TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- המלצה חובה על משהו שונה
המלצה חובה על משהו שונה
אוקי אז הפעם זה לא טראנס...
אללה הלהקה הכי טובה שקיימת כיום בלי שום ספק לדעתי...
coldplay
אין מילים לגבי הדיסק החדש שלהם,פשוט תענוג חובה שמיעה לכל אחד גם למי שלא אוהב את הסגנון...
כל הדיסק מדהים,קטעים שקטים שפשוט כיף לשמוע...
שם הדיסק:
Coldplay - X&Y
בהחלט הרכב משובח !
ועם הקשר לפורום:
גירסתו של
KARL G
ל-
SPEED OF SOUND
מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבההההההההההה
תודה רבה חבוב 
אם בקולדפליי אנו עוסקים הרשו לי להמליץ על גרסתו היפהפיה של מאטיו אדאמס לקטע שלהם מהאלבום הקודם
god put a smile upon your face
רוק בריטי שקט זה סגנון מצוין אנשים דרך אגב
| quote: |
| Originally posted by Glenn-Holmes אם בקולדפליי אנו עוסקים הרשו לי להמליץ על גרסתו היפהפיה של מאטיו אדאמס לקטע שלהם מהאלבום הקודם god put a smile upon your face רוק בריטי שקט זה סגנון מצוין אנשים דרך אגב |

את האלבום החדש עוד לא יצא לי לשמוע תאמת...אבל זאת באמת אחת הלהקות שאני הכי אוהב...
כמה מהקטעים הטובים שלהם:
Coldplay - The Scientist
Coldplay - Clocks
Coldplay - Trouble
Coldplay - Yellow
תמיד מצליחים לגעת עם הרגש שהם מעבירים
| Originally posted by KrazyDJs אבל הרמיקס של הרנן קאטאניו לקטע הזה יקח כל רמיקס שיעשו לו בהליכה לדעתי... |
| Originally posted by Glenn-Holmes לא שמעתי |
| Originally posted by KrazyDJs הייתי שולח לך...אבל |
| Originally posted by Glenn-Holmes אם היית קצת יותר פראקטי...היית מציין איזה סט שזה מופיע בו (אני מקבל סטים) |
Re: המלצה חובה על משהו שונה
| Originally posted by ROBERTO אללה הלהקה הכי טובה שקיימת כיום בלי שום ספק לדעתי... coldplay |
הלוואי הייתי מתחבר לסגנון הזה
Re: Re: המלצה חובה על משהו שונה
| Originally posted by Flotser ..... אולי אתה טיפה מגזים נכון יש להם הרבה שירים יפים וקליטים אבל אחרי הכל הם להקת פופ |
מיכאל
קולדפליי? פופ? לא הרחקנו לכת? לא כל משבאמ טי וי זה פופ
רוק בריטי שמאופיין ברוק שקט בדרך כלל זה הסגנון ועוד להקות בולטות מהאי שזכור לי מהתקופה שהייתי שומע יותר תסגנון הזה הם
travis
ash
feeder
oasis - הכי מוכרת
radiohead - שירים בודדים בסגנון הנ"ל מאחר והם תמיד חיפשו לא להתקע במקום מבחינת הסגנון שלהם ואני תמיד הערכתי אותם על החופש והאומץ היצירתי הזה שלהם שדרך אגב גם נשמע תמיד מעניין ויפה
| Originally posted by Glenn-Holmes מיכאל קולדפליי? פופ? לא הרחקנו לכת? לא כל משבאמ טי וי זה פופ רוק בריטי שמאופיין ברוק שקט בדרך כלל זה הסגנון ועוד להקות בולטות מהאי שזכור לי מהתקופה שהייתי שומע יותר תסגנון הזה הם travis ash feeder oasis - הכי מוכרת radiohead - שירים בודדים בסגנון הנ"ל מאחר והם תמיד חיפשו לא להתקע במקום מבחינת הסגנון שלהם ואני תמיד הערכתי אותם על החופש והאומץ היצירתי הזה שלהם שדרך אגב גם נשמע תמיד מעניין ויפה |
| Originally posted by Flotser radiohead באמת מגוונים ולא הייתי אומר בכלל שהם פופ אבל קולדפליי כן... |