TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- קורס תקליטנים...
קורס תקליטנים...
חשבתי על זה...
ושמעתי על איזה שתיים שלוש קורסים לדיג'יים
וזה עולה פול כסף ומה שאני שואל אם זה בכלל שווה?
מה זה ייתן לי אם אני יגמור קורס תקליטנים חוץ מהקטע שאני יידע את כל הדברים הטכניים?
Re: קורס תקליטנים...
| quote: |
| Originally posted by nimrod levi חשבתי על זה... ושמעתי על איזה שתיים שלוש קורסים לדיג'יים וזה עולה פול כסף ומה שאני שואל אם זה בכלל שווה? מה זה ייתן לי אם אני יגמור קורס תקליטנים חוץ מהקטע שאני יידע את כל הדברים הטכניים? |
כן רק אם אני יהיה ממש טוב...
אבל מי אמר שהקשרים האלה יתנו לי משהו?
לא רק מקשרים אני יוכל להשיג עבודה או משהו כזה...
רק עם קשרים תוכל למצוא עבודה הגונה בסצנה...
אני אישית ממליץ לך לנסות את זה
תיקח את הקורס הבסיסי, צור קשרים, תתחבר שם עם אנשים ותראה לאן זה יוביל אותך...
אני אישית לא ממליץ לזרוק על זה כסף
כי זה כמו סטראאפים,
יש 1000 שמנסים ורק 10 שורדים
באמת חבל על הכסף שלך אחי
לך תלמד איך לתקלט ולעשות דברים מאתרים ומאנשים
ותתחיל מקטן... יעני ילדים קטנים יותר
אחרי זה תצבור נסיון ואז תוכל לעלות שלב
אחרי הכל הפואנטה שלך זה לא רק להיות די ג'יי אלא גם להרויח כסף
| Originally posted by Hell_Copter באמת חבל על הכסף שלך אחי לך תלמד איך לתקלט ולעשות דברים מאתרים ומאנשים ותתחיל מקטן... יעני ילדים קטנים יותר אחרי זה תצבור נסיון ואז תוכל לעלות שלב אחרי הכל הפואנטה שלך זה לא רק להיות די ג'יי אלא גם להרויח כסף |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ אצלי הפואנטה היא לתקלט בשביל הכיף ואהבת הטראנס ולא בשביל הכסף |
לפעמים במסיבות של ילדים קטנים.
פעם אחת תיקלטתי במסיבה של תיכון
| Originally posted by DJ-Kreing^^ לפעמים במסיבות של ילדים קטנים. פעם אחת תיקלטתי במסיבה של תיכון |
| Originally posted by Hell_Copter ואתה רוצה להגיד לי שהיית עושה את זה בחינם רק בגלל שאתה אוהב את זה כל הקטע שלך בלהיות די ג'יי זה להרויח כסף ממה שאתה במילא נהנה לעשות אתה לא קורע את התחת שלך סתם באיזה עבודה מאפנה אלא בעבודה כיפית אבל לא משנה כמה אתה נהנה... אתה תמיד תעדיף להרויח יותר כסף |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ בנתיים כן, כי אין לי שום הוצאות ואני עושה את זה בשביל ליצבור ניסיון וגם עם אני ימשיך עם זה בעתיד אני בחיים לא יתמסחר ויעסוק בזה רק בשביל הכסף. |
| Originally posted by Hell_Copter אני מתערב איתך על מה שאתה רוצה שאם זה יהיה המקצוע שלך אז אתה תדאג לזה שתרוויח כסף אחי... אני לא מתווכח איתך שאתה סתם מתקלט אנ מאוד מעריך את זה!!! אבל חייבים להתחיל בקטן ולפי דעתי פשוט חבל על הכסף של הקורס די ג'יי אף אחד לא מתחיל מהפסגה |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ אתה צודק גם לפי דעתי קורס דיג'אי זה בזבוז של כסף. למה לשלם פול כסף על משהו שאתה יכול ללמוד לבד בבית בסבבה חוץ מהקשרים שאתה יוצר שם ,אתה לא מקבל הרבה. |
כולנו תיקלטנו במסיבות של ילדים קטנים
)
זה לא מרגש אותך לשים להם בריטני ואפיו טראנס לא כייף לשים לאנשים שלא מעריכים את זה
בדיסקוטק אתה עובד רק עם קשרים, ואיך שלא תשיג אותם,זה כבר לשיקולך
חשבתי על זה ואם אני יתחיל לבד אין סיכוי שאני יגיע להיות מקצועי אלא רק לנגן לילדים קטנים...
כי מי כבר יכול "לגלות אותי"?
תחשבו על זה אני יתקלט לילדים קטנים אבל איך אני יתקדם?
איך ישמעו עליי?
בגלל זה לפי דעתי שווה ללכת לקורס דיג'יים...
מה אתם אומרים?

| Originally posted by nimrod levi חשבתי על זה ואם אני יתחיל לבד אין סיכוי שאני יגיע להיות מקצועי אלא רק לנגן לילדים קטנים... כי מי כבר יכול "לגלות אותי"? תחשבו על זה אני יתקלט לילדים קטנים אבל איך אני יתקדם? איך ישמעו עליי? בגלל זה לפי דעתי שווה ללכת לקורס דיג'יים... מה אתם אומרים? |
| Originally posted by nimrod levi חשבתי על זה ואם אני יתחיל לבד אין סיכוי שאני יגיע להיות מקצועי אלא רק לנגן לילדים קטנים... כי מי כבר יכול "לגלות אותי"? תחשבו על זה אני יתקלט לילדים קטנים אבל איך אני יתקדם? איך ישמעו עליי? בגלל זה לפי דעתי שווה ללכת לקורס דיג'יים... מה אתם אומרים? |
שמע לי...
תתחיל בקטן תתאמן תתקלט במסיבות של ילדים קטנים, ככה אתה תיצבור ניסיון וגם תראה עם זה באמת מתאים לך להיות תקליטן. כשבאמת תראה שזה מה שאתה רוצה לעשות ולהשקיעה בו תלך לקורס דיג'אים, וככה כשתגיעה לשם כבר יהיה לך הניסיון שצברתה מהתיקלוט במסיבות של הילדים הקטנים ותיהיה ברמה גבוהה יותר מכל האנשים חסרי הניסיון שבאו לשם.
שם אנשים ישמעו אותך יראו שאתה ברמה ויסדרו לך עבודות במועדונים.