווה את זה....
שבת בלילה אני חוזר לבסיס, טוחן תרגילי סדר עם הרס"ר וכל שאר הפלוגה, יום ראשון בלילה עושה עוד מסע שאמור להיות מאוד קשה, ויום שני יש לי טקס השבעה בכותל המערבי..... שזה לדעתי כבוד לא קטן....
תאכל'ס לא כזה קשה שם.... קשה אבל בקטנה, לא כזה רציני... וסה"כ אני דווקא נהנה שם בינתיים.
בעיקרון אני גם סיימתי את ההכשרה שלי בתור לוחם (רובאי 03), ככה שהחלק הקשה של הטירונות נגמר ונשאר רק הקורס וההתמקצעות על הכלי שאני הולך לתפעל...
בקיצור - יהיה טוב