TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- lol חובה לראות
lol חובה לראות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ניומארק האלה גזוריםםםם
http://www.numark.com/
קלטו תמכשיר של האיפודים
או-קיי........ 
שמעתי עלזה..
זה נראה מגניב אבל יש לזה פיץ'? כי אחרת אי אפשר לעשות הרבה עם זה
דוגרי רעיון ענק 
נראה מגניב...
פשוט נראה ענק!
יש ג'וג אבל גם אני לא רואה פיץ'...חבל שאין תמיכה גם באייריבר שלי! סעמק מה הם הפכו להיות מיקרוסופט?!
ניומארק חברה איכותית אין מה לעשות
| quote: |
| Originally posted by coby שמעתי עלזה.. זה נראה מגניב אבל יש לזה פיץ'? כי אחרת אי אפשר לעשות הרבה עם זה |
קיו יש...
| Originally posted by m0sh קיו יש... |
טוב ראיתי מגדול וזה לא נראה כמו קיו
http://www.decks.co.uk/products/mp3players/numark/idj
כל המכשירים האלה לא שווים אם אין אותם במועדון
זה למה אנלא קונה
CDJ 555
מה יוצא אם צורבים מלא דיסקים עם אמפי3 כדי לנגן בבית ואחר כך הולכים לנגן במועדון או על ציוד של מישו אחר ואז צריך להעביר הכל לאודיו
גבירותיי ורבותיי הטרד הזה הוא טרד שנפתח על ההמצאה שראויה לתואר "ההמצאה המוגחכת ביותךר לשנת 2005" קשה להתעלם מהרעיון הכל כך מטופש והגאדג'טי משהו
ניומארק הופכת לקריקטורה של עצמה אם היא מרשה לעצמה לשאת את שמה מעל המכשיר המגוחך הזה
אתם מתארים לעצמכם את הבדיחה הזו מככבת על עמדות של מועדונים ברחבי העולם? די ג'יים גדולים שמשתמשים בצעצוע הזה בזמן אמת?
אני מאוד מקווה שאף חברה אחרת לא תתבזה ללכת בעקבותיה עם הרעיון האווילי הזה
| Originally posted by Glenn-Holmes גבירותיי ורבותיי הטרד הזה הוא טרד שנפתח על ההמצאה שראויה לתואר "ההמצאה המוגחכת ביותךר לשנת 2005" קשה להתעלם מהרעיון הכל כך מטופש והגאדג'טי משהו ניומארק הופכת לקריקטורה של עצמה אם היא מרשה לעצמה לשאת את שמה מעל המכשיר המגוחך הזה אתם מתארים לעצמכם את הבדיחה הזו מככבת על עמדות של מועדונים ברחבי העולם? די ג'יים גדולים שמשתמשים בצעצוע הזה בזמן אמת? אני מאוד מקווה שאף חברה אחרת לא תתבזה ללכת בעקבותיה עם הרעיון האווילי הזה |
נתחיל בככה שזה לא אמור להיות מכשיר במועדונים
וכל הקטע שזה קטן נייד
הקטע נגיד שתלך לחברים ותרצה לחבר את הדבר הזה ולעשות מיקסים...אז מה רע?
זה בן זונה לדעתי ואין כוונה לשים את זה במסיבה...כמו מחשב נייד
אז ציוד נייד ונוח!
וגם המחיר ממש זול
300 דולר אני חושב
אפילו פחות!
כה זה מתאים לבתי קפה וכאלה
זאת המצאה אדירה וגימיק נפלא
חבל שאין לי שתי אייפודים...:P
הייתי קונה אחד כזה
אני יגיד שוב המצאה מביכה שמטילה אפלה כבדה על ניומארק
האם זה יהיה להם ריווחי? אני מתפלל שלא...
בכל מקרה כל התענוג עשוי להגיע ביחד ל-1000 דולר ויותר...ואני מקווה מאוד שהדבר הזה ייקבר בספרי ההיסטוריה של תולדות ההמצאות לדורותיהן כי זה מכשיר שלא מתאים לא למועדונים לא לבתי קפה ולא לבתי תמחוי
הוא מתאים למזבלה הקרובה ונקווה שלשם הוא ימצא את דרכו
בונאה אתה כבד...שוב הדבר לא למועדונים וזה דבר מצויין
זה ממש לא מביך ואני לא רואה מה הבעיה שלך
המיקסר עצמו עולה כ300 דולר
והדבר הזה פשוט טוב בשביל מקומות שלא חשבת שיכול להיות בהם מוזיקה
ואני לא מדבר על בית קפה,כי בית קפה יכול להיות עמדת די ג'י
זה שיש לך בעיה עם ההתפתחות של הטכנולוגיה זה משהו אחר...אתה הבן אדם היחיד מתוך אולי 30 שאמרו שזה חרא של דבר.
יש לנו 30 חברי פורום מוש ? פשש יפה, לא ידעתי
כל מקרה, אותי זה הצחיק, וזה נראה חמוד ביותר
רק באמת, למה שלמשהו לעזאזל יהיה שני אייפודים?!
חוץ מזה, המצאה משעשעת ביותר, ואני בטוח שאנשים יהנו לשחק בזה
(שוב, יגאל, ברור שזה למשחק!)
דיברתי על חברים שלי וגם כמה מהפורום
זה פשוט ככה.
היום נגיד הרבה די ג'אים חובבנים שנוסעים נגיד לאיביזה מביאים סתם למקרה שיקרה משהו תקליטים שלהם...אז תחשוב שזה די מגניב שתוכל להביא פשוט ערכה כזאת...ואללה אם היה לי כזה באיביזה זה היה ממש כיף
דיברתי על חברים שלי וגם כמה מהפורום
זה פשוט ככה.
היום נגיד הרבה די ג'אים חובבנים שנוסעים נגיד לאיביזה מביאים סתם למקרה שיקרה משהו תקליטים שלהם...אז תחשוב שזה די מגניב שתוכל להביא פשוט ערכה כזאת...ואללה אם היה לי כזה באיביזה זה היה ממש כיף
| Originally posted by m0sh דיברתי על חברים שלי וגם כמה מהפורום זה פשוט ככה. היום נגיד הרבה די ג'אים חובבנים שנוסעים נגיד לאיביזה מביאים סתם למקרה שיקרה משהו תקליטים שלהם...אז תחשוב שזה די מגניב שתוכל להביא פשוט ערכה כזאת...ואללה אם היה לי כזה באיביזה זה היה ממש כיף |