TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- (גלאקסיית הטראנס (טיג'יאיקס
Pages (2): [1] 2 »
(גלאקסיית הטראנס (טיג'יאיקס
זה כתוב בעברית כי יש אנשים שזה יפריע להם אם זה באנגלית 
מישו יודע לאן הם נעלמו? כבר מלא זמן לא רואים מהם ריליזים
יש שמועות שהם התאחדו עם טיאספי
מישו יודע משו על זה?
Re: (גלאקסיית הטראנס (טיג'יאיקס
| quote: |
| Originally posted by Shahar זה כתוב בעברית כי יש אנשים שזה יפריע להם אם זה באנגלית ![]() מישו יודע לאן הם נעלמו? כבר מלא זמן לא רואים מהם ריליזים יש שמועות שהם התאחדו עם טיאספי מישו יודע משו על זה? |
Re: Re: (גלאקסיית הטראנס (טיג'יאיקס
| Originally posted by KrazyDJs לא חושב שהם נעלמו או התאחדו... עד כמה שאני זוכר הייתה להם "יום הולדת" לא מזמן.. בכל מקרה אני מניח שהם כמו POW מעדיפים פשוט לשמור את רוב הדברים לעצמם כאינטרנל ורק שצריך לעשות פרופר אמיתי או לשחרר דברים שבאמת מצפים להם (ע"ע האלבום של ארמין למשל שפאו שיחררו) אז הם משחררים... |
Markantonio-Meantime_EP-Vinyl-2005-TGX
Incognito_Project-Dojoja-Promo_Vinyl-2005-TGX
Axel_Karakasis_And_Spiros_Kaloumenos-Omega_Audio_EP_3-Vinyl-2005-TGX
Probspot-Organic_Waveforms-PROPER-Promo_CD-2005-TGX
JDK-Phantoms__Incl_Ozgur_Can_Remix-Promo_Vinyl-2005-TGX
כל אלו מחודש שעבר, זה רק מה שרשום ב mp3-tunes
אני מניח שיש להם עוד...
| Originally posted by KrazyDJs Markantonio-Meantime_EP-Vinyl-2005-TGX Incognito_Project-Dojoja-Promo_Vinyl-2005-TGX Axel_Karakasis_And_Spiros_Kaloumenos-Omega_Audio_EP_3-Vinyl-2005-TGX Probspot-Organic_Waveforms-PROPER-Promo_CD-2005-TGX JDK-Phantoms__Incl_Ozgur_Can_Remix-Promo_Vinyl-2005-TGX כל אלו מחודש שעבר, זה רק מה שרשום ב mp3-tunes אני מניח שיש להם עוד... |
הם נראה לי מהצבועים שחושבים את עצמם מגניבים וכאילו הם לא רוצים להרוס את הסצנה
פחח כל הקבוצות האלה ,עושות פשע ומצד שני מצפצפות על קבוצות אחרות.
מה שכן זה ש
TSP הם השולטים כרגע
| Originally posted by m0sh הם נראה לי מהצבועים שחושבים את עצמם מגניבים וכאילו הם לא רוצים להרוס את הסצנה פחח כל הקבוצות האלה ,עושות פשע ומצד שני מצפצפות על קבוצות אחרות. |
| Originally posted by yaman מה שכן זה ש TSP הם השולטים כרגע |
| Originally posted by Shahar הם נראה לי מהקבוצות שיודעות לפרוש בשיא לפני שעושים עליהם פשיטה ו TSP מהרגע שצצו הפציצו עם ריליזים חזקים ופתאום TGX נעלמו לדעתי זה אותה קבוצה |
אני בטוח שטי גי אקס לא התאחדו עם טיאספי
לא פעם ולא פעמיים טיגיאקס ירדו על טיאספי באנפו שלהם על האיכות הירודה של הריפים שלהם בתחילת דרכם
דוגרי אני עם TSP
רליסים ברמה ואיכות בת זונה
| Originally posted by yaman רליסים ברמה ואיכות בת זונה |
| Originally posted by cluBBer יש ריליזים עם איכות בן זונה , יש על הפנים אותו דבר גם -אם אן אס- , לא יודע מה ניסגר איתם |
| Originally posted by YuVaL איכות ירודה של אמ אן אס?... שתוק אחי אין מצב =) |
| Originally posted by cluBBer VA-Flavours_Mixed_By_DJ_Leoni_And_Andrew_K_2CD-2005 אני חושב שאיכות של דיסק , אמור להישמע יותר טוב |
| Originally posted by cluBBer VA-Flavours_Mixed_By_DJ_Leoni_And_Andrew_K_2CD-2005 אני חושב שאיכות של דיסק , אמור להישמע יותר טוב |
| Originally posted by YuVaL אם אתה באמת אוהב ת'דיסק אחי.. תקנה אותו.. זה ככה בראשונה |
| Originally posted by m0sh אויש נו אני לא יכול לשמוע את הצביעות הזאת של הקבוצות... |
לא דיברתי על להתלונן
דיברתי על איך הקבוצות מעיזות להטיף- עזוב להטיף
לרשום "אם אהבת - תקנה"
אחרי שהם עוברים על החוק ועושים את ההפך
אם אתה כבר ככה אז אל תשחק אותה חסיד
| Originally posted by m0sh לא דיברתי על להתלונן דיברתי על איך הקבוצות מעיזות להטיף- עזוב להטיף לרשום "אם אהבת - תקנה" אחרי שהם עוברים על החוק ועושים את ההפך אם אתה כבר ככה אז אל תשחק אותה חסיד |
אני לא רואה בעיה שמישהו יגיד שהריפ באיכות לא טובה
?
