TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- טיול שנתי
Pages (2): [1] 2 »
טיול שנתי
חברים יקרים
אני נאלץ לעזוב את הפורום לשלושה ימים שלמים בגלל טיול שנתי
אבל אל תדאגו אני לא יעזוב את הטראנס
צרבתי לא פחות מ 8 דיסקים מלאים בטראנסים ואני הולך לחרוש עליהם כל הטיול
אני מקווה שאני יהנה שם (בעיקר בגלל שיהיה לי טראנסים איתי) ואני יספר
חוויות
תהיו בריאים כולכם ונתראה עוד 3 ימים

תהנה!
לאיפה הטיול?
3 ימים...לנו היה רק 2 הקמצנים האלה ישנו באוהלים
אצל ערבים שכל המקום הריח משפיך!
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN תהנה! לאיפה הטיול? 3 ימים...לנו היה רק 2 הקמצנים האלה ישנו באוהלים אצל ערבים שכל המקום הריח משפיך! |
תהנה
אנחנו נוסעים לטיול ל3 ימים באילת....
בואנה יא כוסיות
תנסו לישון באוהל לא מחומם חודש
אולי אחרי זה בכלל תעיזו לפתוח את הפה
יא צעירים של אמא לא יודעים עדין מה זה בקו"מ
בלי להעליב אף אחד כמובן
לנו היה גם יומיים...
עלוב ביותר היה אבל יותר טוב משנה שעברה שהיה עוד בבית מלון!!!
תהנה בכל מקרה אחי...

אם יש לך דיסקים טובים איתך אז הטיול לא יהיה גרוע...
זה מובטח!!!
פחחח אנחנו היינו באכסניה כזאת
חבר שלי הקיא סלט שאכלנו שם בקיבוץ
ילד אחד דרך על זה

?? קרה לך פעם שהקיאו באוטובוס
ובכלל פעם אחת עשינו בחטיבת ביניים קרב כריות של כל השכבה ובאותו טיול התחלנו להאיר על אנשים בלילה עם פנס ולעשות כאילו חייזרים חטפו אותה והיה לנו אחד שנכנס לסרטים והתחיל להשתגע
או שביב' היה אחד בשם עופר שבמאהל הבדווי ניסה לצבוע את הגמל עם מחת שיניים אז הגמל התחיל לרדוף אחריו
וואו יש ים סיפורים על טיולים
??? אנשים, בוא נשמע איזה יש לכם
!וואי.. סיפורים של טיול שנתי.... יש לי מיליונים
שנה שעברה היינו במלון מסריח כזה בערד וחבר שלי שהיה איתי בחדר נרדם באיזה 10.. אז אני ועוד שני ילדים החלטנו לעשות לו תרגיל והכנסנו לו את כל הבגדים והנעליים למקרר.... ואז שהוא התעורר הוא נכנס לטריפים כאלה, הוא נלחץ בטירוף!
ואיזה שני ילדים מהשכבה שלי פירקו לפני הטיול מאיזה אוטו את הרמקולים והביאו אותם יחד עם מגבר לטיול, אז חיברתי את המינידיסק שלי למגבר וכל הלילה שמענו טראנס בפול ווליום!! היה גדול!
ולידידות שלי היה בחדר עכבר אז כל הלילה הם לא ישנו כי הן פחדו שהוא יבוא..
הכי מצחיק זה כשאנשים לא ישנים איזה שני לילות רצוף
ואז בלילה השלישי הם פשוט מתחילים להתפגר מרוב עייפות, ואז אפשר לעשות להם מלא דברים מצחיקים והם לא שמים לב.
היה לנו איזה ילד אחד בטיול השנתי לפני שנה שהתפרע כל הלילות אז הוא היה עייף בלילה האחרון והלך לישון מוקדם ואמר שלא נפריעה לו, אז נתנו לו שעה להירדם ואז באנו אליו עם משחת שיניים ומרחנו לו על היד ואז הוא התחיל לגרד בראש ומרח על עצמו הכל.
אבל הכי יפה היה ששמנו לאיזה ילד אחד את האצבע בכוס עם מים קרים והוא כמעט השתין במכנסיים, זה אשכרה עובד אתם חייבים לעשות את זה עם יש לכם איזה ילד מפגר בכיתה בטיול השנתי.

