TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חנוכה חנוכה חג מפציץ כלכך, מסיבות נותנות בראש, בלה בלה בלה...
חנוכה חנוכה חג מפציץ כלכך, מסיבות נותנות בראש, בלה בלה בלה...
ספרו חווית חנוכה,
דברים שקשורים בחנוכה...
לאיזה מסיבות אתם הולכים בחנוכה...
ממממממ...
?!?!?!?יש פה מישהו שלא אוהב סופגניות

ת-כ-ת-ב-ו-!-!-!
Re: חנוכה חנוכה חג מפציץ כלכך, מסיבות נותנות בראש, בלה בלה בלה...
| quote: |
| Originally posted by Dj-2TaLL ספרו חווית חנוכה, דברים שקשורים בחנוכה... לאיזה מסיבות אתם הולכים בחנוכה... ממממממ... ?!?!?!?יש פה מישהו שלא אוהב סופגניות ![]() ת-כ-ת-ב-ו-!-!-! |
אני תמיד מאלתר באותו יום 
וחוץ מזה אני גר בחיפה... אין הרבה לאיפה ללכת פה...
אולי אני אשיג לי איזה נסיון הופעה איפושהו לאיזה 20 דקות או חצי שעה... ואם אני הולך לאיפושהו אז אני הולך לרחבת מטאל... טראנסים אין לי מה לשמוע במועדונים בחיפה - הכל ישן וזבל. וחוץ מזה אני אוהב גם מטאל 
בטח די שיעמם לך שכתבת את הטראד הזה...
סתם סתם אחי...
בטח שאוהבים סופגניות...וגם לביבות לא לשכוח!!!
ובחנוכה אני הולך נראה לי להאנגר טיאלוי המסיבה של רדיו bu
נראה לי הולך להיותכיף..
וזהו אין עוד הרבה מסיבות לגיל שלי 16

!נדפקתי קשות
אני לא יכול ללכת למסיבות בחנוכה....
כי החל מיום שני אחה"צ אני נוסע להשתתף בתחרות וחוזר רק ביום חמישי בערב
!אווווף!!! אני רוצה ללכת למסיבה
ובקשר לסופגניות - אני שונא סופגניות רגילות.. אני אוהב רק עם ריבת חלב, הרגילות עושות לי חשק להקיא!
תאמת לא היה משעמם כלכך...
צריך הרי פוסט ברוח החנוכה שיהיה פה, היה מחסור ואני מיליתי את בקשת העם...
אסור לשכוח גם לביבות...
אני מנסה לחסוך (לטכניקס!!!!!!) אז אני הולך לאיזה מסיבה שכבתית שהבספר מארגן...
למה אני הולך אתם שואלים?
20 שקל + סופגניות חינם!!!
מה רע?
ואני הולך גם לרעש בגעש...
(כי כולם הולכים) ויש לי כרטיס קנוי מראש...
וזהוווווו...
חנוכה שמח!!!!!!!
| Originally posted by Dj-2TaLL תאמת לא היה משעמם כלכך... צריך הרי פוסט ברוח החנוכה שיהיה פה, היה מחסור ואני מיליתי את בקשת העם... אסור לשכוח גם לביבות... אני מנסה לחסוך (לטכניקס!!!!!!) אז אני הולך לאיזה מסיבה שכבתית שהבספר מארגן... למה אני הולך אתם שואלים? 20 שקל + סופגניות חינם!!! מה רע? ואני הולך גם לרעש בגעש... (כי כולם הולכים) ויש לי כרטיס קנוי מראש... וזהוווווו... חנוכה שמח!!!!!!! |
אני הולך לרעש בגעש ואלי ל
TLV
אבל שמעתי שיהיה שם קטנים אז זה בספק קיץ קץ רעש בגעש סוף הדרך
אני לא בטוח מה אני יעשה בחנוכה..
אני רוצה לצאת לאחת המסיבות, אבל אין לי כסף..להכנס יעלה 80-100 ש"ח והנסיעה עוד איזה 100.....נראה מה יהיה..
וחוץ מזה אני צריך להתעורר מוקדם יום למחרת...
anyway,
חנוכה זה החג הכי טוב אחרי פסח! בעצם הוא יותר טוב מפסח אפילו, כי אפשר לאכול חמץ (שונא מצות)..!!