הוא אומר עובדה
אבל אם הוא הולך ומתולנן זה משהו אחר
מוש, חמוד שלי.. תשמע..
[rant]
קודם כל, בלי הקבוצות שחרור האלה אף אחד לא היה מגיע למוסיקה כמו שהוא מגיע היום.. אנשים כמוך שמצד אחד מורידים ומצד שני מטיפים מוסר שזה רע ולא נכון לעשות סתם מרתיח לי ת'עצבים..
מצד אחד, נכון יש את הצד החוקי והצד שאומר שזה לא בסדר לעשות דברים כאלה.. כי לחלק מהם זה פרנסה.. וכו' וכו'
אבל תשמע .. רוב היוצרים כיום לא היו מקבלים פרסום כמו שהם מקבלים אם לא היו את הקבוצות האלה שמביאות להם את המוסיקה..
קייצר אחי, מה שאני מנסה להגיד זה.. לא מתאים לך?.. לך בדרך הישר כמו אילן ידידינו ותתחיל לקנות תקליטים\דיסקים
אבל אל תבוא לפה ותתיף מוסר על צביעות ועל איך שדברים אל נכונים אם אתה בעצמך מוריד מוסיקה שהקבוצות הללו משחררות
[/rant]
יובל
אני לא אמרתי כלום על עצמי
אני מודה שאני מוריד ולכן אני אף פעם לא יגיד לאף אחד את המשפט הדבילי שרשמת
מסאטר MNS
אפשר להשתחוות אליך?
אז בעצם אתה מחשיב את עצמך לאדם שעוזר לסצנה?
ככה אתה נשמע וככה זה נראה
ואולי כן זה עזר אבל פשוט כי פעם לא היינו כל כך מתקדמים והיום כבר לא צריך את זה
האתר הזה למשל עוזר מאד לאמנים מתחילים ואמ פי 3 כיום אף חוקי
ותאמין לי מתי שאני יוכל לעבור להיות חוקי אני יעשה את זה
וזה לא נראה לי יהיה בעידן של התקליטים
כי אני כן קונה דיסקים של אפרת גוש למשל
אבל אתה לעולם לא תשמע אותי מטיף למישהו לתמוך וכו וכו
מה הקשר מאסטר
MNS?
ביקשתי שתשתחווה לי?.. אמרתי משהו בסגנון בכלל?..
אתה סתם מעוות את כל מה שרשמתי
אולי תקרא את זה שוב.. ואז תגיב
אולי אתה לא אמרת כלום על עצמך
אבל ברגע שאתה אומר דבר כזה זה אומר שאתה תומך במה שאתה אומר
לא ככה?..
טוב מאחר ואני מתחיל לעבוד מאוחר היום אמרתי נקפוץ נבדוק מה קורה עם הפורום פה...
בטח ב4-5 ימים שלא בדקתי כתבו כמה מילים
והנה אני רואה תטופיק הזה...
אני יגיד לכם תאמת
מהצד משתמיד הרתיח אותי (יובל אני מכבד אותך מאוד אבל אתה צריך להבין) זה הכבוד שנותנים לקבוצות שחרור
כאילו למשל שיפ שקורא את האינפו של הקבוצות האלה ?!?! רבאק תקרא די גיי מאג תקרא מאמרים באינטרנט תקרא עיתון ספורט אבל למה לקרוא תחרטות האלה?
מפריע לי שאנשים מייחסים חשיבות כה גדולה לקבוצות השחרור
גם כשהורדתי מוזיקה באמת שלא כיבדתי תקבוצות
יש אנשים שמוכנים לסגוד לקבוצת שחרור שמשחררת דברים שכולם חיכו להם...
אז קחו קצת פרופורציות
שעולם שלנו כיום
אין למי לסגוד בנושא
בסוף מישהו ישחרר את זה
הכל שאלה של עיתוי...באמת שלא משהו ששווה לתת להם כבוד עבורו
אז בחזרה לעניין...ה"ההעלמות" של "הקבוצה" שציינתם רק מוכיחה לכם שזה לא משנה מי מה מו
בסוף תמיד מישהו ישחרר תקטעים שאתם אוהבים וזה תמיד יהיה הרבה לפני הוייניל (בממוצע 3 שבועות-חודש אם כי יש מקרים שגם יותר) לגבי מוש. אחי תמשיך להאמין ותזכור שיום אחד אתה תשקיע על המוזיקה...
כולנו הורדנו
אבל העובדה שסימנת לעצמך שיום אחד אתה תשקיע על המוזיקה זה דבר חיובי
יובל...אני מאמין שאתה גם בדרך לזה - תחושת בטן
יאללה אנשים תמשיכו למלא תפורום בהודעות כל עוד הפורום הזה יחיה ולו בקושי אני יהיה פה