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אזה קרועים...
חחחח
אנחנו בטיול של י היינו ב, לא זוכר איפה, אקיצר כל הלילה רצנו סביב למלון וברחנו למורים...
אקיצר ירדנו במדרגות חירום והגענו איכשהו לבית הכנסת של המלון והיה שם מיץ תפוזים, והתחלנו שם לחרוש על המיץ תפוזים וגמרנו שם הכול כמעט...
היה עוד קטע שכל הדלתות של החדרים היו פתוחים וכולם ככה ישבו בסבבה, אז אנחנו צעקנו ככה יאללה כולם כפיים וכל החדרים התחילו למחוא כפיים ואנחנו סגרנו את הדלת מייד לפני שמורה הגיע והתחילה לצעוק על כולם!!!!!!!
אני ינסה את הדבר הזה עם הכוס מים
חחחחחחחחחחח
יש לי בדיוק למי לעשות את זה...
איזה ילד חננה שמשחק אותה ערס, אשכרה ערס צעצוע...

השנה אני חייב להביא נרגילה קטנה לטיול השנתי
צריך רק להבריח אותה ככה שהמורים לא ישימו לב ואז היה סבבה.
אני יודע בקשר לזה עם הכוס מים... במחנה אימונים שלי אני וחבר שלי עשינו את זה לילד אחד מעצבן והוא אשכרה השתין במכנסיים!
עוד סיפור מצחיק של טיול שנתי:
אני ועוד שני חברים שלי ישנו בחדר גרוע בטירוף והייתה שם מיטת קומותיים ומיטה רגילה אז חברים שלי עשו היאבקות על המיטה הרגילה וחבר שלי עף כזה מהמיטה, הפיל את המיטת קומותיים והיא פגעה בטלויזיה ושברה אותה! הוא אשכרה שבר את הטלויזיה!!! בסוף הם היו צריכים לשלם איזה 400 שקל כל אחד...
אני לא יודע מאיפה להתחיל יש ממש המון....
שנה שעברה אני וחברים שלי שברנו באכסניה דלת עשינו בה חור
ושברנו את החלון שהמורים ישנו בו
ולא ידעו שזה אנחנו אז כולם היו צריכים לשלם על זה היה קטעים...
היינו בדליה תל כרמל כולם קנו בי בי גאן ועשינו קרב באוטובוס
ירינו על המורות ובגלל שהיינו הרבה אז הם לא ידעו מי זה
ולא עשו לנו כלום.....
עוד משהו זה לא היה בטיול אבל זה היה מצחיק
שאתם תקראו אותו או שתקיאו או שתצחקו
הקיצר
היינו בכיתה ז' הלכנו לקניון רמת אביב
הלכנו מאחורי הקניון לנסות לעשן התרגשנו לאללה
חבר שלי שהוא מוזר מאוד
אמר אני חייב ללכת לשרותים אז כולם אמרו לו
תעשה בשיחים הוא אמר
לא, לא חשוב
אנחנו הולכים לכיוון הקניון פתאום הוא מכניס את היד
למכנסיים לצד של התחת
והוא התחיל להסריח אמרנו לו
'י'מסריח איזה נאדים מגעילים יש לך וכו
והוא עשה פרצופים מוזרים
פתאום הוא הביא שקית מהרצפה חשבנו שהוא רוצה לחרבן בשקית אז אנחנו המשכנו קדימה כדיי שהוא יחרבן
אחרי איזה חמש דקות הלכתי לראות
מה איתו אני רואה את היד שלו מלאה בחרא והוא
מנגב אותה עם השקית כמעט הקאתי ספרתי לכולם
לא יכלתי להתאפק ילד בן 13 וחצי מחרבן
במכנסיים מצחיק לאללה
ולמי שעוד לא הבין הוא חירבן במכנסיים
היום היה לכיתה המקבילה שיעור פיסיקה
נכנסתי לכתה שלהם יש להם איזה מורה
פולני/רוסי משהו כזה
והוא טיפש לאללה אני לא לומד איתו והוא לא שם לב שהייתי אצלו בכיתה
הקיצר הבאנו פול גירים התחלנו לזרוק
אחד על השני פגענו גם במורה
ויש לי את מוקלט כי חבר שלי הביא מצלמה לצלם את השיעור
בלי שהמורה ידע כמובן
אולי אני יעלה את זה ואז אני יתן לכם את הכתובת
אין לי כוח לכתוב ובטח אין לכם כוח להמשיך לקרוא אז פוסט אחר....
| Originally posted by Dj Moriano אני לא יודע מאיפה להתחיל יש ממש המון.... שנה שעברה אני וחברים שלי שברנו באכסניה דלת עשינו בה חור ושברנו את החלון שהמורים ישנו בו ולא ידעו שזה אנחנו אז כולם היו צריכים לשלם על זה היה קטעים... היינו בדליה תל כרמל כולם קנו בי בי גאן ועשינו קרב באוטובוס ירינו על המורות ובגלל שהיינו הרבה אז הם לא ידעו מי זה ולא עשו לנו כלום..... עוד משהו זה לא היה בטיול אבל זה היה מצחיק שאתם תקראו אותו או שתקיאו או שתצחקו הקיצר היינו בכיתה ז' הלכנו לקניון רמת אביב הלכנו מאחורי הקניון לנסות לעשן התרגשנו לאללה חבר שלי שהוא מוזר מאוד אמר אני חייב ללכת לשרותים אז כולם אמרו לו תעשה בשיחים הוא אמר לא, לא חשוב אנחנו הולכים לכיוון הקניון פתאום הוא מכניס את היד למכנסיים לצד של התחת והוא התחיל להסריח אמרנו לו 'י'מסריח איזה נאדים מגעילים יש לך וכו והוא עשה פרצופים מוזרים פתאום הוא הביא שקית מהרצפה חשבנו שהוא רוצה לחרבן בשקית אז אנחנו המשכנו קדימה כדיי שהוא יחרבן אחרי איזה חמש דקות הלכתי לראות מה איתו אני רואה את היד שלו מלאה בחרא והוא מנגב אותה עם השקית כמעט הקאתי ספרתי לכולם לא יכלתי להתאפק ילד בן 13 וחצי מחרבן במכנסיים מצחיק לאללה ולמי שעוד לא הבין הוא חירבן במכנסיים היום היה לכיתה המקבילה שיעור פיסיקה נכנסתי לכתה שלהם יש להם איזה מורה פולני/רוסי משהו כזה והוא טיפש לאללה אני לא לומד איתו והוא לא שם לב שהייתי אצלו בכיתה הקיצר הבאנו פול גירים התחלנו לזרוק אחד על השני פגענו גם במורה ויש לי את מוקלט כי חבר שלי הביא מצלמה לצלם את השיעור בלי שהמורה ידע כמובן אולי אני יעלה את זה ואז אני יתן לכם את הכתובת אין לי כוח לכתוב ובטח אין לכם כוח להמשיך לקרוא אז פוסט אחר.... |
חזרתי אחים שלי!!
היה פשוט פצצה
נהניתי כל כך חבל על הזמן
חרשתי על הדיסקים שלי וחברים שלי מזה התעצבנו שאני כל הזמן עם הדיסקמן במקום להעביר איתם קטעים
לילה ראשון היינו באוהלים בדואים ובתוך האוהל היה דווקא די חם
אבל בשניה שיוצאים החוצה מתחיל להיות קר
חברים שלי הלכו לישון אז הייתי ם חבורה של תימנים ... הסתובבנו כמה שעות ונכנסנו לאוהלים של הבנות
(כן... הבני זונות חושבים אנחנו דתיים ועשו לנו אוהלים של בנים ושל בנות)
קיצר... התימנים ואני הסתובבנו שם והפרענו לכולם לישון
מרחו על פול ילדים כל מיני משחות שיניים וקרם שיזוף ועוד חרא
היה כזה קטעים שרנו להם מרקו ועוד שירים ... ממש חבל על הזמן
עוד לפני זה הלכתי עם עוד אחד שאוהב טראנסים לאיזה זולה
השגנו רמקולים וחיברנו אותם לדיסקמן שלו ושמענו דיסק שהכנתי בווליום עצבני... איזה קלאסה של החיים זה היה חבל על הזמן
גם היה פול קטעים באוטובוס
הנהג רצה שילדה אחת מהכיתה שלי תוריד א הרגליים מהכסא
והוא אומר לה ככה
בחור תוריד את הרגליים מהכסא
ואנחנו נשפכים מצחוק
כל הטיול ירדנו עליה.. בעיקר בחזרה הביתה
איזה צחוקים העברנו שם
לילה שני היינו במלון!!!!!!!!
מלון קרלטון בים המלח
היה שם גם בנזונה
קיצר... ממש נהניתי מהטיול הזה

