TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מדי פעם....
מדי פעם....
נכנסת לי שריטה עצבנית במוח ויוצא טראק פסיכודאלי מעולם אחר...
לפני חודש זה קרה והיום אני מציג בפניכם את התוצאה!!
http://www.tranceaddict.com/forum/s...&threadid=28193
שמעתי את הטראק...
קצב טוב...

פסיכודלי זה לא ממש אני...

כן... גם אני לא ממש בקטע של פסיכודאלי, אבל הקודמים שלך היו ממש נחמדים 
אתם לא תאמינו אבל אתמול בלילה גלשתי לי להנאתי
ופתאום הופיע לי מספר חדש באיי סי קיו שאומר כך:
"אחי אני חייב לומר לך שיש לך כישרון!"
ותוך כדי שאני בא לענות לו, הופיע לי השם...
למרבה הפתעתי, זה היה ארז אייזן מאינפקטד משרום!!!!
כן אני יודע מה אתם חושבים... זה לא הוא זה מתחזה, ובכן גם אני חשבתי כך ולכן החלטתי לנסות ולהפיל אותו אבל בסוף אני הוא זה שיצא אידיוט כי זה באמת היה הוא והוא ענה על כל שאלה ששאלתי בול!!
איזה גנוב אני 
ואללה
שלח אותו 
| quote: |
| Originally posted by Gil Shwarts אתם לא תאמינו אבל אתמול בלילה גלשתי לי להנאתי ופתאום הופיע לי מספר חדש באיי סי קיו שאומר כך: "אחי אני חייב לומר לך שיש לך כישרון!" ותוך כדי שאני בא לענות לו, הופיע לי השם... למרבה הפתעתי, זה היה ארז אייזן מאינפקטד משרום!!!! כן אני יודע מה אתם חושבים... זה לא הוא זה מתחזה, ובכן גם אני חשבתי כך ולכן החלטתי לנסות ולהפיל אותו אבל בסוף אני הוא זה שיצא אידיוט כי זה באמת היה הוא והוא ענה על כל שאלה ששאלתי בול!! איזה גנוב אני |
אמברוזיה...
אמברוזיה...?! 
| Originally posted by eXeTik אמברוזיה...?! |
זה כמו
mp3.com
רק בעברית

| Originally posted by jin_kazama ??? |
| Originally posted by Gil Shwarts אתם לא תאמינו אבל אתמול בלילה גלשתי לי להנאתי ופתאום הופיע לי מספר חדש באיי סי קיו שאומר כך: "אחי אני חייב לומר לך שיש לך כישרון!" ותוך כדי שאני בא לענות לו, הופיע לי השם... למרבה הפתעתי, זה היה ארז אייזן מאינפקטד משרום!!!! כן אני יודע מה אתם חושבים... זה לא הוא זה מתחזה, ובכן גם אני חשבתי כך ולכן החלטתי לנסות ולהפיל אותו אבל בסוף אני הוא זה שיצא אידיוט כי זה באמת היה הוא והוא ענה על כל שאלה ששאלתי בול!! איזה גנוב אני |