TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- קפצתי לביקור ולאחל בהצלחה
קפצתי לביקור ולאחל בהצלחה
היי אנשים ממצב
קפצתי לביקור קטן בפורום לשאול ממצב איתכם :}
ובכל זאת
מחר הבגרות הראשונה שלי (בעצם אחרי 12 אז היום)
בלשון
אז רציתי לאחל לכל מי שיש לו בגרות מחר (לא יודע אם מצב הגלאים פה השתנה מאז שעזבתי אבל מה שראיתי נשאר אותו דבר...)
אז בכל זאת
למי שמתגייס בקרוב או שעכשיו בשיא עונת הבגרויות
בהצלחה
**סורי אם לא ראיתי שיש עוד טראד :}
אני מניח שאני עוד היחיד פה שעשה את הבגרות בלשון היום...
אבל זאת כבר הבגרות החמישית שלי השנה...
בכל מקרה אני כבר מיום שלישי חולה תחת אז כמעט ולא ניגשתי בגלל זה לבגרות..
אבל שיהיה..מקווה רק לקבל 55 ולא לעשות בגרות חורף...
מקווה שהלך לכם טוב, שמעתי לא היה קל
| quote: |
| Originally posted by KrazyDJs אני מניח שאני עוד היחיד פה שעשה את הבגרות בלשון היום... אבל זאת כבר הבגרות החמישית שלי השנה... בכל מקרה אני כבר מיום שלישי חולה תחת אז כמעט ולא ניגשתי בגלל זה לבגרות.. אבל שיהיה..מקווה רק לקבל 55 ולא לעשות בגרות חורף... |
| Originally posted by KrazyDJs אני מניח שאני עוד היחיד פה שעשה את הבגרות בלשון היום... אבל זאת כבר הבגרות החמישית שלי השנה... בכל מקרה אני כבר מיום שלישי חולה תחת אז כמעט ולא ניגשתי בגלל זה לבגרות.. אבל שיהיה..מקווה רק לקבל 55 ולא לעשות בגרות חורף... |
| Originally posted by Viber צריך לקבל 60 בשביל לעבור. |
| Originally posted by markfeldman השתנו קצת החוקים מאז שעשיתי את בגרותי האחרונה... |
| Originally posted by Viber צריך לקבל 60 בשביל לעבור. |
| Originally posted by KrazyDJs זין...אתה רציני? |
לא... 55 זה עובר אחשלי...
חוצמזה שיש גם חיבור שזה 50 אחוז מהציון שלך... ככה שאם לא הלך טוב בלשון תצליח בחיבור.
| Originally posted by YuVaL לא... 55 זה עובר אחשלי... חוצמזה שיש גם חיבור שזה 50 אחוז מהציון שלך... ככה שאם לא הלך טוב בלשון תצליח בחיבור. |
טוב, מקסימום בגרות חורף...
יאללה כוסעמק צריך ללכת לבצפר להגיש דו"ח מזדיין למחוייבות אישית...
לוקח לי יותר זמן להגיע לשם באוטובוס מאשר להיות שם..
| Originally posted by Viber הצחקת אותי... עשו לנו הרצאה בבצפר על כול החרא הזה והחליטו שזה 60,אמן זה 55 אבל אני סומך על מי שאמר לנו את זה. חיבור(יענו הבעה) זה בדיוק 26 נקודות (בי"א לפחות,לא יודע איך לי'דים עכשיו) ומישרד החינוך תקע לי את הזין השמן שלו לפה ודווקא את זה דחיתי לסוף ובסוף לא הספקתי לעשות אפילו חצי מזה יענו 95% ניכשלתי.... |
| Originally posted by YuVaL לא אחי אני לא מדבר על הקטע של ההבעה בבגרות בלשון!! יש דבר כזה שנקרא חיבור! שזה מקצוע לפני עצמו וזה 50% מהציון בלשון זה מתחבר ביחד =) |
גם אני עשיתי תבגרות ביום שישי בלשון... הבגרות הייתה סבירה + לא יותר מידי קשה אבל היו דברים מכשילים.
עכשיו סוף סוף אפשר להגיד את הבגרות שלי בלשון עברתי
| Originally posted by YuVaL לא אחי אני לא מדבר על הקטע של ההבעה בבגרות בלשון!! יש דבר כזה שנקרא חיבור! שזה מקצוע לפני עצמו וזה 50% מהציון בלשון זה מתחבר ביחד =) |
חח, צעיר 
למרות שגם אני בדיוק השלמתי לשון, אז עשינו את אותה הבגרות
בכל מקרה, טוב לראות פה פרצופים ישנים
תגידו זה מבאס להשלים בגרויות אחרי התיכון??
כי אני סומך על זה
:/
| Originally posted by FreaKaZoid תגידו זה מבאס להשלים בגרויות אחרי התיכון?? כי אני סומך על זה :/ |