| Originally posted by Dj Moriano עוד משהו זה לא היה בטיול אבל זה היה מצחיק שאתם תקראו אותו או שתקיאו או שתצחקו הקיצר היינו בכיתה ז' הלכנו לקניון רמת אביב הלכנו מאחורי הקניון לנסות לעשן התרגשנו לאללה חבר שלי שהוא מוזר מאוד אמר אני חייב ללכת לשרותים אז כולם אמרו לו תעשה בשיחים הוא אמר לא, לא חשוב אנחנו הולכים לכיוון הקניון פתאום הוא מכניס את היד למכנסיים לצד של התחת והוא התחיל להסריח אמרנו לו 'י'מסריח איזה נאדים מגעילים יש לך וכו והוא עשה פרצופים מוזרים פתאום הוא הביא שקית מהרצפה חשבנו שהוא רוצה לחרבן בשקית אז אנחנו המשכנו קדימה כדיי שהוא יחרבן אחרי איזה חמש דקות הלכתי לראות מה איתו אני רואה את היד שלו מלאה בחרא והוא מנגב אותה עם השקית כמעט הקאתי ספרתי לכולם לא יכלתי להתאפק ילד בן 13 וחצי מחרבן במכנסיים מצחיק לאללה ולמי שעוד לא הבין הוא חירבן במכנסיים |
איזה מוזיקה אתם חושבים שמו לנו בטיול??
וואלה צודקים... אמ טי וי , מוזקה שחורה
ובאמצע גם 4 דקות של טראנסים
ה"די ג'יי" שם פול אמ טי וי ואז החליט לשים טראנסים
הוא שם לי בק טו ארט', פסנג'ר, מלט טו דה אושיין
ועוד כמה דברים מלפני 60 שנה
אחר כך שם עוד כמה שירים ויאללה לך הביתה מוטי
ואז חזר לטראנסים יותר ישנים ממה שהוא שם עד עכשיו
מי שם אחרי שרית חדד טראנסים?!!??!!?!??!
חבר שלי אמר לי ללכת להביא לו דיסקים אז הלכתי אליו והדי ג'יי עושה לי
ככה אתה מכיר את
sun project
ואז שם לי טראק מלפני 78 שנה והעיף אותי משם
ושתבינו... היה לו שם דיסק של טייסטו שהוא לא נגע בו
חטפתי פשוט שוק!!!!
| Originally posted by Hell_Copter איזה מוזיקה אתם חושבים שמו לנו בטיול?? וואלה צודקים... אמ טי וי , מוזקה שחורה ובאמצע גם 4 דקות של טראנסים ה"די ג'יי" שם פול אמ טי וי ואז החליט לשים טראנסים הוא שם לי בק טו ארט', פסנג'ר, מלט טו דה אושיין ועוד כמה דברים מלפני 60 שנה אחר כך שם עוד כמה שירים ויאללה לך הביתה מוטי ואז חזר לטראנסים יותר ישנים ממה שהוא שם עד עכשיו מי שם אחרי שרית חדד טראנסים?!!??!!?!??! חבר שלי אמר לי ללכת להביא לו דיסקים אז הלכתי אליו והדי ג'יי עושה לי ככה אתה מכיר את sun project ואז שם לי טראק מלפני 78 שנה והעיף אותי משם ושתבינו... היה לו שם דיסק של טייסטו שהוא לא נגע בו חטפתי פשוט שוק!!!! |
לא הבנתם
הילד שחירבן הוא חירבן במכנסיים
מתי שאמרנו לו שהוא מסריח הוא
היה עם חרא במכנסיים
ועם היד בתחת....
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה צחוקים!!!
ואללה, לי היה טיול שנתי ועצרנו באיזה חור אחרי הטיול ג'יפים...
ובמשך כל הטיול ג'יפים הייתי חייב לחרבן רצח, ואז ירדנו וניסיתי להחזיק עד לשירותים נורמלים אבל אני כולו בן אדם, אז בסופו של דבר הלכתי הרחק הרחק לחרבן לי בטבע, וזה היה החרבון הכי טוב בחיים שלי...
העם בעד לחרבן בטבע!!!

