TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סוף כל סוף!!!
סוף כל סוף!!!
כן.... סוף סוף סיימתי את
Deluxe - Closer to the sky (Original mix)
קטע טראנס-מלודי מקפיץ ועצבני. אחלה למסיבות. תורידו, תהנו, ותנו כמה שיותר ביקורות.
http://www.ambrosia.org.il/music/47...iginal_mix_.mp3
אחלה טראק שמעתי יותר גרועים בזמן האחרון שלא מגיע להם אפילו יריקה יאללה וינל 
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN אחלה טראק שמעתי יותר גרועים בזמן האחרון שלא מגיע להם אפילו יריקה יאללה וינל |
אני חושב שהוא התכוון שמכל הטראקים שהוא שמע בזמן האחרון זה הוא טוב.. והוא אמר יאללה ויניל, יענו לך תוציא אותו בויניל
אני אוריד אותו מחר... עכשיו אני הולך לישון - מחר שעת אפס
נחמד!
הייתה מציע לך לפתח קצת את הקצב, לעשות אולי איזה כניסה או משהו כי רוב הקצב קבוע...
קח למשל את הצליל הזה שמתחיל ב
2:21
ותפתח מזה כניסה- יכול להיות ממש פצצה!
הורדתי את הטראק שלך
כל הכבוד אחי... שיחקת אותה
יצא בנזונה
תמשיך ככה
אני מוריד עכשיו אחי... תקבל תגובה עוד איזה עשרים דקות :P
בכל מקרה אני גם עובד על טראק ב-
Reason
כרגע אני צריך לשנות אותו קצת כי הוא דיי מונוטוני, אבל יצא בסוף משהו נחמד
| Originally posted by s0undw4v3 אני מוריד עכשיו אחי... תקבל תגובה עוד איזה עשרים דקות :P בכל מקרה אני גם עובד על טראק ב- Reason כרגע אני צריך לשנות אותו קצת כי הוא דיי מונוטוני, אבל יצא בסוף משהו נחמד |
| Originally posted by dj alonzo אני חושב שהוא התכוון שמכל הטראקים שהוא שמע בזמן האחרון זה הוא טוב.. והוא אמר יאללה ויניל, יענו לך תוציא אותו בויניל אני אוריד אותו מחר... עכשיו אני הולך לישון - מחר שעת אפס |
| Originally posted by deluxe אתה באמת חושב שכדאי לי להוציא אותו בויניךל?! מה זה ייתן לי? וכמה זה עולה בכלל |
| Originally posted by Hell_Copter אם אתה מתקלט ויש לך פטיפון וכל זה אז כדאי לך להוציא אותו בויניל... האיכות תהיה יותר טובה אם אתה לא... אז לא נראה לי שכדאי כל כך סתם חבל על הכסף |
| Originally posted by deluxe אחי כמה זה עולה בערך? ואם אני עושה כמה עותקים ומביא לתקליטנים זה נקרא whitelabel לא? שווה בשביל הפרסום אתה חושב? וזה חוקי? |
| Originally posted by Hell_Copter לפי מה שהבנתי לצרוב לויניל זה לא עסק זול בעיקר אם אתה רוצה להכין כמה עותקים... אבל אני לא מבין בזה עד כדי כך |
| Originally posted by deluxe זה נראב לך משתלם? אף פעם לא חשבתי על זה אתה חושב שבכלל כדאי לי להעלות את closer to the sky על ויניל? |
טוב אז ככה אולי אני אוכל לעזור לך:
עוד לא שמעתי את השיר,
חכה רגע.......
פשששש נחמד מאדדדד
תשמע אחי, אם אתה רציני רוצה לברר על ויינלים אז תרים טלפון לקרמבו תשאל פרטים, תשלח להם מקסימום או תשמיע להם את הטראק
ויש את החברה של ויילנים שקראתי עליה בדיגיי העיר אבל אני לא זוכר את שמה, אולי מישהו יודע ויכול להפנות אותך
| Originally posted by DjChook טוב אז ככה אולי אני אוכל לעזור לך: עוד לא שמעתי את השיר, חכה רגע....... פשששש נחמד מאדדדד תשמע אחי, אם אתה רציני רוצה לברר על ויינלים אז תרים טלפון לקרמבו תשאל פרטים, תשלח להם מקסימום או תשמיע להם את הטראק ויש את החברה של ויילנים שקראתי עליה בדיגיי העיר אבל אני לא זוכר את שמה, אולי מישהו יודע ויכול להפנות אותך |
תחרוש את האתר שלהם...
אם אתה רציני, אני יכול להביא את הטראק שלך לחבר שלי שהוא ביחסים טובים עם רוברט גיטלמן, שיראה מה הוא חושב על זה...
אבל זה תהליך שיקח קצת זמן...
בכל מקרה תנסה ליצור קשר עם קרמבו, שיסבירו לך את התהליך
רק אל תראה להם שאתה מת למכור להם, כי יכול להיות שבסוף ידפקו אותך,
תשחק אותה חכם, אולי זה ישתלם...
| Originally posted by DjChook תחרוש את האתר שלהם... אם אתה רציני, אני יכול להביא את הטראק שלך לחבר שלי שהוא ביחסים טובים עם רוברט גיטלמן, שיראה מה הוא חושב על זה... אבל זה תהליך שיקח קצת זמן... |
| Originally posted by DjChook תחרוש את האתר שלהם... אם אתה רציני, אני יכול להביא את הטראק שלך לחבר שלי שהוא ביחסים טובים עם רוברט גיטלמן, שיראה מה הוא חושב על זה... אבל זה תהליך שיקח קצת זמן... בכל מקרה תנסה ליצור קשר עם קרמבו, שיסבירו לך את התהליך רק אל תראה להם שאתה מת למכור להם, כי יכול להיות שבסוף ידפקו אותך, תשחק אותה חכם, אולי זה ישתלם... |
הבנתי אותך, ואני לא יכול להגיד לך מי זה כי הוא ביקש שאני לא סורי
בכל מקרה, גם אני לא אוהב את רוברט ולדעתי סתם תופסים ממנו
(אני גם אומר את זה לחבר שלי)
רק ניסיתי לעזור לך אחי, דר"א בן כמה אתה ?
| Originally posted by DjChook הבנתי אותך, ואני לא יכול להגיד לך מי זה כי הוא ביקש שאני לא סורי בכל מקרה, גם אני לא אוהב את רוברט ולדעתי סתם תופסים ממנו (אני גם אומר את זה לחבר שלי) רק ניסיתי לעזור לך אחי, דר"א בן כמה אתה ? |
אז לך לכיוון של הקרמבו רקורדס
| Originally posted by DjChook אז לך לכיוון של הקרמבו רקורדס |
דיברתי על ללכת לחנות