TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- 27/5/2005 - מסיבת סגירה של נקסט - הסוף של נקסט
27/5/2005 - מסיבת סגירה של נקסט - הסוף של נקסט
כן כואב אבל המסיבה השבוע תהיה האחרונה של נקסט
היום קיבלתי טלפון שמזמין אותי להגיע למסיבה שתהיה מסיבת סגירת הליין
ומשהתחיל כדעיכה בתקופת הטי אל וי נגמר בסוף דרכו של הליין...
מאוד תמוה לנוכח השמועות על המעבר לדום...
אבל זה המצב...
אילן חבל שאתה לא מחכה קצת לפני שאתה יוצא בהודעות מן הסוג הזה
כי סתם דוגמא במידה וזה לא נכון או שהבנת אותם לא נכון אתה סתם יוצא
מ>פ>ג>>ר
| quote: |
| Originally posted by Star אילן חבל שאתה לא מחכה קצת לפני שאתה יוצא בהודעות מן הסוג הזה כי סתם דוגמא במידה וזה לא נכון או שהבנת אותם לא נכון אתה סתם יוצא מ>פ>ג>>ר |
| Originally posted by Star אילן חבל שאתה לא מחכה קצת לפני שאתה יוצא בהודעות מן הסוג הזה כי סתם דוגמא במידה וזה לא נכון או שהבנת אותם לא נכון אתה סתם יוצא מ>פ>ג>>ר |
אני יצאתי מפגר?
נו טוב שיהיה
נו מה עכשיו השטויות האלה אני מפגר הוא מפגר...
שורה תחתונה אבי...אנחנו צריכים לדבר על כפפות
כבר הסתכלתי על עצמי בעוד כמה שנים רוקד עם ארמין
באסההההההההה
אבל כול סוף זה התחלה חדשה
נראה לי יצוץ משהו בקרוב
ליין אילטה??????????????
חחחח הכל פתוח...ותהיו בטוחים שנקסט לא סיימו את הכל...עושים הפסקה
איתי, דיברו אתמול מנקסט, ונאמר לי שמדובר במסיבת סגירה של הליין שלהם ב טי אל וי, לא נאמר שום דבר לגבי סגירה סופית של הליין, כך שרק הזמן יגיד אם אכן המסיבה בערב שבועות בדום, תהיה המסיבה האחרונה של נקסט לתקופה הקרובה, או בכלל.
לדעתי זה חבל, אם וכאשר הליין נסגר באופן סופי, כי הליין הזה למעשה חשף אותי לראשונה לקלאב טרנאס לסוגיו, ולאומנים כמו פרי קורסטן, ארמין, מארקו וי, יוהן גילן ועוד רבים וטובים, אבל כמו שכתבתי, רק העתיד יאמר מה צפון לנקסט
נקסט עושים מה שנקרא הפוגה..
יש להם עוד את ההפלגה ועוד כמה ארועים.... אני לא בטוח שהם יחזיקו בליין שישי קבוע אבל בהחלט לא יפסיקו את כל ההפקות שלהם
| Originally posted by Black Dragon נקסט עושים מה שנקרא הפוגה.. יש להם עוד את ההפלגה ועוד כמה ארועים.... אני לא בטוח שהם יחזיקו בליין שישי קבוע אבל בהחלט לא יפסיקו את כל ההפקות שלהם |
| Originally posted by princess cc אולי ככה עדיף... !!!!!!!!!! |
טוב לי בשיחה נאמר על סגירה מוחלטת
לא יודע מה יהיה איתם באמת שלא התעמקתי בנושא...אין לי אפילו כוח לחפור בשביל מידע
כל משאני יודע ועל זה אין ויכוח זה ששלומית שהיא אמנם עובדת רגילה של נקסט שבוודאי אומרת רק משאמרו לה להגיד אמרה לא פעם ולא פעמיים אני הייתי חייב לשמוע את זה כמה פעמים כדי לעכל ולהאמין שנקסט מסיימים
סוגרים קאפוט
פיניטו
נו היי פיאסטה מאס אנ לה קאסה - או בעברית אין עוד חגיגה בבית
ובקיצור השאלה היחידה שהשאלתי והיא בוודאי לא יכלה לענות עליה זה אם נקסט יחזרו בעתיד
משהבנתי ממנה וזה לא השתמע לשתי פנים זה שאנשים שם פשוט חייבים לקחת חופש ולהתאוורר
הפוגה? אולי...אבל ממה שהבנתי זאת לא תהיה הפוגה של שבוע שבועיים...
זה עניין של לפחות כמה חודשים
ואם לא...
בליימ דה מסנג'ר - שלומית מנקסט שבטח עד מחר כבר תמצא עבודה כמלצרית...וממש לא משנה לה מה יהיה או לא יהיה עם נקסט
צאו מהסרט ילדים
12.6 ערב שבועות
יש מסיבה
הם רק סוגרים ליין מסיבות חורף
| Originally posted by cluBBer צאו מהסרט ילדים 12.6 ערב שבועות יש מסיבה הם רק סוגרים ליין מסיבות חורף |
זה אכן מסיבת סוף עונה בלבד...
קבלו מהאתר הרשמי שלהם...
סגרנו את הדילמה
| Originally posted by Glenn-Holmes א. איפה אתה רואה פה ילדים? עוד פעם שתית יותר מדי ב. אין פה סרטים - אלא אם עשנת משהו... |
| Originally posted by cluBBer אני אף פעם לא שותה יותר מידי אני לא מעשן , גם סיגריות לא |
| Originally posted by markfeldman גם אני חושב. עדיף הפקות מושקעות פעם ב... מאשר ליין קבוע של פסיכודלי... |