| Originally posted by Dj-2TaLL חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוקים!!! ואללה, לי היה טיול שנתי ועצרנו באיזה חור אחרי הטיול ג'יפים... ובמשך כל הטיול ג'יפים הייתי חייב לחרבן רצח, ואז ירדנו וניסיתי להחזיק עד לשירותים נורמלים אבל אני כולו בן אדם, אז בסופו של דבר הלכתי הרחק הרחק לחרבן לי בטבע, וזה היה החרבון הכי טוב בחיים שלי... העם בעד לחרבן בטבע!!! |
גברים יקרים
אתם לא תאמינו מה עוד היה בטיול....
אחת השתגעה והתחילה להשתרמט שם
לפי מה ששמעתי היא מצצה למשהו כמו 9 בנים!!!!
איזה ילדה מסכנה ... כל הבית ספר עכשיו מלא בכתובות עליה
"עשית את הטיול פצצה נתראה שנה הבאה בטיול הבא"
"פעם הבאה תזהרי עם השיניים"
ועוד כל מיני דברים כאלה... מה הביאה על עצמה הדפוקה הזאת
nice stories here...upload the pics!!!
i just had one "tiyul shnati! in israel, when i was 15, kitat tet.
very funny..i dont remember a lot but i remember for example when there were the 3 busses, that had each 2 classes in them, and they stood next to each other on the parking lot..so the windows of the bus next to us was open, ..and we started spitting over, hitting 'em everywhere 
of coursethere were also the ones who got drunk..so u know the usual "kimat hirmanti ota" shit..i think i slept
that trip to tverya made me fucking tired