חג שמח כולם...
| Originally posted by MoSH_MaN אני הולך לרעש בגעש ואלי ל TLV אבל שמעתי שיהיה שם קטנים אז זה בספק קיץ קץ רעש בגעש סוף הדרך |
| Originally posted by DJ-Energy אחי תגיד מתי זה ואיפה? ראיתי פלייר בביצפר אבל לא ממש הסתכלתי.. |
| Originally posted by Dj-2TaLL רעש בגעש חנוכה 2001>10.12.01>יום שני>23.00 80 ש"ח שובר זה יומר בכרטיס כניסה למסיבה בקופת הכניסה [קופה נפרדת לכרטיסים שהוזמנו מראש] (זה על קרטון כזה זה רשום בורוד ויש כתם של ג'אמיל מאחור) זה מה שאני יודע... מה שכתוב לי בכרטיס... |
אם אתם זוכרים...
ציינתי מזמן שאני מופיע במסיבת חנוכה באכזיב...
ובכן, בגלל הערבים הבני זונות האלו בוטלה המסיבה ואני מחוסר עבודה!! 
אני כנראה ייקפוץ לאילת עם עוד כמה חברים ונתפרע שם בסקופ 
וזה רק אחרי שאני יחזור ממסיבת חנוכה בבסיס שאני צריך לתקלט בה (בפקודה...)חחחחח
אחים שלי אני לא יודע לאן ללכת
גם אמא לא ממש רוצה
ואתמול בערב יום שישי
בת דודה שלי הקטנה בת ה 12 הודיע לי שהזמינו את הגיל שלהם גם לטיאלוי
והיא יודעת שיהיו שם גדולים, אז תעשו חשבון
כי לי אין כח להסתכל על הריצפה בשביל לחפש בנות לא מפותחות / לא בוגרות
זה מוציא את כל האווירה 
מה עוד מעניין יש ?
| Originally posted by DjChook אחים שלי אני לא יודע לאן ללכת גם אמא לא ממש רוצה ואתמול בערב יום שישי בת דודה שלי הקטנה בת ה 12 הודיע לי שהזמינו את הגיל שלהם גם לטיאלוי והיא יודעת שיהיו שם גדולים, אז תעשו חשבון כי לי אין כח להסתכל על הריצפה בשביל לחפש בנות לא מפותחות / לא בוגרות זה מוציא את כל האווירה ![]() מה עוד מעניין יש ? |
| Originally posted by Hell_Copter שמע אחי... אני לא מאמין שהזמינו בנות 12 לשם גיל 12 זה אומר חטיבה אם מסתובבות הזמנות למסיבות כאלה בחטיבה זה מיועד לכיתה ט אם בת דודה שלך נראית בכיתה ט אז הביאו לה הזמנה אבל זה לא אומר שהיא תוכל באמת להכנס לשם |
| Originally posted by Trance man לא יודע אם הזמינו גילאי 12, אבל אם הילדה תרצה היא תוכל להכנס למסיבה הזאת ממש בלי בעיה.. לא עושים שם סלקציה בכלל.. מי שיש לו כסף נכנס |
אז הנה סיפור בשבילך... אנחנו חיים ברמת גן
העיר עם החינוך הטוב במדינה אבל נעזוב את זה
ברמת גן אין חטיבות ביניים
יש ביה"ס מא עד ח ואז תיכון מט עד יב
עכשיו באו וחילקו הזמנות ביסודי שלה לכיתות ח' לטיטלוי אבל גם עברו בכיתות ז ונתנו לכוללללם הזמנות
ותאמין, לי , היא לא נראת גדולה
| Originally posted by DjChook אז הנה סיפור בשבילך... אנחנו חיים ברמת גן העיר עם החינוך הטוב במדינה אבל נעזוב את זה ברמת גן אין חטיבות ביניים יש ביה"ס מא עד ח ואז תיכון מט עד יב עכשיו באו וחילקו הזמנות ביסודי שלה לכיתות ח' לטיטלוי אבל גם עברו בכיתות ז ונתנו לכוללללם הזמנות ותאמין, לי , היא לא נראת גדולה |
חחח פאדיחות להתחיל עם חברות של בת דודה שלי
חברה חנוכה יש קומבינה לאומן
DJ Sahar Z
ראשון בסט מפציץ
ואם אני לא טועה אז אחריו באים סשה וטייסטו
תעשו חיים
אני יודע שאני יעשה